16 / 05 / 2024

MNG Holding güvercinlik

MNG Holding güvercinlik

Güvercinlikteki Pina Yarımadası'ndaki MNG Holding'in otel inşaatı durdurulmuştu. Bir süre sonra MNG Oteli'nin inşaatı, Ankara merkezli işadamı Kadir Çankırı'ya satıldı. Satışlar birlikte otelde çalışmalar başladı

Nidapark Göcek ön talep topluyor! Göcek'in ilk markalı lüks konut projesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Tahincioğlu Holding, Göcek projesi için ön talep dönemini başlattı. Nidapark Göcek adıyla yükselecek projede 32 adet müstakil villa yer alıyor.

IC Holding'in gözü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerinde!

52 senelik geçmişi bulunan ve Türkiye'nin önde gelen taahhüt şirketlerinden biri olan IC Holding, gözünü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerine çevirdi. Şirketin yönetim kurulu başkanı İbrahim Çeçen, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Rönesans Holding'e Social Media Awards’dan ödül!

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen ve bu sene dördüncüsü düzenlenen “Social Media Awards Turkey 2020”de holding kategorisinde Rönesans Holding, gümüş ödüle layık görüldü.

Kibar Holding Güç Bizde Gelişim Merkezi açıldı!

Kibar Holding, insan kaynağının öğrenme ve gelişim süreçlerini desteklemek amacıyla yapımı 35 günde tamamlanan "Güç Bizde Gelişim Merkezi"ni hizmete açtı.

Türkerler Holding Göztepe’ye 4. kez sponsor oldu!

Türkerler Holding,  Göztepe Kulübü  ile 4. Kez sponsorluk anlaşmasına imza attı. Göztepe, Süper Lig’de bu sezon formasında  göğüste “Türkerler” şortta ise "Mahall bomonti İzmir” logoları ile oynayacak...

Göztepe, Türkerler Holding ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Türkiye'de inşaat ve enerji sektöründeki yatırımlarla adından söz ettiren Türkerler Holding, Göztepe ile 4. kez sponsorluk anlaşması imzaladı

Türkiye'den 5 inşaat firması dünyada en fazla ihale alan ilk 10 firma arasında!

Dünya Bankası verilerine göre, Limak Holding, Cengiz Holding, Kolin, Kalyon ve MNG Holding dünyada en fazla ihale alan ilk 10 firma arasında yer aldı.

Babacan Holding Portekiz'den özel davet aldı!

Porto Belediye Başkanı Moreira, İstanbul’da Babacan Projelerini inceledi. Özel davetle yurt dışına açılmaya hazırlanan Babacan Holding, güvenilir, kaliteli ve lüks kavramlarını bir araya getirdiği konut projeleri, mimari ve teknik detaylarıyla Portekizlilerin dikkatini çekti.

Bodrum Lujo Hotel açılış için gün sayıyor!

Nisan ayında kapılarını açacak olan Bodrum Güvercinlik Koyu'ndaki Lujo Hotel, 20'den fazla oda tipine sahip...

Türkerler Holding, Göztepe’nin sponsoru oldu!

Türkerler Holding, 14 yıl sonra yeniden Süper Lig’e yükselen Göztepe’nin Süper Lig’deki sponsoru oldu. Türkerler’in Mahall Bomonti İzmir markasıyla Göztepe Spor Kulübü arasındaki işbirliği anlaşması Kazım Türker ve Mehmet Sepil tarafından imzalandı.

Babacan Holding 3 yeni projeye hazırlanıyor!

Babacan Holding yeni projeleri için kolları sıvadı. 1 yıl içinde 1.5 milyar TL'lik 3 yeni projeye başlayacak olan Babacan Holding Güney'e iniyor.

Port Royal Babacan Holding güncel fiyatlar!

Babacan Holding imzasıyla Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirilen Port Royal projesinde 50 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. Projede fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor...

Kula Güvercinlik'e yeni altyapı!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Güvercinlik Mahallesi'nde eskiyen kanalizasyon hattı yenilenerek altyapı sorunu ortadan kalkıyor.

MNG Holding güvercinlik Haberi

MNG Holding güvercinlik

Güvercinlikteki Pina Yarımadası, 2006 yılına kadar ağaçlarla kaplı yemyeşil bir cennetti.  2008 yılında orman yangını çıktı. Sonra MNG Holding'e bağlı Günal inşaat, 80 dönümlük arazinin tahsisini aldı ve otel inşaatına başladı. Ancak otel inşaatı durduruldu. Bir süre sonra MNG Oteli' nin inşaatı, hükümete yakınlığıyla bilinen Ankara merkezli işadamı Kadir Çankırı'ya satıldı. 

Satış tamamlanır tamamlanmaz inşaatın devamına izin...