11 / 08 / 2024

Mobilya kdv indirim

Mobilya kdv indirim

Şubatta hayata geçirilen ve iç pazarda yaşanan hareketlilik dolayısıyla 30 Eylül'e kadar uzatılan mobilyadaki KDV indiriminin son günleri.

Resmen açıklandı! Cumhurbaşkanı kararıyla ithalatta KDV indirim hakkı kaldırıldı! 

İthalatta gözetim ve korunma önlemi uygulamaları kapsamında hesaplanan katma değer vergisi (KDV) indirim hakkı kaldırıldı.

O ildeki 15 adet arsa ve arazi KDV'den muaf satılıyor! Milli Emlak'tan yüzde 20 indirim müjdesi! 

Afyonkarahisar İhsaniye Milli Emlak, Afyonkarahisar ili, İhsaniye ilçesinde yer alan 15 adet arsa ve araziyi hem KDV'den muaf hem de yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki İhsaniye'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları kaç lira? 

O ildeki 16 arazi yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satışta! Milli Emlak'tan KDV'den muaf arsa fırsatı! 

Çankırı Kızılırmak Milli Emlak Şefliği, Çankırı ili, Kızılırmak ilçesinde yer alan 16 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Çankırı'daki KDV'den muaf arsaların fiyatları ne kadar? 

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı! 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı vatandaşları bekliyor. Peki Kelebek mağazasında hangi ürünler ne kadar oldu?

Kanepeleri yenileme zamanı! Mudo Mobilya’da yüzde 40 indirim! İşte 28 Eylül 2022 Mudo fiyat listesi!

Mudo’dan mobilyalarda kış fırsatı, seçili mobilya ürünlerinde yüzde 40 indirim kampanyası başladı. Kampanyada kanepeden konsola, sehpadan bar dolabına, mutfak masasından kitaplığa bir çok ürün indirimli fiyatlarla sunuluyor.

Adore Mobilya öğrenci odalarında yüzde 40 indirim! İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Yeni eğitim yılı başladı. Öğrenciler okullarına döndü. Ancak evlerde de hummalı bir çalışma var. Özellikle yurtlarda kalamayan ya da tercih etmeyen üniversite öğrencileri kendi evlerini dizayn etme derdine düştü. Öğrencilerin imdadına yetişen Adore Mobilya öğrenci odalarında yüzde 40’a varan indirim

Her şey dahil düğün paketlerinde yüzde 32’ye varan indirim fırsatı! Rapsodi Mobilya 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Rapsodi mobilyanın her şey dahil düğün paketlerinde, yüzde 32’ye varan indirimli fiyatları devam ediyor. 8 farklı modelde geçerli olan indirim kısa süre için geçerli olacaktır.İşte, Rapsodi mobilya düğün paketleri 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bu fırsat kaçmaz! Düğün paketlerinde 10 bin TL indirim! İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

İpek Mobilya’da görülmemiş indirim sizleri bekliyor. Mobilyalarda 3 bin ile 4 bin TL arası, düğün paketlerinde ise 8 bin ile 10 TL arası indirimi kaçırmayın. Sınırlı sayıda olan indirimli ürün adedi için acele edin. İşte İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kilim Mobilya’dan tam 3 bin TL indirim! Muhteşem Eylül fiyatları için koşun! Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni evlenecek olanlar,  evini yenilemek isteyen bu haber tam size göre, acele edin son 30 Eylül. Kilim Mobilya’dan bin değil 2 bin değil tam 3 bin TL indirim. Sizde bu kampanyayı kaçırmamak için haberimizi muhakkak okuyun. İşte, Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bakmadan mobilya alışverişine çıkmayın! Bellona'da indirim rüzgarı başladı. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat listesi

Bellona online satış mağazasında birçok ürünü kullanıcılarına indirimli fiyatlarla sunuyor.  Bellona, her ihtiyaca, bütçeye ve iç mekân tasarımına uygun mobilya ve aksesuar modellerinin yer aldığı koleksiyonunun bir çok parçasını indirim kampanyasına dahil etti. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat list

Migros'tan dev indirim! Prima bebek bezi fiyatlarına hem KDV hem de Nisan ayı indirimi! İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi

Temel ihtiyaç ürünlerine gelen KDV indiriminden sonra Migros Prima markalı bebek bezi ürünlerinde indirim yaptı. Peki Migros’ta Prima markası bebek bezleri kaç TL? Prima bebek bezi fiyatları 2022 ne kadar?  İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi.

Kira stopaj indirimi resmen süresi uzatıldı!

Kira stopaj oranı ve KDV indirim hakkında devam kararı çıktı. Alınan karara göre indirim süresi 31 Temmuz tarihine kadar uzatıldı. 

Mobilya sektörü KDV müjdesiyle hareketlendi!

Mobilyadaki KDV indirimi yüzde 18'den yüzde 8'e indirildi. Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, mobilya sektöründeki satışlarda yüzde 20'lik bir artış beklendiğini söyledi. 

Mobilya kdv indirim Haberi

Mobilya kdv indirim

Bursa Mobilya Dekorasyon Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (MODSİAD) Başkanı Tamer Bulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şubatta hayata geçirilen KDV indiriminin sektör temsilcilerine ve üreticilere olumlu yönde yansıdığını söyledi.


Söz konusu indirimin devam etmesi gerektiğini belirten Bulut, KDV oranının yüzde 8'de kalmasının ileri dönemler için daha sağlıklı olabileceğini ifade etti.


KDV'nin yüzde 18'den yüzde 8'e çekilmesiyle mobilyada yüzde 10'luk bir ucuzlama oluştuğunu dile getiren Bulut, şöyle devam etti:


"Bu oranın sabit kalacağına yönelik duyumlar alıyoruz. Ham madde girişlerindeki yüzde 18'lik KDV oranının da yüzde 8 veya 10 civarlarına indirileceği söyleniyor. Bunlar bizi sevindiren söylemler. Hükümetin KDV indiriminin tüketiciye yansımalarını gördüğünü ve bunun sağlamasının yapıldığını düşünüyoruz. Onun için önümüzdeki günlerde olumlu şeyler bekliyoruz. Ham madde, yarı mamul ve diğer malzemelerdeki yüzde 18'lik KDV'ler...