05 / 05 / 2024

Mobilyacı Nazım İmamoğlu

Mobilyacı Nazım İmamoğlu

KAYSERİLİ mobilyacı Nazım İmamoğlu, 2010’da keşif için gittiği Dominik Cumhuriyeti’nde, suya, neme, demirden daha dayanıklı tik ağacını keşfetti. Dominik hükümetinden 22 kilometrekare orman kiralayıp işletmeye başladı.

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Dolapdere-Piyalepaşa bulvarı ve çevresi nazım imar planı tadilatı askıda!

Beyoğlu İlçesi, Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Halıcıoğlu-Sütlüce nazım imar planı tadilatı askıda!

Beyoğlu İlçesi, Halıcıoğlu - Sütlüce Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Mayıs 2016 tasdik tarihli plan tadilatı askıda...

Kartal Soğanlık nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı!

Kartal Soğanlık 8363 ada, 1 parsel, 8364 ada, 1, 2 parseller, 5688 ada, 7, 8 ve 9 parsellerin bir kısmı 2373 ada, 499, 148 parseller ve 1625 ada, 34 parselin bir kısmı ile bir kısım kadastral boşluğa ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı 11 Mart 2019 tarihinde askıda..

Beyoğlu Örnektepe nazım ve uygulama imar planı askıda!

Beyoğlu İlçesi, Örnektepe Mahallesi, 1915 ada,1 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı 11 Mart'ta askıya çıkarıldı...

Beyoğlu Örnektepe Nazım ve Uygulama İmar Planı askıda!

Beyoğlu İlçesi, Örnektepe Mahallesi, 1915 ada, 1 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Eyüpsultan Göktürk nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi, 126 ada, 1 ve 2 parseller 1291 parsel ve kadastral boşluğa ilişkin nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıktı..

Mobilyacı Nazım İmamoğlu Dominik'te mağaza açtı!

Kayserili yatırımcı Nazım İmamoğlu Dominik Cumhuriyeti’nde 22 milyon metrekare büyüklüğünde orman kiralamıştı. İmamoğlu Dominik'te kiraladığı alana bahçe mobilyası mağazası açtı.

Nazım İmamoğlu'nun yeğeni evlendi!

KAYSERİLİ mobilyacı Nazım İmamoğlu'nun yeğeni Ali Selçuk Acarsoy’u Merve Balcı ile evlendirdi.

Mobilyacı Nazım İmamoğlu Dominik'te 22 kilometrekare orman kiraladı!

KAYSERİLİ mobilyacı Nazım İmamoğlu, 2010’da keşif için gittiği Dominik Cumhuriyeti’nde, suya, neme, demirden daha dayanıklı tik ağacını keşfetti. Dominik hükümetinden 22 kilometrekare orman kiralayıp işletmeye başladı.

İzmir Yeni Kent Merkezi Nazım İmar Planı iptal edildi!

İZMİR 1. İdare Mahkemesi, Alsancak-Turan arası Yeni Kent Merkezi Nazım İmar Planı’nda İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Aralık 2013 tarihinde yaptığı plan notu değişikliklerini iptal etti.

Mehmet Müezzinoğlu, Fatma Güldemet Sarı'ya bugün vekalet edecek!

1 Aralık 2015 tarihinde Katar’a gidecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın dönüşüne kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığına, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu vekalet edecek.

Mehmet Müezzinoğlu, Fatma Güldemet Sarı'ya vekalet edecek!

30 Kasım 2015 tarihinde Fransa’ya gidecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın dönüşüne kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu vekâlet edecek.

Mobilyacı Nazım İmamoğlu Haberi

Mobilyacı Nazım İmamoğlu

TÜRKİYE’nin en büyük sermayesi girişimcileridir sözü öyle boş bir laf değil. Bu sözün içini en iyi dolduran girişimciler de tabii ki Kayserililer. Kayserili Nazım İmamoğlu’nun Türkiye’de yetişmeyen tik ağacı ile ilgili ticaret ve imalat macerasından bu yıl 50 milyon dolarlık bir ciro çıkabilir. Ortakları Mehmet Çınar ve Tanju Şeber ile birlikte kurduğu şirketiyle (Çınardan Orman Ürünleri) Dominik’te 22 milyon metrekare yani 22 kilometrekare tik ağacı ormanı işletmeye başlayan Nasım İmamoğlu, bu ormandan temin ettiği tik ağaçlarını ham halde Gebze Dilovası’ndaki fabrikasına getiriyor ve orada işliyor.


Geçen yıl başlayan ticaret şimdilik 10 milyon dolara ulaşmış. Nazım İmamoğlu şöyle anlatıyor öyküsünü:

İKTİSAT MEZUNU KAYSERİLİ

“Kayseriliyim. Babam avukattı. Dededen ticaretimiz de vardı. Kayseri’de zaten ticaretin içine doğuyorsun. 12 yaşımdayken 1977’de İstanbul’a geldik. Benzin kuyrukları vardı...