05 / 05 / 2024

mobilya deposunda yangın

mobilya deposunda yangın

Başakşehir'de bir koltuk firmasına ait 6 katlı depoda yangın çıktı. Kısa sürede tüm binayı saran yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın sonrası binada büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Ayazağa'daki lüks site inşaatında yangın!

İstanbul Sarıyer Ayazağa'da lüks site inşaatının strafor deposunda yangın meydana geldi. Ekipleri yangına müdahale ediyor..

Denizli'de fabrika yangını!

Denizli'de gıda deposunda çıkan ve boru imalatı yapan fabrikaya sıçrayan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangına, Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait 6 yangın söndürme aracıyla müdahale ediliyor.

Bartın'da mobilya imalathanesinde yangın çıktı!

Bartın'da mobilya imalathanesinde yangın çıktı. Gecen köyü mevkisindeki toptancılar sitesinde, Fatma Kılıç ve de Tamer Kaya' ya ait mobilya imalathanesinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü.

Çin’de bir seramik deposunda yangın çıktı!

İtfaiyecilik, dünyanın en tehlikeli meslekleri üstlerde yer alıyor. Can kurtarmak için ölümle burun buruna çalışıyorlar. Son olarak Çin’de bir seramik deposunda çıkan yangını söndürmeye çalışan 5 itfaiyeci, enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde yangın çıktı!

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde dün akşam bir çorap imalathanesinin çatı katında çıkan yangın çevrede büyük korku yarattı. Bitişiğindeki mobilya atölyesinin çatısına sıçrayan alevlere, itfaiye ekipleri müdahale etti..

Gebze'de mobilya fabrikasında yangın!

Kocaeli’nin Gebze ilçesi Beylikbağı’ında bir mobilya fabrikasında belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Gebze Beylikbağı, Köşkçeşme Mahallesi 526. Sokak’ta bulunan bir mobilya fabrikasında yangın çıktı...

Gebze'de fabrika yangını!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren galvaniz fabrikasında çıkan ve daha sonra mobilya deposuna sıçrayan yangını, İstanbul, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile çevre ilçelerden gelen ekipler söndürdü.

Kocaeli'nde fabrika yangını çıktı!

Gebze ilçesinde faaliyet gösteren galvaniz fabrikasında çıkan ve daha sonra mobilya deposuna sıçrayan yangın kontrol altına alındı Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüyerek bitişikteki mobilya deposuna sıçradı.

Ataşehir'de mobilya deposunda yangın çıktı!

Ataşehir’de bir apartmanın girişinde bulunan mobilya deposunda çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Yangın nedeniyle yaşlı bir çift gözyaşlarına boğulurken, olay yerinde bulunan bir kamyon itfaiye ekiplerinin çalışmalarını zorlaştırdı...

İnegöl'de mobilya fabrikasında yangın çıktı!

Bursa İnegöl'de mobilya fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerince kontrol altına alınan yangında, dumandan etkilenen biri itfaiye eri 9 kişi, hastaneye kaldırıldı. Fabrikada, soğutma çalışmaları sürüyor.

Beyaz eşya deposunda yangın çıktı!

Nusaybin'de beyaz eşya deposunda çıkan yangında dumandan etkilenen 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgi göre, Tandoğan Caddesi'nde bulunan Fedai Bala'ya ait beyaz eşya deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Avcılar'da yangın çıktı!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi 'nde büyük nalbur deposunda çıkan yangın, yaklaşık 2 saat süren söndürme çalışmaları sonucu kontrol altına alındı. Nalbur deposunda başlayan yangın söndürüldü.

Avcılar'da depo yangını çıktı!

Avcılar'da depo yangını çıktı. Yeşilkent Mahallesi'nde bir nalbur deposunda çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.Alanın bitişiğindeki tekstil atölyesine ve diğer binanın çatısına sıçrayan alevleri kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

mobilya deposunda yangın Haberi

mobilya deposunda yangın


Başakşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir mobilya firmasının İstanbul Bölge Müdürlüğü'ne ait depoda, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Depo olarak kullanılan 6 katlı binada çıkan yangın itfaiyeye bildirildi. Yangına İkitelli, Başakşehir, Bağcılar ve Kocasinan itfaiye ekipleri müdahale etti. Mobilya ürünlerinin bulunduğu depoda çıkan yangın bir anda tüm katları sardı. Yangını, itfaiye ekipleri yaklaşık 2 saat süren çalışma ile kontrol altına aldı. Yangını büyük bir üzüntüyle izleyen bazı firma çalışanlarının ise ağladıkları görüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken depoda bulunan mobilya ürünlerinin tamamen yandı. Büyük çapta maddi hasarın meydana geldiği binada itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam...