26 / 07 / 2024

mobilya ihtisas sanayi sitesi

mobilya ihtisas sanayi sitesi

Mobilya sektöründe özellikle zigon sehpa üretimi ile adından söz ettiren Hatay, Ortadoğu'ya mobilya göndermede iç savaş sebebiyle ulaşım açısından sıkıntı yaşadığından Afrika ülkelerine yönelmeyi planlıyor...

Studiomel Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studiomel Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Julide Akca tarafından kuruldu.

Vlk İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vlk İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

Bysa Ahşap Mobilya Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bysa Ahşap Mobilya Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Funda Altunkaya tarafından kuruldu.

Hifa Mimarlık İnşaat Mobilya Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hifa Mimarlık İnşaat Mobilya Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Özkan tarafından kuruldu.

Günyol Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyol Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile MEtin Günyol tarafından kuruldu.

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Engin İyem tarafından kuruldu.

İbşir Yapı İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbşir Yapı İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Turan İbşir tarafından kuruldu.

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 310 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Hamulu ve Filiz Hamulu ortaklığında açıldı.

Evitra İnşaat Mobilya Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evitra İnşaat Mobilya Metal Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Şükrü Çoban tarafından kuruldu.

Ashil Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Ashil Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  150 bin TL sermaye bedeli  ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Duderya İnşaat Gıda Mobilya Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duderya İnşaat Gıda Mobilya Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Eren tarafından kuruldu.

Htc Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Htc Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Başkaya tarafından kuruldu.

Kardeşler Gnç İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Gnç İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halilibrahim Karslı tarafından kuruldu.

mobilya ihtisas sanayi sitesi Haberi

mobilya ihtisas sanayi sitesi


Hatay'ın ihracatta Suriye'yi yol olarak kullandığını, bu ülkedeki iç savaşın kendilerini de etkilediğini belirten Yapar,"Antakya'nın Suriye'ye ciddi ihracatı yoktu ama yol olarak kullandığımız bir bölgeydi. Şimdi Suudi Arabistan'a, Ürdün'e, Lübnan'a mal göndermede problem yaşıyoruz. Bu ülkelere deniz yoluyla ulaşabiliyorsunuz ama bu da maaliyeti artırıyor. O zaman da rakiplerimize karşı dezavantajlı duruma düşüyoruz. Avantajlı ülkeler için bir arayışa giriyoruz. Mobilyacılık anlamında en büyük alıcı şu an Irak. Arkasından Türk cumhuriyetleri geliyor. ABD'ye ihracat devam ediyor ama en büyük hedefimiz Afrika. Nasip olursa aralık ayında Fas gezisi düzenlemeyi, ürünlerimizi tanıtıp, ihracat yapmayı hedefliyoruz."


İhracatta 6 yılda 10 kat artış


Hatay'da mobilyacılığın önemli sektör olduğunu ve birçok kişinin bu işten ekmek yediğini vurgulayan Yapar, kentte 2006'dan 2012'ye ihracatın 10 kat arttığını ancak bunu yeterli...