01 / 05 / 2024

Mitsubishi Electric türkiye yatırımları

Mitsubishi Electric türkiye yatırımları

Dünya genelinde 120 binden fazla çalışanı ile 42 ülkede faaliyet gösteren, 37 milyar doların üzerinde konsolide net satışa sahip dünya devi Mitsubishi Electric, öncelikli pazar olarak gördüğü Türkiye'de hızla büyüyor

Mitsubishi Electric, Türkiye'de hızla büyüyor!

Mitsubishi Electric, öncelikli pazar olarak gördüğü Türkiye’de hızla büyüyor. 2012 yılı sonunda Türkiye operasyonunu kuran Mitsubishi Electric, Marmaray projesinde ve Türksat 4A uydusunda kullanılan teknolojisiyle dikkat çekiyor.

Mitsubishi Electric, Türkiye'de atağa geçti!

Mitsubishi Electric, Türkiye’ nin genç nüfusuna ve hızlı büyüme potansiyeline inanıyor. Şirket öncelikli pazar olarak gördüğü Türkiye’ de hızla büyüyor. Mitsubishi Electric, Türkiye'de atağa geçti...

Fransız devi Türkiye'den ayrılacak mı? Kararını duyurdu

Fransız Schneider Electric Türkiye'deki yatırımlarına devam edecek mi? Merakla beklenen karar açıklandı. İşte tüm detaylar...

YDA Söğütözü'nün asansörlerinde Mitsubishi Electric imzası!

YDA Group, YDA Söğütözü projesinin asansör sistemleri için Mitsubishi Electric ile anlaştı.

Akıllı şehirler Türkiye'yi geliştirecek!

Schneider Electric Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Caspar Herzberg, akıllı şehir projelerinin Türkiye için fırsat olabileceğini açıkladı.

Klima seçimi ve bakımının 5 püf noktası!

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, bu noktada yeni bir klima seçerken ve klimalara bakım yaparken dikkat edilmesi gereken konularla ilgili uygun klima seçimini sağlayan keşfetteam hizmeti ile önemli bilgiler aktarıyor.

Mitsubishi Electric'ten e-Factory konsepti!

Yönetimden üretim katına kadar tüm fabrika katmanlarını optimize etmek için ileri teknolojileri kullanan ve üretimde çok ciddi maliyet tasarrufu sağlayan Mitsubishi Electric e-F@ctory konsepti, küresel rekabette bir adım önde olmayı sağlıyor.

Mitsubishi Electric'ten karbon salınımını yüzde 30 azaltma hedefi!

Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, "Karbon salınımını 100. yıldönümümüz olan 2021 yılında 2001 mali yılına kıyasla yüzde 30 azaltmayı amaçlıyoruz" ifadesini kullandı.

Mitsubishi Electric plastik geri dönüştürme projesini hayata geçirdi!

Mitsubishi Electric, ileri teknolojisini dünya genelinde insanlığın yaşam kalitesini artırmak için yeni projeler üretiyor. Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, yeni projeleri hakkında bilgi verdi.

Klima kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Yaz sezonun gelmesiyle birlikte klima kullanım oranı arttı. Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, klima alırken ya da kullanırken nelere dikkat etmemiz gerektiğini açıkladı.

Mitsubishi Electric, iklimlendirme ve otomasyondaki gücünü birleştiriyor!

Yakın zamanda Manisa’da ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için fabrika yatırımı yapacağını açıklayan Mitsubishi Electric, Türkiye’de ağırlıklı olarak iklimlendirme ve otomasyon alanında faaliyet gösteriyor.

Mitsubishi Electric Türkiye’de yeni şirket kurdu!

Mitsubishi Electric Corporation, Türkiye’de ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için yeni bir şirket kurduğunu açıkladı. Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim Anonim Şirketi şirketinin Ocak 2018’de üretime geçmesi planlanıyor.

Taisei Corporation ve Mitsubishi Electric Marmaray Projesi’nde birleşti!

Taisei Corporation, Asya ile Avrupa’yı denizaltından birbirine bağlayan ve dünyanın en derin batırma tüp tüneline sahip Marmaray Projesi’nde dünya otomasyon devi Mitsubishi Electric ile gücünü birleştirdi.

Çin, Türkiye'deki nükleer santral ihalesine katılacak mı?

Türkiye'nin 3. santral ihalesine Çin şirketinin de katılacağı konuşuluyor. Çin Devlet Nükleer Enerji Teknolojisi ve ABD merkezli Westinghouse Electric, Türkiye'nin 3. nükleer santralini kurmak için açılacak ihalede teklif verecek olası ülkeler arasında.

Mitsubishi Electric yüksek kalite ve verimlilik sunuyor!

Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, markanın köklü inovasyon mirasını pazarın ihtiyaçlarını doğru analiz etme yetisi ile birleştirerek otomasyonda yüksek kalite ve verimlilik sunduklarını vurguladı.

Mitsubishi Electric türkiye yatırımları Haberi

Mitsubishi Electric türkiye yatırımları


 Dünya genelinde 120 binden fazla çalışanı ile 42 ülkede faaliyet gösteren, 37 milyar doların üzerinde konsolide net satışa sahip dünya devi Mitsubishi Electric, öncelikli pazar olarak gördüğü Türkiye'de hızla büyüyor. 2012 yılı sonunda Türkiye operasyonunu kuran Mitsubishi Electric, Marmaray projesinde ve Türksat 4A uydusunda kullanılan teknolojisiyle dikkat çekiyor. Genç bir nüfusa sahip Türkiye'de endüstrinin hızla büyüyeceğine ve bu noktada fabrika otomasyonuna ve enerji verimli teknolojilere olan ihtiyacın artacağına inanan Mitsubishi Electric, bu zorlu göreve adres olarak kendi teknolojisini gösteriyor. 

2012 yılı sonunda Türkiye operasyonunu kurduktan kısa bir süre sonra fabrika otomasyonu alanındaki distribütörü Genel Teknik Sistemler (GTS) ile birleşen ve 2014'te 10 yılı aşkın süredir Türldye'de klima distribütörü olan KlimaPlus'ı satın alan Mitsubishi Electric Türkiye'nin Başkanı Masahiro Fujisavva, "Geçtiğimiz yıl...