28 / 04 / 2024

MOBEF 2. Gaziantep Mobilya Fuarı

MOBEF 2. Gaziantep Mobilya Fuarı

Erexpo Fuarcılık AŞ ve GTO işbirliğiyle düzenlenen MOBEF 2. Gaziantep Mobilya, Dekorasyon, Orman Ürünleri ve Mobilya Aksesuarları Fuarı, 7-10 Mayıs tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde kapılarını açacak.

Gaziantep Nizip'teki deprem konutlarında örnek daire tamamlandı! 2 bin 500 konutluk Fıstık Kent'te son dakika!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nizip ilçesinde, 6 ay önce temeli atılmış olan ve 2 bin 500 konuttan meydana gelen projede inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Bakan Uraloğlu: Mersin-Gaziantep arası 6 saatten 2 saate inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı'nın 6 saat 23 dakikalık seyahat süresini 2 saat 15 dakikaya düşüreceğini belirterek "Bu hatta yılda ortalama 6,4 milyon yolcu taşınacak" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı konut imarlı 2 arsayı satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından 2 adet konut imarlı arsa satış ihalesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki arsaların fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

TOKİ Gaziantep'te 2.757 TL taksitle konut satıyor! Başvurular resmen başladı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Islahiye projesi için başvurular başladı. Projeden 2.757 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2 gayrimenkul satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan 2 gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 2 ilçede gayrimenkul satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe ve K.Kızılhisar'da yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Şehitkamil'de satılık 2 arsa fırsatı! Küçük sanayi alanı imarlı arsalar!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Küllü Mahallesi, 7868 ada 1 parsel ve 7870 ada 1 parselde yer alan 2 arsayı satıyor. İşte detaylar...

Gaziantep'te arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle 2 adet gayrimenkul satılacak! KDV'den muaf gayrimenkul fırsatı!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle 2 adet gayrimenkul satacak. İşte detaylar...

Gaziantep Büyükşehir'den 250.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa! Yatırımcılara fırsat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Özgürlük Mahallesi, 6530 ada 5 ve 6 parselde yer alan 2 arsayı satıyor...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey'de 2 gayrimenkul satıyor: 49.3 milyon TL'ye!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Gaziantep Şahinbey'de 59 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, K.Kızılhisar Mahallesi'ndeki 2 gayrimenkulü toplam 58 milyon 972 bin 980 TL muhammen bedelle satıyor. 

Gaziantep'te 27.6 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Taşlıca'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 27 milyon 602 bin 437 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 17 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 17 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

MOBEF 2. Gaziantep Mobilya Fuarı Haberi

MOBEF 2. Gaziantep Mobilya Fuarı

 Erexpo Fuarcılık AŞ ve Gaziantep Ticaret Odası (GTO) işbirliğiyle düzenlenen MOBEF 2. Gaziantep Mobilya, Dekorasyon, Orman Ürünleri ve Mobilya Aksesuarları Fuarı, 7-10 Mayıs tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde kapılarını açacak. 40'ı aşkın ülkeden 30 bin ziyaretçiyi ağırlayacak fuarda, üretici firmalar ile Irak, Azerbaycan, Fas, Ürdün, Mısır, Kosova, KKTC gibi 20 ülkeden alım heyeti bir araya gelecek.


MOBEF'in hem Gaziantep'e hem de tüm Türkiye'ye hizmet edeceğini kaydeden GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, "Sektörün mobilya alanındaki ihtiyacına cevap vermenin ve sektöre yeni bir vizyon katmanın yanı sıra gerçekleştiği coğrafi konum ve lojistik imkanları sayesinde taşımacılık alanında mobilya sektörüne yüzde 7 avantaj sağlayacak. Fuarın ilk yılında hedeflediğimiz 20 bin ziyaretçi sayısını aşarak, büyük bir başarıya imza attık. Bu yıl da çeşitli...