25 / 05 / 2024

Mm Altuntaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Mm Altuntaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Mm Altuntaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Mikael Altuntaş imzasıyla kuruldu.

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümmühan Çalış tarafından kuruldu.

Altuntaş İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Nakliyat Tur Tic Ve San  Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Altuntaş İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Nakliyat Tur Tic Ve San  Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi 1 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Altuntaş tarafından açıldı. 

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.

Mm Altuntaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Altuntaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Mikael Altuntaş imzasıyla kuruldu.

Murat Altuntaş: Ankaralılar konutları oturum amaçlı alıyor!

Beytepe'de Parktepe Evleri'ni hayata geçiren Şahika Grup Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralıların satın aldığı konutu yatırım için değil, oturmak için aldığını belirterek, "Yatırım amaçlı satışları daha çok Ankara dışından gelen yabancılara yapıyoruz" dedi.

Rusya ile normalleşme sektöre 700 milyon dolar getirecek!

Rusya ile Türkiye arasında düzelen ikili ilişkilerle ilgili İMMİB Yapı Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, “Sektör ihracatımız 2014 yılında 710 milyon dolardı. Olumlu süreç devam ederse kısa sürede bu rakamı tekrar yakalayacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Türk yapı sektörü Avrupa için atakta!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, Avrupa’nın en büyük 2’nci yapı fuarı olan ve bu yıl 2 bin 600 katılımcı firma, 350 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan “Paris Batimat 2015”e bünyesinde bulunan 16 firma ile milli katılım gerçekleştirdi.

Major Yapı Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Major Yapı Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Erdoğan Altuntaş tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Küçükçekmece, Cennet Mahallesi, Yeşilova Yan Yolu Caddesi'nde kuruldu.

İMMİB Paris Batimat 2015'te 16 firma ile katıldı!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, Avrupa'nın en büyük 2'nci yapı fuarı olan ve bu yıl 2 bin 600 katılımcı firma, 350 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan 'Paris Batimat 2015'e bünyesinde bulunan 16 firma ile milli katılım gerçekleştirdi.

Murat Altuntaş: Hedef 100 yıl dayanıklı yapılar!

İç Mimar Murat Altuntaş, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü nedeniyle çarpıcı açıklamalar yaptı.

Murat Altuntaş, Ankara’yı camlarla nasıl şeffaflaştırdıklarını anlattı!

Şahika Grup Yapı ortaklarından İç Mimar Murat Altuntaş, Ankara’yı camlarla nasıl şeffaflaştırdıklarını anlattı.

Türk yapı sektörü Kenya pazarında!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, Türk yapı sektörünün başarısını Kenyalılara anlatacağız. Kenyalıların Türkiye'deki yapı malzemesenden hiç haberi yok.

Türk yapı sektörünün yeni hedefi Afrika pazarı!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, 3.4 milyar dolarlık G.Afrika pazarından daha fazla pay almak için Afrika'nın en büyük fuarı Bauma Conexpo'ya ilk defa katılacak.

Mm Altuntaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Mm Altuntaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Mm Altuntaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Mikael Altuntaş imzasıyla kuruldu. 


Mm Altuntaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...