17 / 05 / 2024

Mm Tunç İnşaat nerede

Mm Tunç İnşaat nerede

Mm Tunç İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mihdi Tunç tarafından kuruldu. 

Tnc Tunç İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tnc Tunç İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de Samet Tunç tarafından kuruldu.

Tunç Grup Hevedan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunç Grup Hevedan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Ayşe Tunç tarafından kuruldu.

Öz Tunçlar Metal İnşaat Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tunçlar Metal İnşaat Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Mehmet Tunç tarafından kuruldu.

Tunç Soyer'den dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

30 Ekim 2020 tarihindeki depremden sonra hayata geçirilen çalışmalara değinen Tunç Soyer, “Depremden sonra İnşaat Mühendisleri Odası’yla yapılan protokolle 33 bin 100 birim bina için deprem karnesi çıkardık.

İnşaat sektöründe fiyatlar her geçen gün yükseliyor!

Antalya'nın önemli inşaat firmaları arasında bulunan Tunç Group, Antalyalıları modern ve estetik yapılarla bir araya getiriyor. Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tunç, inşaat sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Tnç Tunç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tnç Tunç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Osman Tunç tarafından kuruldu.

Tunçlar Demir Ürünleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçlar Demir Ürünleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Fazıl Tunç tarafından kuruldu.

Tunçlar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tunçlar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tunç, Ömer Tunç ve Tamer Evren Tunç ortaklığında kuruldu.

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.

Kerem Tunçeri inşaat şirketi kurdu!

Ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri, inşaat şirketi kurdu. Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da kuruldu.

Moni Mm Turizm Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moni Mm Turizm Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Sımeon Ivanov Metodıev tarafından kuruldu.

Tunçbilek Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçbilek Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Melih  Yalçın tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Mm Tunç İnşaat nerede Haberi

Mm Tunç İnşaat nerede

Mm Tunç İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mihdi Tunç tarafından kuruldu. 

Mm Tunç İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğerişler.

Mm Tunç İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve...