14 / 05 / 2024

Mns Plastik Granül Sanayi iletişim

Mns Plastik Granül Sanayi iletişim

Mns Plastik Granül Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sabri Behar, Mustafa Ertufan ve Nesim Nedim Aryas ortaklığında kuruldu.

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Kılıç tarafından kuruldu.

Su borusu çatlarsa nasıl tamir edilir?

Su borusu tamirlerini evde yapmanız mümkündür. Plastik veya metal fark etmeksizin bazı malzemeleri kullanarak tamir edebilirsiniz. Peki su borusu çatlarsa nasıl tamir edilir ve hangi malzemeler kullanılır? İşte çatlak su borusunun tamir yöntemleri ile ilgili bilgiler...

Plastik poşete zam geldi! Plastik poşet kaç TL 2023?

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre poşetlerin geri kazanım katılım payında güncelleme yapıldı. Verilen detaylara göre, plastik alışveriş torbalarının adet başı fiyatı 38,5 kuruşa çıkartıldı.

Tubam İnşaat Plastik Elektrik Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Tubam İnşaat Plastik Elektrik Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arzuhan Eker tarafından kuruldu.

Liton Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liton Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

BİM’de bu indirimler bugün son! 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü!

BİM Market’in 12 Mayıs 2023’te indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel paylaşılırken, 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü. İşte BİM fiyat listesi 12 Mayıs...

Geri sayım başladı.. Plastik şişe ve kapları makineye atanların hesabına para yatacak! İşte detaylar..

Erteleme durumu yaşanmazsa 1 Ocak 2024 itibarıyla başta içeceklerde kullanılan ambalajlar depozitolu olacak. Plastik, şişe veya metal kaplar iade makinelerine atılınca hesaba para geçecek. İşte detaylar..

BMW 840i xDrive Gran Coupé Mart zammı merak ediliyor. İşte 22 Mart 2023 fiyat listesi

BMW 840i xDrive Gran Coupé'nin en büyük özelliklerinden biri, lüks bir dört kapılı coupe olmasıdır. Bu araç, BMW'nin 8 Serisi ailesinin bir üyesi olarak, 840i xDrive Cabrio ile birçok benzer özellik ve teknolojiyi paylaşır, ancak daha modern bir tasarıma sahiptir.

Kiwi su ısıtıcı fiyatları ne kadar, en uygun nerede satılıyor? 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Cam, paslanmaz çelik, dayanıklı plastik gibi malzemelerden üretilen Kiwi elektrikli su ısıtıcılar; kullanışlı tasarımları, kaliteli malzemeleri ve cazip fiyatları nedeniyle büyük ilgi görüyor. Peki, Kiwi kettle kaç lira? İşte detaylar...

Ng Kimya Plastik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ng Kimya Plastik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Neriman Gülçiçekli tarafından kuruldu.

Zincir marketlerdeki indirim kampanyası dalga dalga yayılıyor! Sıra o sektörlere de geldi... Duyan inanmıyor!

Zincir marketlerde başlayan 'fiyat sabitleme' kampanyası dalga dalga yayılıyor. Sırada giyim, beyaz eşya ve plastikçiler var. Özellikle stok fazlasının bulunduğu sektörlerde stokları eritme yarışı başladı.

BMW 2 Serisi'ne bu ay zam geldi mi? BMW Gran Coupe ve Active Tourer fiyatları kaç TL? 28 Kasım 2022 fiyat listesi

BMW 2 serisi fiyatları merakla araştırılıyor. BMW 2 Serisi Gran Coupe ile Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer fiyatları ne kadar oldu? En ucuz BMW 2 Serisi kaç lira? İşte 28 Kasım 2022 fiyat listesi...

BMW 6 serisi ne kadar? En ucuz BMW 630i Gran Turismo kaç TL? İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de en çok tercih edilen otomobilleri arasında yer alan BMW'nin 6 serisinin Eylül ayı fiyatları belli oldu. Bu ay açıklanan rakamlara göre BMW 6 serisine zam yapılmadı. Peki, BMW 6 30i Gran Turismo modeli ne kadar? BMW 6 serisi fiyatları kaç TL? İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

Mns Plastik Granül Sanayi iletişim Haberi

Mns Plastik Granül Sanayi iletişim

Mns Plastik Granül Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sabri Behar, Mustafa Ertufan ve Nesim Nedim Aryas ortaklığında kuruldu.

Mns Plastik Granül Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin Amaç ve Konusu Başlıca Şunlardır; Yürürlükteki ithalat ve ihracat rejimleri çerçevesinde aşağıdaki konularla ilgili toptan ve perakende yurt içi ve yurt dışı satış ve pazarlaması, imalatı, ithalatı, ihracatı, paketlemesi, satışını yapmak. Aşağıdaki fıkralarda yazılı mamul, yarı mamul, ham maddeleri için gerekli her türlü katkı maddelerini, kimyevi maddeleri ithalat ve ihracatını, ayrıca bu malların distribütörlüğünü, bu mallar üzerinde mümessillik, acentelik işlemlerini ve yine bu malların toptan ve perakende yurt içi ve yurt dışı pazarlama ve satışlarını yapmak. 1-) Kağıt, mukavva, koli, gazete kağıdı, hurdalarını...