20 / 05 / 2024

Mitsubishi Electric Güney Kore

Mitsubishi Electric Güney Kore

Mitsubishi Electric, Güney Kore'deki LCT Landmark Kulesi'ne ülkenin "en hızlı" asansörlerini monte etmeye hazırlanıyor.

Mitsubishi Electric, Güney Kore'deki en hızlı asansörü monte edecek!

Mitsubishi Electric, Güney Kore'deki LCT Landmark Kulesi'ne ülkenin "en hızlı" asansörlerini monte etmeye hazırlanıyor.

Mitsubishi Electric, iklimlendirme ve otomasyondaki gücünü birleştiriyor!

Yakın zamanda Manisa’da ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için fabrika yatırımı yapacağını açıklayan Mitsubishi Electric, Türkiye’de ağırlıklı olarak iklimlendirme ve otomasyon alanında faaliyet gösteriyor.

Mitsubishi Electric'ten yeni Kirigamine Zen klima serisi!

Mitsubishi Electric'in 'Kirigamine Zen' serisi klimaları, estetik görünümü ve soğutmada A+++'a ulaşan enerji verimliliğiyle dikkat çekiyor. Seri iç mimarinin estetiği içerisinde uyum içinde var olmasını garanti ediyor.

Taisei Corporation ve Mitsubishi Electric Marmaray Projesi’nde birleşti!

Taisei Corporation, Asya ile Avrupa’yı denizaltından birbirine bağlayan ve dünyanın en derin batırma tüp tüneline sahip Marmaray Projesi’nde dünya otomasyon devi Mitsubishi Electric ile gücünü birleştirdi.

Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’e Mitsubishi Electric imzası!

Polat İnşaat, Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’in asansör sistemleri için hızlı, güvenli, konforlu ve uzun ömürlü asansörlerin üreticisi dünya devi Mitsubishi Electric’i tercih ediyor.

Mitsubishi Electric Ankara'da sektörü temsilcileriyle buluştu!

İki yıldır Türkiye pazarında kendi yapılanmasıyla faaliyet gösteren Mitsubishi Electric, başkent Ankara’da düzenlediği Türkiye buluşmasında kamu, özel sektör temsilcileri ve taahhüt firmaları ile bir araya geldi.

Makro İnşaat projelerinin tercihi Mitsubishi Electric!

İnşaat sektörünün önemli oyuncularından Makro inşaat, asansör ve yürüyen merdiven sistemlerinde ileri seviye güvenlik, kalite, konfor, üstün teknoloji ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Mitsubishi Electric'i tercih ediyor.

Park Mavera projesi Mitsubishi Electric’i tercih etti!

İnşaat sektörünün önemli oyuncularından Makro İnşaat, asansör ve yürüyen merdiven sistemlerinde ileri seviye güvenlik, kalite, konfor, üstün teknoloji ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Mitsubishi Electric’i tercih ediyor.

Mitsubishi Electric Klima evinize sıcaklık katıyor!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin Sezonsal (Mevsimsel) Verimlilik Kriterleri’ne göre, hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan Yeni Kirigamine Serisi* ısınmanın konforunu tam anlamıyla yaşatıyor.

Fitch Ratings: Güney Akım Türkiye için pozitif olabilir!

Fitch Ratings, Güney Akım projesinin yeni rotası ile yılda 63 milyar metreküp doğalgazın Türkiye'ye yönlendirileceğini belirterek, bu durumun, transit ülke olması açısından Türkiye için pozitif bir gelişme olduğunu belirtti

Güney Akım Doğalgaz Boru Hattı'nda belirleyici ülke Türkiye!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Güney Akım Doğalgaz Boru Hattı 'nın Bulgaristan yerine Türkiye'den geçebileceğine yönelik açıklaması, Rusya'nın batıya karşı stratejik hamlelerinden biri olarak nitelendirildi...

Mitsubishi Electric'ten cebinize dost kış kampanyası!

Geliştirdiği üstün teknolojisi ile yaşam alanlarına konforu en tasarruflu şekilde sunan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, kış kampanyası ile “Eski teknoloji klima kullanacak kadar zengin değilim.” diyenlere sesleniyor.

Dünyanın en büyük Legoland Parkı Güney Kore'ye yapılacak!

GÜNEY Kore'ye, dünyanın en büyük Legoland eğlence parkının yapılacağı duyuruldu. Chuncheon kentindeki gölün ortasında bulunan bir adaya yapılması planlanan eğlence parkında otel, su eğlence parkı, alışveriş merkezleri yer alacak...

Mitsubishi Electric Güney Kore Haberi

Mitsubishi Electric Güney Kore


Mitsubishi Electric, Güney Kore'deki LCT Landmark Kulesi'ne ülkenin "en hızlı" asansörlerini monte etmeye hazırlanıyor.


Şirket açıklamasına göre, Türkiye'de asansör sistemleri ile çok sayıda prestijli projede tercih edilen Mitsubishi Electric, dünyanın sayılı projelerinde de ilklere imza atıyor. 1993 yılında Yokohoma'daki 70 katlı bir gökdelene, en yüksek hızında bile dikine duran bir madeni paranın devrilmemesini sağlayacak asansörleri kuran Mitsubishi Electric, şimdi ise Güney Kore'nin Busan kentinde bulunan LCT Landmark Kulesi'ne ülkenin en hızlı asansörlerini monte etmeye hazırlanıyor.


2019 yılında tamamlanacak LCT Landmark Kulesi projesi kapsamında, dakikada 600 metreye çıkabilecek asansörler, yolcuları birinci kattan 100. kata 52 saniyede çıkaracak. 383,5 metrelik seyahat, Güney Kore'de bir asansörün kat edeceği en uzun mesafe olacak. Mitsubishi Electric, bu projede ultra yüksek hızlı asansörler için geliştirdiği ileri sürüş...