02 / 05 / 2024

Kardelen 3. mobilya mağazasını açacak!

Kardelen 3. mobilya mağazasını açacak!

3. Mağazalarını açmaya hazırlanan Mersinli Kardelen Mobilya, Türkiye'nin her tarafına ücretsiz servis hizmeti sunuyor



Mobilyalarını Ankara, İnegöl ve Kayseri'den temin eden Mersinli Kardelen Mobilya, Türkiye'nin her tarafına ücretsiz servis hizmeti sunuyor. Büyümek isteyen firma bu yıl yeni bir mağaza kurmaya hazırlanıyor.

Mersin'de mobilya sektörü üzerine faaliyet gösteren Kardelen Mobilya, bu yıl üçüncü mağazasını açmaya hazırlanıyor. Biri 2 bin 500, diğeri 2 bin 700 metrekareden oluşan 2 adet mağazası bulunan firma, mağaza sayısını daha da artırmayı hedefliyor.
Mobilyalarını Ankara, İnegöl ve Kayseri'den temin ettiklerini, aynı zamanda Saray Halı ve Yataş bayisi de olduklarını kaydeden Kardelen Mobilya San. ve Tic. Limited Şirketi Genel Müdürü Murat Ada, "Türkiye'nin her tarafına ücretsiz servisimiz ile hizmet veriyoruz. Toplam 17 kişi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Kriz dönemini önceki yılla başa baş noktada tamamladıklarını anlatan Ada, "Ürün çeşidimizin zengin olması ve kaliteli ürünlerimizle bu başarıya ulaştık. Aynı zamanda fiyat istikran sağlayıp kredi kartı ve açık hesap satışlarla krizi sorunsuz tamamladık. Mobilya sektöründe bu yıl da krizin etkileri sürüyor. Mevcut durgunluğu aşmak adına sürekli kampanyalar düzenliyoruz, vade ve hediye seçenekleri sunarak satışları canlı tutmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Mağaza sayısını daha da artırmayı hedefliyor

Biri 2 bin 500, diğeri 2 bin 700 metrekareden oluşan 2 adet mağazaları bulunduğunu açıklayan Ada, bu yıl üçüncü mağazalarını açmaya hazırlandıklarını ve bu sayıyı daha da artırmayı hedeflediklerini söyledi.
Mobilya sektöründe vadeli satışlar yapılması nedeniyle dışarıdan bakıldığında cazip gibi gözükmesi nedeniyle çok sayıda mobilya mağazasının açılmaya başladığına da işaret eden Murat Ada, bu durumun sektöre ciddi zararlar verdiğini anlattı. Özellikle işi bilmeyen kişiler tarafından açılan mobilya mağazaları nedeniyle halkın sektöre güveninin azalmaya başladığını belirten Ada, "Sıkıntı ağırlıklı olarak montaj sırasında yaşanıyor. Bir eşyanın 13-15. Kata nakliyesi ve burada montajı sırasında uyulması gereken kurallar göz ardı ediliyor ve oluşan hasarlar tüm sektörü olumsuz etkiliyor" değerlendirmesinde bulundu.
Dünya/Derya EĞRİCAN GÜLEÇ


Geri Dön