04 / 08 / 2024

Mobilya malzemesini belediye işçileri üretiyor

Mobilya malzemesini belediye işçileri üretiyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, pek çok hizmeti atölyelerinde gerçekleştirerek tasarruf sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin bu amaçla kurduğu atölyelerde ağaçtan demir islerine kadar pek çok malzeme yenilerek ihtiyaca hazır hale getiriliyor...

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, sanayi sitelerindeki hurda yığınları ve çöp atıklarına tepki gösterdi.

Gaziantep Mobilya Kent Projesi'nde sona gelindi!

Gaziantep Yakacık dağında 1 Milyon 150 bin metrekare alana kurulacak mobilya kent projesinin 1/5 Binliğini Büyükşehir Belediye Meclisinden, 1 binliğini ise Oğuzeli Belediye Meclisi yapacak.

Kayseri mobilya sektöründe 1. sırada!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar Kayseri’nin mobilya sektöründe 1. Sırada yer aldığını ifade ederek “Mobilya sektörü, bölgemize, şehrimize, ekonomimize katkı sağlayan çok önemli faktörlerden biri" dedi

Kartepe Belediyesi mobilya ihalesi yapıldı!

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, mobilya malzemesi alınması mal alımı işi ile ilgili ihalesini, Hukuk İşleri Müdürü ve İhale Komisyonu Başkanı Sadık Yılmaz başkanlığında belediye toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Hasan Akgün İstanbul Mobilya Fuarı'nı gezdi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, TÜYAP Büyükçekmece Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşen İstanbul Mobilya Fuarı'nı gezdi, İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) 12 Ocak Salı günü kapılarını açtı.

Melikgazi Belediyesi mobilya atıklarını toplayacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesi olarak geri dönüşümde yeni bir uygulama başlatarak bundan böyle adresten mobilya atıklarını alacaklarını söyledi.

Erzurum'da beyaz eşya ve mobilya fuarı açıldı!

Erzurum Merkez Yakutiye ilçesinde 'Beyaz eşya mobilya ve ev tekstili fuarı' açıldı. Fuarının açılışını Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanıvekili Eyüp Tavlaşoğlu, İpekyolu Mobilya Kooperetafi Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Aksu ve protokol yaptı.

Mesut Akgül: Fuarlar, mobilya sektörü için büyük fırsat

Ankara Siteler Mobilya Üreticileri Derneği'nin (ANSİMOD) öncülüğünde, ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşen fuarı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de ziyaret etti, fuarların önemini vurguladı.

Mobilya malzemesini belediye işçileri üretiyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, pek çok hizmeti atölyelerinde gerçekleştirerek tasarruf sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin bu amaçla kurduğu atölyelerde ağaçtan demir islerine kadar pek çok malzeme yenilerek ihtiyaca hazır hale getiriliyor...

İnegöl Mobilya Kent inşaatı devam ediyor!

Bursa İnegöl Mobilya Kent Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi tarafından yaptırılan 'Mobilya Kent’i inceleyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnşaat çalışmaları devam ediyor, ama bittiğinde bu mağazalarda binlerce alıcı olacak” dedi...

Enza Mobilya'dan alüminyum gardırop kasası!

Enza Mobilya alüminyum gardırop kasası konforu, güvenliği ve uzun ömürlülüğü ile gardıroplara yepyeni bir bakış açısı getiriyor

Kardelen 3. mobilya mağazasını açacak!

3. Mağazalarını açmaya hazırlanan Mersinli Kardelen Mobilya, Türkiye'nin her tarafına ücretsiz servis hizmeti sunuyor

Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan açığa alındı!

Bodrum Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan´ın, İçişleri Bakanlığı tarafından açığa alındığı bildirildi

Mobilya malzemesini belediye işçileri üretiyor Haberi

Mobilya malzemesini belediye işçileri üretiyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, pek çok hizmeti atölyelerinde gerçekleştirerek tasarruf sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin bu amaçla kurduğu atölyelerde ağaçtan demir islerine kadar pek çok malzeme yenilerek ihtiyaca hazır hale getiriliyor. 


Kent Estetiği Dairesi Kent Bakım atölyelerinde 213 personel Büyükşehir Belediyesi'nin ihtiyacı olan büro ve kent mobilyaları ile köprüler, yaya alt ve üst geçitlerin ihtiyacı olan demir v.b. aksamları yapıyor.Marangoz atölyesinde Aile Yasam Merkezlerinin, Gençlik Kulüpleri ve BELMEK binalarının etejer, dolap, kütüphane, masa, mutfak dolabı ve tezgahları gibi ağaç işlerinin üretimi gerçekleştiriliyor. 


Kaplama atölyesinde üretilen mobilyaların kaplamaları yapılıyor. Yine Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı'na bağlı bir başka atölye olan demir-kaynak atölyelerinde köprülerin korkuluk ve bariyeri, duvar inşaatında kullanılan demir aksamı ile Ankara evlerinin metal aksamı yapılıyor. 


Atölyede ayrıca; su tahliye kanalları ve ızgaraların kenarlarına "L demiri"...