09 / 05 / 2024

Mitsubishi Heavy duvar tipi klima

Mitsubishi Heavy duvar tipi klima

Mitsubishi Heavy duvar tipi klima geliştirilmiş teknolojisiyle enerji tasarrufu sağlıyor...

Mitsubishi Heavy klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Yaz olsun kış olsun her mevsmde ihtiyacımızı gören klimalar ve fiyatları araştırılıyor. Bu haberimizde Mitsubishi Heavy klimanın özelliklerini yazacağız. Peki Mitsubishi Heavy klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Mitsubishi Heavy klima fiyatları kaç lira? 5 yıl garanti fırsatı! İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Sadece Form-Mitsubishi konsept mağazalarında satışı yapılan R32’li Mitsubishi Heavy klimalar, teknolojileriyle dikkat çekiyor. Peki Mitsubishi Heavy klima fiyatları kaç lira? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

İbis Hotel Merter'in iklimlendirme ihtiyacını Mitsubishi Heavy VRF karşılıyor! 

Form Şirketler Grubu ve Japon teknoloji devi Mitsubishi Heavy Industries’in işibirliğiyle kurulan Form MHI Klima Sistemleri, Merter’de yeni açılacak olan İbis Hotel’in iklimlendirme ihtiyacını karşılıyor...

Sinop Nükleer Güç Santrali'nin inşa tarihi birkaç ay içinde belirlenebilir!

Japon şirket Mitsubishi Heavy Industries Yönetim Kurulu Başkanı Miyanaga, "Japon ve Fransız iş birliğiyle yapılacak Sinop Nükleer Güç Santrali'nin (NGS) inşa tarihi birkaç ay içinde belirlenebilir." dedi.

Sinop Nükleer Güç Santrali'nin inşa tarihi birkaç ay içinde belirlenir!

Japon şirket Mitsubishi Heavy Industries Yönetim Kurulu Başkanı Miyanaga, "Japon ve Fransız iş birliğiyle yapılacak Sinop Nükleer Güç Santrali'nin inşa tarihi birkaç ay içinde belirlenebilir." dedi.

Japonlar Sinop'a kredi buldu!

Japonya tarafından Sinop'ta nükleer santral yapımını öngören uluslararası anlaşmayla ilgili finansman haberi geldi. Japon şirketler Mitsubishi Heavy Industries (MHI) ve Itochu, kaynağı ülke dışında buldu.

Mitsubishi Electric'ten cebinize dost kış kampanyası!

Geliştirdiği üstün teknolojisi ile yaşam alanlarına konforu en tasarruflu şekilde sunan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, kış kampanyası ile “Eski teknoloji klima kullanacak kadar zengin değilim.” diyenlere sesleniyor.

Mitsubishi Electric Klima ile ucuza ısının!

Yaşam alanlarına konforu tasarruflu şekilde sunan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, kış kampanyası ile de ‘ eski teknoloji klima kullanacak kadar zengin değilim ’ diyenlere sesleniyor.

Mitsubishi'den 1.250 liralık indirim!

Soğuk havaların bastırmasıyla birlikte Mitsubishi de yeni bir kampanyaya başladı. Firma klima alanlara 1.250 TL'ye varan indirim fırsatı sunuyor. İşte kampanya ile ilgili detaylar...

Ermenek'te istinat duvarı çöktü!

Ermenek'te istinat duvarı çöktü. Alınan bilgiye göre, madenin ana girişi olan desandre ile nefeslik arasında bulunan taş istinat duvarı, yağışlar nedeniyle topraktaki yumuşamaya bağlı olarak çöktü.

Shine Heavy Industries İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shine Heavy Industries İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Altan Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım'da Sinpaş Lagün Sitesi Sancaktepe'de kuruldu.

Mitsubishi Electrik açılış seramonisiyle Türkiye'ye gelişini kutladı!

Dünya genelinde 120 binden fazla çalışanı ile 42 ülkede faaliyet gösteren, 37 milyar doların üzerinde konsolide net satışa sahip dünya devi Mitsubishi Electric, Türkiye’ye gelişini kutladı.

Duvar kağıdında kumaş etkisi!

Duvar kağıdında lüks yüzeyler ve farklı doku alternatifleri sunan HannaHome’un temsilcisi olduğuRasch Textil, kumaş trendlerinden ilham alan yeni duvar kağıdı koleksiyonu ‘Comtesse’ ile özel dokuları yaşam alanlarına taşıyor.

Mitsubishi Heavy duvar tipi klima Haberi

Mitsubishi Heavy duvar tipi klima



İklimlendirme merkezi, İklimsa Türkiye genelinde 220 İklimsa merkezinde yüzlerce farklı klimayı uygun fiyat ve ödeme koşuluyla satışa sunuyor. Duvar tipi Mitsubishi Heavy klimalar aynı zamanda enerji tasarrufu da...