30 / 04 / 2024

mmarkalık ve bayilik fuarı

mmarkalık ve bayilik fuarı

Century 21 Türkiye, gayrimenkul sektöründe yatırım yapmayı düşünen girişimcilerle 'Bayim Olur musun?, 5. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda bir araya gelecek.

Kalyap Mühendislik Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kalyap Mühendislik Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi, Gökhan Kalyoncu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde Beşiktaş, Cihannuma Mahallesi, Barbaros Bulvarı'nda kuruldu.

Havacılık ve Uzay İhtisas OSB'de sona gelindi!

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ve TAI'nin girişimleriyle başlayan Havacılık ve Uzay İhtisas Organize Sanayi Bölgesi girişiminde, tüzel kişiliğin kazanılması için işlemlerin tamamlandığı ve başvurunun yapıldığı öğrenildi...

İstanbul Alman Başkonsolosluğu'nun arkasında bir köşk ve arazisi satılacakmış!

1944 yılında İstanbul Alman Başkonsolosluğu'nun arkasında bulunan Boğaz manzaralı bir köşk ve arazisi satılacakmış. Yıllık bin 800 lira kira getiren beş dükkan ve dört daire 22 bin liraya satılacakmış.

City Gayrimenkul Danışmanlık ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

City Gayrimenkul Danışmanlık ve Otomotiv Limited Şirketi, Bülent Soyyiğit ve Ömer Muharrem Kalaycı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de Ataşehir, Kayışdağı Caddesi'nde kuruldu.

1944 yılında Tarabya'da Kalender Köşkü ve 156 dönüm arazisi satılacakmış!

Boğaziçi Tarabya'da bulunan Kalender Köşkü ve 156 dönüm arazisi İstanbul Defterdarlığı tarafından satılacakmış.Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1944 yılında, 2 bin 632 altın parasına 100 bin liraya satılacakmış.

1942 yılında Göztepe'de bir köşk ve müstakil bir ev 15 bin liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 33 lira olduğu 1942 yılında Göztepe'de 2 dönüm bahçe içinde deniz manzaralı, 8 odalı bir köşk ve müstakil bir ev 15 bin liraya satılacakmış.

Yousef Anadani Turizm Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Reklam Taşımacılık ve İthalat İhracat Şirketi kuruldu!

Yousef Anadani Turizm Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Reklam Taşımacılık ve İthalat İhracat Şirketi, Hamed Al Yousef, Mohamad Ali Anadan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ergon Mimarlık Mühendislik Danışmanlık ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ergon Mimarlık Mühendislik Danışmanlık ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi, Mustafa Buğra Ülgen, Mehmet Can Günaydın tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta kuruldu.

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'ne profesör arıyor!

Işık Üniversitesi Rektörlüğü, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi için Mimarlık Bölümü'ne profesör alacak. Işık Üniversitesi'nin bugün Resmi Gazete'de yayımlanan ilan tarihinden itibaren başvuru süresi 15 gün...

Cevahir Üçüncüoğlu'nun Mimarlık ve Şehircilik Lisans Diploması iptal edildi!

Yükseköğretim Yürütme Kurulu Başkanlığı, Trabzon nüfusuna kayıtlı 1986 doğumlu Cevahir Üçüncüoğlu'nun Mimarlık ve Şehircilik alanındaki Lisans Diploma Denklik Belgesini iptal etti. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Teski Tekirdağ'daki kuraklık ve iklim değişikliğini izleyecek!

Kuraklık ve İklim Değişikliği İnceleme Merkezi, Tekirdağ'da musluktan akan suyun içilebilir düzeye getirilerek su kaynaklarının bilinçli kullanımını ve sel gibi doğal afetlerin tahmin edilerek önlem alınmasını sağlayacak..

Gölcük ve Kocaeli yeni baştan imar edildi!

Şehirler yeniden hayata bağlandı BÜYÜK depremde ağır hasar gören Gölcük ve Kocaeli yeni baştan imar edildi. Aynı şekilde Sakarya ve Düzce'de de modern şehircilik anlayışına göre yeni yerleşim birimleri oluşturuldu.

Sağlık ve Eğitim Vakfı 1,5 asır sonra ilk kez yeni bir Amerikan koleji açıyor!

Türkiye’nin köklü eğitim kurumlarını aynı çatı altında buluşturan Sağlık ve Eğitim Vakfı, bir buçuk asır sonra ilk kez yeni bir Amerikan koleji açıyor. Vakıf, 75 milyon TL’lik yatırımı ‘şehrin yükselen ilçesi’ olarak gördükleri Çekmeköy’de hayata geçiriyo

mmarkalık ve bayilik fuarı Haberi

mmarkalık ve bayilik fuarı


Bugün başlayıp, 16 Aralık'a kadar devam edecek fuarda Century 21 Türkiye, franchise yoluyla ofis açmak isteyenlere bilgiler vererek, franchise şartlarını anlatacak. Bu yıl 122 ofise ulaşan şirketin, 2008 hedefi ise 50 yeni ofis açmak. Franchise giriş bedeli, 6 bin dolar + KDV ile 22 bin dolar + KDV arasında değişiyor....