07 / 05 / 2024

Mobirent Organizasyon Kiralama ve Hijyen Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi

Mobirent Organizasyon Kiralama ve Hijyen Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi

Mobirent Organizasyon Kiralama ve Hijyen Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi, Volkan Göl Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Ruka Turizm Organizasyon Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ruka Turizm Organizasyon Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Berna Çebi ve Esra Çebi Kaptan ortaklığında kuruldu.

Matrix Araç Kiralama Turizm Organizasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matrix Araç Kiralama Turizm Organizasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Sarmad I. Al-Anı, Khalıd Mohammed Abdul Razzak ve Mahmood H.S. Al-Anı ortaklığıyla kuruldu.

Yahu Turizm Taşımacılık Nakliye Danışmanlık Organizasyon Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yahu Turizm Taşımacılık Nakliye Danışmanlık Organizasyon Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Suna Gün, Kemal Güler, Abdullah Kurtuluş ve Hasan Deniz ortaklığında kuruldu. 

Kordelya Organizasyon Turizm Oto Kiralama İnşaat Taşımacılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.Avrupa Yakası Şubesi açıldı!

Kordelya Organizasyon Turizm Oto Kiralama İnşaat Taşımacılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.Avrupa Yakası Şubesi 30 bin TL sermaye açıldı.

Erken Gayrimenkul İnşaat Onarım Kiralama Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erken Gayrimenkul İnşaat Onarım Kiralama Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Orhan Erken Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon TL sermaye ile 30 Kasım'da Beylikdüzü, Beylikdüzü Organizasyon Sanayi Bulvarı'nda kuruldu.

Toirent Organizasyon Kiralama Hijyen Hizmetleri Anonim Şirketi Kemerburgaz Şubesi açıldı!

Toirent Organizasyon Kiralama Hijyen Hizmetleri Anonim Şirketi Kemerburgaz Şubesi 1 milyon 503 bin TL sermaye ile 4 Haziran' da Eyüp Çiftalan Mahallesi' nde açıldı.

Turmarmara Turizm Organizasyon Aracılık ve Araç Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Pendik Çarşı Şubesi açıldı!

Turmarmara Turizm Organizasyon Aracılık ve Araç Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Pendik Çarşı Şubesi, Hayri Genç Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta kuruldu.

Mobirent Organizasyon Kiralama ve Hijyen Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mobirent Organizasyon Kiralama ve Hijyen Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi, Volkan Göl Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

İstanbul Limousine Turizm Taşımacılık Organizasyon Oto Kiralama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Limousine Turizm Taşımacılık Organizasyon Oto Kiralama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Duman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu.

Evora İstanbul Özel İlköğretim binası kiralama işi ihalesi!

İstanbul İli Tuzla ilçesi Aydıntepe Mahallesi'nde Evora İstanbul Projesi Özel İlköğretim Binası (A BLOK) kiralama işi ihalesi kapalı teklif usulüyle gerçekleşecek. İhaleye 14 Şubat 2014 tarihine kadar teklif veriliyor...

2014 yazlık villa kiralama sezonu açıldı!

2014 yazlık villa kiralama sezonu açıldı. Yeni yılın henüz başında olmamıza rağmen erken rezervasyon indirimlerinden yararlanmak için şimdiden tatil yörelerinde yazlık villa taleplerinde patlama yaşanıyor...

EPK Organizasyon Mimarlık ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EPK Organizasyon Mimarlık ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nigar Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak 2014 tarihinde Maltepe, Tuğcu Plaza'da kuruldu.

TF Varlık Kiralama kira sertifikasının değerindeki hatayı düzeltti!

TF Varlık Kiralama tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre TF Varlık Kiralama kira sertifikasının değerindeki hatayı düzeltti. TF Varlık Kiralama kira sertifikasının değeri haberimizde bulunuyor...

Mobirent Organizasyon Kiralama ve Hijyen Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Mobirent Organizasyon Kiralama ve Hijyen Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi

Mobirent Organizasyon Kiralama ve Hijyen Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi, Volkan Göl Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım'da kuruldu. 


Mobirent Organizasyon Kiralama ve Hijyen Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında mobil tuvalet ve her türlü kabinli sistemler ile tuvalet, duş ve benzeri hizmetleri vermektir. Oto kiralama işletmeciliği ve her türlü kara deniz havanakil vasıtalarını nakliye araçlarını karavan kabin ve her türlü araç gereç kiraya vermek, kiralamak ve işletmeciliğini yapmak ve bu amaçla filolar oluşturmaktır. Her türlü taşıma araçlarını kiraya veren şahıs ve firmalardan bu amaçları kiralayarak üçüncü şahıs ve firmalara kiralamak, bu şahıs ve firmaların temsilciliğini yapmaktır.  Atık suların ve katı atıkların toplanması ile ilgili tüm kanunlar çerçevesinde nakliye boşaltım...