27 / 04 / 2024

mmurat kurum izmir deprem açıklaması

mmurat kurum izmir deprem açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de inşa edilen konutlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurum, yeni konutların inşasında binaların sağlamlığına ve zeminin özelliğine dikkat ettiklerini ifade etti.

Murat Kurum: İzmir'de evine kavuşturmadığımız tek bir depremzede bırakmayacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "2022'de İzmir'de evine kavuşturmadığımız tek bir depremzede bırakmayacağız" dedi.

Murat Kurum'dan İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için açıklama!

Bütçe görüşmeleri sırasında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  İzmir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı. 

Murat Kurum'dan İzmir Yeşildere'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konak Yeşildere bölgesinde dönüşüme başlayacaklarını söyledi.

Murat Kurum: Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız!

İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet Koordinasyon Merkezi'nde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında koordinasyon toplantısı düzenlendi. Murat Kurum, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız" dedi.

Murat Kurum: İzmir'de hasar tespiti için çalışmalarımızı sürdürüyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İzmir'de meydana gelen sel nedeniyle il müdürlüğü ekiplerinin hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Murat Kurum: İzmir'de gerekli alanlarda kentsel dönüşüm çalışması yapılacak!

İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de kentsel dönüşüm ihtiyacı olan bölgelerde gerekli çalışmaların yapılacağını açıkladı. 

Murat Kurum: İzmir'deki deprem sonrası 50 binada tahliye çalışmalarını tamamladık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bugün itibarıyla 50 binada tahliye çalışmalarını tamamladık ve yıkım süreçlerini de Rıza Bey Apartmanı etrafındaki ağır hasarlı binalarımızın bulunduğu bölgede başlatmış olacağız." diye konuştu.

Tapu.com iş birliği yaptığı finansal kurum sayısını 14’e çıkarttı!

Ekspertiz raporlu gayrimenkulleri ciddi alıcılarla buluşturan Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapu.com, yeni anlaşmalarla beraber iş birliği yaptığı finansal kurum sayısını 14’e çıkarttı.

Murat Kurum Mardin'deki dönüşüm mağdurlarıyla görüştü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mardin Yeşilli ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında mağdur edildiklerini öne süren vatandaşların sorunlarını dinledi

Murat Kurum'dan TOKİ borç güncellemesi müjdesi!

Bakan Murat Kurum, "Daha önce bizden konut almış vatandaşlarımızla alakalı Toplu Konut İdaresi Başkanlığımız çalışıyor. Borçların güncellenmesi noktasında, enflasyonun daha altında güncellemeyi meydana getirecek bir düzenleme yapılıyor." dedi...

Murat Kurum: Bileğimizi kimse bükemez!

Sabah, Rusya’daki Proestate fuarında gayrimenkul sektör temsilcilerini biraraya getirdi. Organizasyona katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, sektör temsilcilerine “Beraber olduktan sonra, bileğimizi kimse bükemez” dedi.

Murat Kurum'dan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ne övgü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Osmangazi Belediyesi’nin inşa ettiği Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni ziyaret etti.

Murat Kurum'dan Bursa Millet Bahçesi'ne tam not!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, eski stadyum meydanında hayata geçirilecek olan ‘Millet Bahçesi projesi’ hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u bilgilendirdi.

mmurat kurum izmir deprem açıklaması Haberi

mmurat kurum izmir deprem açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 30 Ekim 2020'de İzmir'de meydana gelen depremden sonra İzmir'deki depremzedelerin yaralarını sarmak ve şehrin 50 yıllık deprem dönüşümünü bitirmek amacıyla çalıştıklarını dile getirerek, "Bugün depremzede vatandaşlarımız 'Allah sizden razı olsun.' diyor. Bizim için en büyük mutluluk budur. Depremzede kardeşlerimizin duasını almaktır. Bu anlayışla çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnşallah sonuna kadar da söz verdiğimiz gibi onları yalnız bırakmadan konutlarını, okullarını vereceğiz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İzmir'de meydana gelen sarsıntıda en çok hasar gören Bayraklı'da depremzedeler için inşası devam eden konut projeleri ile rezerv alandaki projelerde incelemeler yapan Bakan Kurum, çalışmalardaki son duruma ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Depremzedelerin yaralarını sarmak için çalışmaları hızla sürdürdüklerini, onlar için bir saatin dahi önemli olduğunun farkında olduklarına dikkat çeken...