19 / 05 / 2024

Mobile Telekomünikasyon Mühendislik adres

Mobile Telekomünikasyon Mühendislik adres

Mobile Telekomünikasyon Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Kılıç tarafından kuruldu. 

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onurcan Gönültaş tarafından kuruldu.

Mbk Mühendislik Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbk Mühendislik Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Canbolat tarafından kuruldu.

Tab Telekom Mühendislik Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tab Telekom Mühendislik Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Boran tarafından kuruldu.

Arslan Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Telekomünikasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Telekomünikasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Arslan tarafından kuruldu.

Mobile Telekomünikasyon Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mobile Telekomünikasyon Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Kılıç tarafından kuruldu. 

Deutchmax Gayrimenkul Ve Telekomünikasyon Limited Şirketi kuruldu!

Deutchmax Gayrimenkul Ve Telekomünikasyon Limited Şirketi Hıdır Yıldırım tarafından 150 bin TL sermaye ile bugünkuruldu.

Mekom Yapı Telekomünikasyon İnşaat Tarım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekom Yapı Telekomünikasyon İnşaat Tarım Ve Ticaret Limited Şirketi 600 bin TL sermaye ile bugün Cengiz Cemiloğlu imzasıyla kuruldu.

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomünikasyon Gıda İnşaat Teks. ve İth.İhr.Ltd.Şti.Vatantur 3 Şb. açıldı!

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomünikasyon Gıda İnşaat Teks. ve İth.İhr.Ltd.Şti.Vatantur 3 Şb. Halil Demir Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Fatih , Aksaray Mahallesi'nde kuruldu.

Serer Telekomünikasyon İnşaat Yapı Orman Ürünleri Nakliye Reklam Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Serer Telekomünikasyon İnşaat Yapı Orman Ürünleri Nakliye Reklam Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Serhat Turukan tarafından 800 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Sancaktepe, Yunus Emre Mahallesi'nde kuruldu.

TANAP 9 firmayı ihaleye çağıracak!

TANAP Doğalgaz İletim A.Ş. tarafından açılan Ön Yeterlilik İhalesi’ne ilişkin değerlendirmede SCADA ve Telekomünikasyon Mühendislik, Satınalma ve İnşaat (EPC) Müteahhitleri İhalesi’ne çağırılacak firmalar belirlendi.

Okan Altyapı Bilişim Telekomünikasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Altyapı Bilişim Telekomünikasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadık Mumcu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Görak Turizm Telekomünikasyon Elektronik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görak Turizm Telekomünikasyon Elektronik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Batış Akgör tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Avcılar, Ambarlı Mahallesi'nde kuruldu.

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomünikasyon İnşaat ve İthalat İhracat Limited Şirketi Vatantur 1 Şubesi açıldı!

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomünikasyon Gıda İnşaat ve İthalat İhracat Limited Şirketi Vatantur 1 Şubesi, Mehmet Demir Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mobile Telekomünikasyon Mühendislik adres Haberi

Mobile Telekomünikasyon Mühendislik adres

Mobile Telekomünikasyon Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Kılıç tarafından kuruldu. 

Mobile Telekomünikasyon Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu: Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Enerji nakil hatları kurulması, baz istasyonları kurulması, telefon, elektrik vb.için şebekeler çekilmesi, baz istasyonu kulelerinin montajı, sökülmesi ve bakım onarımlarının yapılması, taahhüt altına girilmesi, 2- Her türlü telekomünikasyon hizmetlerinin alt yapısını oluşturmak, tesisini sağlamak bunlarla ilgili alet edavat ve tesisatın imalatını, ithalatını, ihracatını, dahili ticaretini yapmak. 3- İnşaat işleriyle ilgili her türlü malzemenin kum, çakıl, çimento, demir, tuğla, karo taşları, her nevi ahşap ve metal doğrama, seramik tuvalet ve lavabo taşları,sıhhi tesisat ile ilgili elektrik tesisatları, su havagazı ve doğalgaz malzemelerinin alım satımını yapmak...