17 / 05 / 2024

Mmm Development Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Mmm Development Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Mmm Development Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Mohammad Alaswad, Nabıl Alaswad, Mohannad Alaswad Ve Molham Alaswad imzasıyla kuruldu.

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Erol ve Wumaırjıang Feılıpu ortaklığında kuruldu.

Concept Development Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm İth.Ve İhr.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Development Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm İth.Ve İhr.Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ibrahım Ragab Ibrahım, Ahmed Galal Abdelrahman Ebrahım ve Hossameldın M. I.H.Mohamed Shams ortaklığında kuruldu. 

Rapid Development İnşaat Turizm Gıda Ziraat Medikal Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Rapid Development İnşaat Turizm Gıda Ziraat Medikal Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 280 bin TL sermaye bedeli ile Samı Alrefaaı, Anas Al Refaae, Ahmad Mahdı Alrefaaı, Sultan Al Refaaı ve  Sameh Alrefaaı ortaklığında kuruldu. 

Akane Development Lao Sez İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akane Development Lao Sez İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nazrı Bın Ishak tarafından kuruldu. 

Masi Development İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masi Development İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 2 milyon TL sermaye bedeli ile Joachım Karl Sıebold tarafından kuruldu.

Sweet Lıfe Development İnşaat Turizm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sweet Lıfe Development İnşaat Turizm Sanayi Limited Şirketi Nahed Algarousha tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mmm Development Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mmm Development Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Mohammad Alaswad, Nabıl Alaswad, Mohannad Alaswad Ve Molham Alaswad imzasıyla kuruldu.

International Development Yatırım Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

International Development Yatırım Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Taşpınar tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Üsküdar, Selami Ali Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Kalina Development Otelcilik ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalina Development Otelcilik ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Bülent Turan tarafından 4 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 27 Şubat'ta Şişli, Taksim İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Petrokent Turizm Genel Kurulu 29 Mart'ta toplanıyor

Petrokent Turizm A.şž Genel Kurul'u 29 Mart 2011 tarihinde, saat 10.00'da toplanacak

ITB Berlin Turizm Fuarı 'na 110 Türk şirketi katıldı!

Paulus için dilek tutulup, mum yakılacak Türkiye, Berlin 'de düzenlenen turizm fuarı ITB 'ye 110 firmayla adeta çıkarma yaptı. Bu yıl fuar katılımcılarına üç boyutlu gözlüklerle seyahat yaptıran Türkiye inanç turizminde yeniliklere de imza atıyor  

Türkiye'nin en büyük turizm yatırımı 11 Nisan'da başlıyor

Turizmcilerin işletmesine 49 yıllığına verilecek arazilerden ise İzmir'in payına sadece bir otel düştü. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Hazine ve tartışmalı 2-B arazilerini, 49 yıllığına turizm yatırımcısının hizmetine tahsis ediyor

Utopya Turizm, Bakış Bağımsız Denetim'le anlaşacak

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.şž, Bakış Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.şž ile sözleşme imzalayacak

Mmm Development Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Mmm Development Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Mmm Development Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Mohammad Alaswad, Nabıl Alaswad, Mohannad Alaswad Ve Molham Alaswad imzasıyla 

kuruldu.



Mmm Development Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...