27 / 09 / 2024

Mobilya yenileme süresi

Mobilya yenileme süresi

"Mobilya Tüketici Araştırma Raporu'na'' göre her 4 tüketiciden 3'ü mobilya alışverişinde cadde üzerindeki markalı mobilya mağazalarını tercih ederken bunun sebebini "Güvenilir, kaliteli ve garantili" olması şeklinde açıklıyor.

Ehliyet yenileme süresi uzatıldı mı? Ehliyet yenilemek için ne yapmam gerek?

Ehliyet yenileme süresinin uzatıldı mı, uzatılmadı mı? bu konuya dair vatandaşların sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Ehliyet yenileme süresi uzatıldı mı? Ehliyet yenileme için ne gerekli 2022?

Ehliyet yenileme süresi uzatıldı mı? Ehliyet yenileme için ne gerekli 2022? soruları gündemde yer alıyor. İşte ehliyet yenileme konusuna dair merak edilen yanıtlar!

İnşaat ruhsat yenileme süresi ne kadardır?

İnşaata başlamak için ilgili idarelerden alınması gerekli olan belgeye inşaat ruhsatı deniyor. Ruhsat alındıktan belli bir süre sonra inşaata başlanmazsa ruhsatın yenilenmesi gerekiyor. Peki,inşaat ruhsat yenileme süresi ne kadardır?

Emlak vergisi yapılandırma süresi bitti mi?

Vergi borcu ve faizlerine yönelik olarak yapılan yapılandırma hakkı başvuru süresi 1 Aralık 2014 tarihinde sona erecekti. Peki, emlak vergisi yapılandırma süresi bitti mi? Devam ediyor mu?

Vergi yapılandırma başvuru süresi devam ediyor!

Vergi borcu yapılandırmaları için 30 Kasım 2014 tarihinde alınan karar ile başvuru süresi uzatıldı. Bakanlık Kararı gereğince 31 Aralık'a kadar vergi yapılandırma başvuru süresi devam ediyor..

Vergi yapılandırma başvuru süresi kaç ay uzatıldı?

Torba Yasa ile yapılandırma için başvurular 1 Aralık 2014 tarihinde son bulacaktı. Ancak, Resmi Gazete'de yayımlanan bir karar ile yapılandırma başvuru süresi uzatıldı. Peki, vergi yapılandırma başvuru süresi kaç ay uzatıldı?

Çevre temizlik vergisi 2. taksit ödeme süresi uzatıldı mı?

Çevre temizlik vergisi, taşınmaz mal kullanıcıları tarafından ödeniyor. 2014 yılına ait verginin 2. taksit ödemeleri devam ediyor. Peki, çevre temizlik vergisi 2. taksit ödeme süresi uzatıldı mı?

Emlak vergisi 2.taksit ödeme süresi uzatıldı mı?

1319 sayılı kanun gereğince, Türkiye sınırları içerisinde yer alan taşınmaz mallar için emlak vergisi ödenmesi gerekiyor. Peki, emlak vergisi 2.taksit ödeme süresi uzatıldı mı?

Yapılandırma süresi 31 Aralık'a kadar uzatıldı!

6552 sayılı Torba Yasası ile tanınan yapılandırma başvuruları 1 Aralık'ta sona erecekti. Ancak, 30 Kasım 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile yapılandırma süresi 31 Aralık'a kadar uzatıldı...

Çevre temizlik vergisi yapılandırma süresi uzatıldı!

Çevre temizlik vergisi, Torba Yasa ile yapılandırılabiliyor. Başvurular, 1 Aralık 2014 tarihinde sona erecekti. Ancak, Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile çevre temizlik vergisi yapılandırma süresi uzatıldı...

Emlak vergisi yapılandırma başvuru süresi uzatıldı!

Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Torba Yasa ile vergi borçları yapılandırılabiliyor. 30 Kasım 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile emlak vergisi yapılandırma başvuru süresi uzatıldı...

Vergi borcu yapılandırma süresi uzatıldı mı?

Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Torba Yasası ile vergi borçları yapılandırılabiliyor. Peki, 1 Aralık'ta başvuru süresi sona erecek olan vergi borcu yapılandırma süresi uzatıldı mı?

Vergi yapılandırma başvuru süresi uzatıldı!

Torba Yasası ile tanınan vergi yapılandırmaları için başvuru süresi 1 Aralık 2014 tarihinde sona erecekti. Ancak bugün Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile vergi yapılandırma başvuru süresi uzatıldı...

Mobilya yenileme süresi Haberi

Mobilya yenileme süresi

Nielsen tarafından MOSDER için gerçekleştirilen araştırma sonucuna göre mobilya tüketicisi öncelikli olarak kalite ve dayanıklılığı tercih ediyor, mobilyalarını 9 yılda bir değiştiriyor. 



Türkiye Mobilya Sanayicileri Demeği MOSDER, Nielsen Araştırma ile birlikte markalı mobilya tüketicilerinin profili, ürün kullanım ve salın alma davranışları, mobilya markalarının bilinirliği ile tüketici nezdindeki imajlarını belirlemeye yönelik yepyeni bir araştırmaya imza attı. "Mobilya Tüketici Araştırma Raporu", MOSDER Başkanıve Nielsen Grup Müdürü Nur Serenli'nin sunumlarıyla 14 Kasım Perşembe günü Taksim The Marmara Otel'de gerçekleştirilen basm toplantısında kamuoyuna açıklandı. 

Nielsen'in Ağustos-Eylül 2013'te, 14 il ve toplam bin 32 kişi yüz yüze ile gerçekleştirildiği araştırma sonuçlanna göre her 4 tüketiciden 3'ü mobilya satın akrken "taksitli" alışveriş yapmak istiyor. Taksit sayısı tercihi ise ağırlıklı olarak 12Aylık taksitleri en yüksek îç Anadolulular, en...