04 / 05 / 2024

Mm Akgül Yapı İnşaat iletişim

Mm Akgül Yapı İnşaat iletişim

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Akg Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akg Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Kaan Gülünay tarafından kuruldu.

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Maltepe'de Ecem Çifci ve Murat Aksak ortaklığında kuruldu.

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Akgüllü Yapı Malzemeleri Uygulama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limitede Şirketi kuruldu!

Akgüllü Yapı Malzemeleri Uygulama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limitede Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Akgül tarafından kuruldu. 

Ağl Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağl Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Akgül tarafından kuruldu. 

Sakarya Ferizli Akgöl 7 milyon 218 bin TL'ye kiralanıyor!

Sakarya Tarım Müdürlüğü Ferizli Akgöl’ü kiraya veriyor. Bedeli, KDV hariç 7 milyon 218 bin 15 lira olan ihale, 17 Ağustos Pazartesi günü yapılacak.

Mesut Akgül Mamak'ta imar değişikliğini anlattı!

Mutlu Mahallesi sakinleri ile buluşan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarıyla ilgili olarak değişiklik yapılan imar planları.

M Akgül Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Akgül Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Akgül tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ocak'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1988 Sokak'ta kuruldu.

Mesut Akgül: Riskli yapı istismarı 5 milyon lira kaybettirdi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Kentsel Dönüşüm Yasası'nı istismar eden müteahhitlerin, yerine apartman dikecekleri gecekondular için 'riskli yapı' kararı aldırıp, vergi ve harç muafiyeti elde ettiklerini belirtti...

Mesut Akgül vatandaşlara imar değişikliğini anlattı!

Kentsel dönüşümde yakaladığı başarılı çizgiyi devam ettiren Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, vatandaşlarla bir araya gelerek kentsel yenileme çalışmalarının yapılacağı alanlarda vatandaşları doğrudan bilgilendiriyor.

Mesut Akgül, Mamaklılara imar değişikliğini anlattı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, vatandaşlarla bir araya gelerek kentsel yenileme çalışmalarının yapılacağı alanlarda vatandaşları doğrudan bilgilendiriyor. Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamaklılara imar değişikliğini anlattı...

Mm Akgül Yapı İnşaat iletişim Haberi

Mm Akgül Yapı İnşaat iletişim

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat tahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak. 3. Müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri, turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 4. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak, ve bunları satmak, kiraya vermek. 5. Her türlü...