05 / 05 / 2024

MKE Ankaragücü merkez ankara

MKE Ankaragücü merkez ankara

Emlak Konut GYO güvencesi ve Pasifik İnşaat imzası ile hayata geçirilen Merkez Ankara'nın logosu, MKE Ankaragücü formasının göğüs kısmında yer alacak...

Bağcılar Merkez Mahallesi 1/5000 ölçekli planı tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Merkez Mahallesi, 78 ada, 21 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Batman Mke Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Batman Mke Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Batman Mke Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Galatasaray kasasını dolduracak! Dudak uçuklatan meblağ

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü'nü 4-1 yenen Galatasaray, 2022-2023 sezonunun bitimine iki hafta kala şampiyon oldu. Ligde 3 sezon aradan sonra ipi göğüsleyen sarı-kırmızılı takım, toplamda 23. şampiyonluğunu kazandı. Böylece Galatasaray kasasını doldurdu.

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro 20 gün sonra böyle olacak! Cüzdanında 1 euro bile olanlar hemen baksın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) şahinleşmeye devam ediyor. Bankanın faiz oranlarını tüm zamanların zirvesine taşıması bekleniyor. Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro 20 gün sonra böyle olacak! Cüzdanında 1 euro bile olanlar hemen baksın.

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro için rakam verildi! Cüzdanında 1 euro bile olanlar hemen harekete geçsin

Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Kurulu Üyesi Schnabel, faiz oranları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamalar sonrasında euro için kritik rakam verildi.  Cüzdanında 1 euro bile olanlar hemen harekete geçsin.

Dolar sene sonunda bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın, 2023'te pişman olmayın!

T.C. Merkez Bankası dolar tahminini açıkladı! Dolar 2022'nin sonunda bu kadar olacak! İslam Memiş ve Selçuk Geçer peş peşe açıkladı! Hemen bakın, 2023'te pişman olmayın! İşte ayrıntılar..

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkezi Bomonti'de yapıldı.

Avrupa Merkez Bankası Üyesinden flaş enflasyon açıklaması

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Kurulu Üyesi Schnabel, Avrupa'da enflasyonun yukarı gitmeye devam edeceği yönünde beklentisini açıklarken fiyat artışlarının kalıcı hale geldiğini söyledi.

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Doların gücü karşısında euro ve sterlin ezildi! Elinde euro ve sterlin olanlar bakmadan geçmeyin

Merkez Bankası faiz kararından sonra  dolar kurunda yükseliş görüldü. Doların gücü karşısında euro ve sterlin resmen esildi. Elinde euro ve sterlin olanlar dikkat. İşte ayrıntılar...

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrası ekonomist Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken yorum

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın sürpriz faiz indirimine Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken bir yorum geldi. Sosyal medya hesabından faiz indirimi kararına tek cümlelik bir paylaşımla yapan Demirtaş, "Delilik: Aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek" paylaşımını yaptı.

MKE Ankaragücü merkez ankara Haberi

MKE Ankaragücü merkez ankara

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü ile Pasifik İnşaat sponsorluk anlaşması imzaladı.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle Pasifik İnşaat tarafından inşa edilen Merkez Ankara'nın logosu, MKE Ankaragücü formasının göğüs kısmında yer alacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Beştepe Tesisleri'nde gerçekleştirilen törene, MKE Ankaragücü Başkanı Fatih Mert ve Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan katıldı.

"Ankaragücü için güzel bir gün." diyerek sözlerine başlayan Fatih Mert, Ankara’nın en büyük karma projesini gerçekleştiren kurumsal bir firmayla sponsorluk anlaşması yaptıkları için mutlu olduklarını ifade etti. 

Anlaşmanın sezon sonuna kadar geçerli olduğunu belirten Mert, şunları söyledi;

"Ankaragücü, maalesef uzun zamandır bu tür anlaşmalardan uzak kalmıştı. Bugün itibarıyla Pasifik İnşaat'la başlayan bu süreç devam edecek. Ankaragücü 109 yıllık, Kurtuluş Savaşı'nda şehitleri, gazileri olan bir kulüp. İmalat-ı Harbiye...