30 / 04 / 2024

MN Bahçeşehir kaçıncı etapta

MN Bahçeşehir kaçıncı etapta

Mesa Mesken Yapı tarafından hayata geçirilen MN Bahçeşehir projesinin ilk 3 etabı bitti. Şu an 4. etap satışlarını gerçekleştiren projede yaşam başladı. MN Bahçeşehir projesinde 4. Etaptaki daireler 581 bin TL' den başlıyor.

MEF Bahçeşehir kapanıyor, veliler açıklama istiyor!

MEF Bahçeşehir Koleji'nin kendi binasını başka bir koleje kiralaması sebebiyle okulda eğitim gören 500 öğrenci ve 150'ye yakın çalışan, mağduriyet yaşarken, veliler de konu ile ilgili bir açıklama bekliyor.

Bahçeşehir Üniversitesi çok sayıda Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın!

Bahçeşehir Üniversitesi çok sayıda Öğretim Görevlisi alacağını duyurdu. Akademisyenler ve akademisyen adaylarının kaçıramayacağı kadroları sizler için derledik.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Sarılar Grup tarafından hayata geçirilen Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin detayları belli oldu! Peki, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla.

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

 Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate şimdi yüzde 50 indirimli!

MBA in Real Estate programı,  Bahçeşehir Üniversitesi’nden MBA derecesi almanın yanı sıra gayrimenkul konusunda uzmanlaşma imkanına da sağlıyor. Bahçeşehir Üniversitesi'nde yüzde 50 indirimli güz dönemi MBA fırsatını kaçırmayın...

Bahçeşehir Göleti'nde inşaat başladı!

Bahçeşehir’de Gölet Alanı'nda yeni bir tartışma alevlendi. Mvcut gölet alanındaki çay bahçesinde 2 katlı beton bir bina inşa ediliyor. Bölgede kaçak yapılaşmanın başladığı söylendi.

Soyak Konforia ile Bahçeşehir'e yatırım fırsatı!

Üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projeleri ile değerlenen ve yıldızı parlayan Kuzey Bahçeşehir’de Soyak, güçlü bir proje ile yıllar içinde daha da değerlenecek bir yatırım fırsatı sunuyor: Soyak Konforia!

Eval İnşaat’tan Bahçeşehir’e A Plus bir proje!

Eval İnşaat Bahçeşehir’de A plus bir projeye imza atıyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşan dev proje, Kanal İstanbul, 3’üncü Havalimanı, 3’üncü Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu ve Metro’nun bulunduğu mega yatırımların çevrelediği önemli bir noktada konum

MN Bahçeşehir projesinde 3+1 daireler 581 bin TL' den başlıyor!

Mesa Mesken Yapı tarafından hayata geçirilen MN Bahçeşehir projesinde daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Projede toplam 182 adet daire bulunuyor. MN Bahçeşehir projesinde 3+1 daireler 581 bin TL' den başlıyor.

MN Bahçeşehir projesinde 4. Etaptaki daireler 581 bin TL' den başlıyor!

Mesa Mesken Yapı tarafından hayata geçirilen MN Bahçeşehir projesinin ilk 3 etabı bitti. Şu an 4. etap satışlarını gerçekleştiren projede yaşam başladı. MN Bahçeşehir projesinde 4. Etaptaki daireler 581 bin TL' den başlıyor.

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir 1. Etap fiyat tablosu!

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir 1. Etap fiyat tablosu en güncel haliyle Kiptaş'ın Facebook ve Twitter hesaplarında yayınlandı. Peki Vaditepe Bahçeşehir 1. Etap fiyat tablosuna göre Vaditepe Bahçeşehir'de hangi konut kaç TL arasında fiyatlarla satılıyor?...

Bahçeşehir Eston Şehir ödeme planı!

Bahçeşehir Eston Şehir ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Eston Şehir Bahçeşehir Konutları ikinci kısımda 36 adet villa, üçüncü kısımda 289 daire, 4. kısımda 32 villa ve beşinci kısımda 7 müstakil ve 40 ikiz villa bulunuyor.

Esenyurt Kıraç, Yakuplu, Ardıçlı Evleri ve Bahçeşehir’de emsal kaç oldu?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan Esenyurt İlçesi TEM Güneyi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'na göre Kıraç, Yakuplu, Ardıçlı Evleri ve Bahçeşehir’de emsal kaç oldu? İşte cevaplar...

MN Bahçeşehir kaçıncı etapta Haberi

MN Bahçeşehir kaçıncı etapta

MN Bahçeşehir projesi 17 bin 858 metrekare alanda yükseliyor. Projede toplam 182 adet konut bulunuyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor.


MN Bahçeşehir projesi giriş+ 23 kat bloktan oluşuyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Proje Mesa Mesken Yapı imzasıyla yükseliyor.


MN Bahçeşehir projesinin ilk 3 etabındaki satışlar tamamlandı. 4. etap satışlarının başladığı projede yaşam başladı. Projedeki daireler hemen teslim ediliyor. 


MN Bahçeşehir projesinde 4. Etaptaki daireler 581 bin TL' den başlıyor. 3+1 dairelerin 581 TL'den başladığı projede 4+1 dairelerin başlangıç fiyatı da 620 bin TL olarak belirlendi.


MN Bahçeşehir iletişim

Tel:0 212 669 06 00 

Web: www.mesa-nurol.com

Tülay...