17 / 05 / 2024

Mitsubishi Electric ulaşım

Mitsubishi Electric ulaşım

Mitsubishi Electric Türkiye’ nin, Doğuş Üniversitesi Endüstriyel Otomasyon ve Robot Teknolojileri Eğitim Merkezi’ne sağladığı desteklerden biri olan 6 eksenli endüstriyel robot teknoart dans şovuyla büyüledi.

Mitsubishi Electric'ten Türkiye-Japonya iş formuna destek!

Mitsubishi Electric, Türkiye Cumhuriyeti ile Japonya arasındaki diplomatik ilişkilerin 90. yıldönümü anısına düzenlenen “ Türkiye - Japonya İş Forumu ” na sponsor olarak destek verdi.

Mitsubishi Electric'ten cebinize dost kış kampanyası!

Geliştirdiği üstün teknolojisi ile yaşam alanlarına konforu en tasarruflu şekilde sunan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, kış kampanyası ile “Eski teknoloji klima kullanacak kadar zengin değilim.” diyenlere sesleniyor.

Mitsubishi Electric’ten Türkiye pazarına güven ve büyüme sinyali!

Dünya genelinde 120 binden fazla çalışanı ile 42 ülkede faaliyet gösteren, 37 milyar doların üzerinde konsolide net satışa sahip dünya devi Mitsubishi Electric, Türkiye’ye gelişini kutladı.

Mitsubishi Electric, Türkiye’nin genç nüfusuna inanıyor!

Dünya genelinde 120 binden fazla çalışanı ile 42 ülkede faaliyet gösteren, 37 milyar doların üzerinde konsolide net satışa sahip dünya devi Mitsubishi Electric, öncelikli pazar olarak gördüğü Türkiye’de hızla büyüyor.

Mitsubishi Electric’in son teknoloji hamlesi Yeni Hybrid Sistemleri SODEX'de!

Doğaya dost, gelişmiş teknoloji ürünü Yeni Hybrid Sistemlerin lansmanında Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa ve de Klima Plus Genel Müdürü Yenal Altaç yer alacak.

Mitsubishi Electric ile dijital fabrikalar evlere taşınıyor!

Mitsubishi Electric, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) iş birliğiyle webinarlar gerçekleşiyor. Dijital dönüşüm alanında önemli yatırımlar ve çalışmalarda bulunan Mitsubishi Electric, pandemi döneminde paydaşlarıyla olan iletişimini dijital platformlara taşıyor.

Mitsubishi Electric'ten e-Factory konsepti!

Yönetimden üretim katına kadar tüm fabrika katmanlarını optimize etmek için ileri teknolojileri kullanan ve üretimde çok ciddi maliyet tasarrufu sağlayan Mitsubishi Electric e-F@ctory konsepti, küresel rekabette bir adım önde olmayı sağlıyor.

Mitsubishi Electric klima kullanım alışkanlıklarını değiştiriyor!

İklimlendirme sektörünün öncü inovatif markası Mitsubishi Electric, profesyonel seri ürün gamı içinde yer alan dört yöne üflemeli yeni kompakt kaset tipi klimalarında yapay zeka teknolojisi sunuyor.

Mitsubishi Electric'ten karbon salınımını yüzde 30 azaltma hedefi!

Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, "Karbon salınımını 100. yıldönümümüz olan 2021 yılında 2001 mali yılına kıyasla yüzde 30 azaltmayı amaçlıyoruz" ifadesini kullandı.

Mitsubishi Electric, iklimlendirme ve otomasyondaki gücünü birleştiriyor!

Yakın zamanda Manisa’da ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için fabrika yatırımı yapacağını açıklayan Mitsubishi Electric, Türkiye’de ağırlıklı olarak iklimlendirme ve otomasyon alanında faaliyet gösteriyor.

Mitsubishi Electric'ten yeni Kirigamine Zen klima serisi!

Mitsubishi Electric'in 'Kirigamine Zen' serisi klimaları, estetik görünümü ve soğutmada A+++'a ulaşan enerji verimliliğiyle dikkat çekiyor. Seri iç mimarinin estetiği içerisinde uyum içinde var olmasını garanti ediyor.

Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’e Mitsubishi Electric imzası!

Polat İnşaat, Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’in asansör sistemleri için hızlı, güvenli, konforlu ve uzun ömürlü asansörlerin üreticisi dünya devi Mitsubishi Electric’i tercih ediyor.

Mitsubishi Electric toplu kullanım alanlarının çalışmalarına talip!

Mitsubishi Electric Genel Müdürü Şevket Saraçoğlu, oteller, AVM'ler, otoparklar, tüneller, havuzlar gibi her türlü toplu kullanım alanında bulunan dev iklimlendirme sistemlerinin otomasyon çalışmalarına talip olduklarını söyledi.

Pırlanta Erciyes İnşaat, Mitsubishi Electric’i tercih etti!

Pırlanta Erciyes İnşaat, Prestij XL Concept ve Venüs Premium projelerinin iklimlendirme sistemleri için dünya devi Mitsubishi Electric’i tercih etti. Pırlanta Erciyes İnşaat, Mitsubishi Electric’in çevreci yaklaşımını konutlarına taşıyor.

Mitsubishi Electric'ten MELCloud teknolojisi!

Mitsubishi Electric, hem ısıtmada hem de soğutmada yeni nesil klimaları ve uzaktan bir bilgisayar, tablet veya akıllı telefon kullanarak klimanın internet üzerinden kontrolünü sağlayan yeni bulut tabanlı çözümü MELCloud ile hayatı kolaylaştırıyor.

Mitsubishi Electric, Türkiye'ye yatırım yapmaya devam edecek!

Mitsubishi Electric'in Türkiye Başkanı Fujisawa, büyüyen Türkiye'nin gelişimine ortak olmaya ve yatırım yapmaya devam edeceklerini söyledi. Fujisawa, yaptığı konuşmada, şirketin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Makro İnşaat projelerinin tercihi Mitsubishi Electric!

İnşaat sektörünün önemli oyuncularından Makro inşaat, asansör ve yürüyen merdiven sistemlerinde ileri seviye güvenlik, kalite, konfor, üstün teknoloji ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Mitsubishi Electric'i tercih ediyor.

Park Mavera projesi Mitsubishi Electric’i tercih etti!

İnşaat sektörünün önemli oyuncularından Makro İnşaat, asansör ve yürüyen merdiven sistemlerinde ileri seviye güvenlik, kalite, konfor, üstün teknoloji ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Mitsubishi Electric’i tercih ediyor.

Mitsubishi Electric ulaşım Haberi

Mitsubishi Electric ulaşım

Ülkemizde robot teknolojisi konusunu sahiplenmeyi hedefleyen Mitsubishi Electric Türkiye’nin, Doğuş Üniversitesi Endüstriyel Otomasyon ve Robot Teknolojileri Eğitim Merkezi’ne sağladığı desteklerden biri olan 6 eksenli endüstriyel robot teknoart dans şovuyla büyüledi. Doğuş Üniversitesi Kontrol ve Otomasyon Kulübü ile Dans Kulübü tarafından hazırlanan “Robotla Dans” gösterisi izleyenlerden büyük alkış topladı. Geleceğin mühendis adaylarının Mitsubishi Electric robotu ile gerçekleştirdiği gösteride birbirinden farklı çok sayıda figür sergilendi. Esnek dans figürlerine bir insan gibi tepki verebilen 6 eksenli endüstriyel robot dans gösterisinde, iki aşk arasında kalmış bir gence doğru aşkı bulması için yardım etti. 

Mitsubishi Electric 6 Eksenli Endüstriyel Robot ile işler hiç olmadığı kadar kolay

6 eksenli endüstriyel robot ile ilgili bilgi veren Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon İş Geliştirme Yöneticisi Tolga Bizel “Dansa gösterdiği...