02 / 06 / 2024

mobsad imob

mobsad imob

Dünyanın en önemli 2. mobilya fuarı olan İMOB (Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı), 524 firmanın katılımıyla 26 Ocak’ta 12. Kez kapılarını açtı. MOBSAD, bu sene 40 üyesiyle katıldı.

Nuri Gürcan: Kiralar 3-6 ay ertelenmeli!

Yıla hızlı başlayan mobilya sektöründe de koronavirüs nedeniyle üretim ve ihracat rakamlarında düşüyor. MOBSAD Başkanı Nuri Gürcan, çarkların durmaması için stok yapıldığını, finansmana erişimin kolaylaştırılmasını ve kira bedellerinin ötelenmesi gerektiğini anlattı.

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

Efendioğlu Mermer'e CNR IMOB 2019’dan büyük ilgi!

Efendioğlu Mermer 22-27 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşen CNR IMOB Fuarı'na katıldı. Marka, CNC teknolojisi ile üretilen 2 cm inceliğindeki mermer masalarını tanıttı.

CNR İMOB 122 bin 516 ziyaretçiyle kapılarını kapattı!

Türkiye mobilya sektörünü tek çatı altında toplayan CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 122 bin 516 toplam ziyaretçiyle kapılarını kapattı.

CNR İMOB açılış için gün sayıyor! 

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık ve MOSFED tarafından düzenlenen CNR İMOB açılış için gün sayıyor.

ABD'ye mobilya ihracatı 5 yılda 4 kat arttı!

MOBSAD Başkan Vekili Cüneyt Yanıkçıoğlu, Türk mobilyacıların son 15 yılda çağ atladığını belirtti. Yanıkçıoğlu, ABD'ye mobilya ihracatını son 5 yılda 4 kat artırdıklarını bildirdi.

ABD'ye mobilya ihracatı 5 yılda 4 kat arttı!

MOBSAD Başkan Vekili Yanıkçıoğlu, "Dünyanın en büyük 5'inci mobilya ihracatçısı ABD'ye önemli tutarda mobilya ihraç eder hale geldik. Bu ülkeye son 5 yılda mobilya ihracatını 4 kat artırdık." dedi.

Mobilyacılar ihracatta çıtayı Afrika ile yükseltiyor!

MOBSAD Başkan Vekili Yanıkçıoğlu yaptığı açıklamada sektör olarak Afrika'ya ağırlık verdiklerini, ihracat hedeflerinin bu yıl yüzde 50 artışla 450 milyon dolar olduğunu dile getirdi.

MOBSAD yeni evlilere rehber olacak!

Mobilya sektörünün öncüsü konumunda olan Mobilya sektörüne yön veren MOBSAD (Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği), yeni evli çiftlere rehber olacak.

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, ATO Congresium’da, 2 Nisan tarihine kadar açık kalacak CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı’nı ziyaret etti.

CNR İMOB Ankara kapılarını yarın açıyor!

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı yarın başlıyor. Fuar 30 Mart-2 Nisan tarihlerinde ATO Congresium’da düzenlenecek.

CNR İMOB’taki mobilyalarda renk ve konfor dikkat çekiyor!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergilenen mobilyalarda renk, tasarım ve konfor dikkat çekiyor.

Yatcop'tan dünyanın ilk çift çekirdekli yatağı İMOB 2017'de!

By Tonino Lamborghini ile birlikte şimdiye kadar 97 ülkede 35 milyondan fazla insanın tercihi olan İtalyan yatak markası Magniflex’in ürünlerini, Türkiye’de 120 satış noktasına ulaştıran YATCOP, dünyanın ilk çift çekirdekli yatağını fuarda sergiliyor.

mobsad imob Haberi

mobsad imob


Dünyanın en önemli 2. mobilya fuarı olan İMOB (Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı), 524 firmanın katılımıyla 26 Ocak’ta 12. Kez kapılarını açtı. İstanbul Yeşilköy’de bulunan CNR EXPO’da, 31 Ocak 2016 tarihine kadar devam edecek olan fuara, Türk mobilyasının dünyadaki en önemli temsilcisi MOBSAD, bu sene 40 üyesiyle katıldı. MOBSAD fuarda, 5. Hall içerisinde 11 bin metrekarelik bir alan üzerinde yer alıyor. Dünyada en büyük, Türkiye’de ise ilk tek kimlikli stant özelliğiyle ön plana çıkan MOBSAD’ın Başkanı Adnan Bostan, şu açıklamalarda bulundu: “5 kıtada 200’den fazla ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörü, 2015 yılında ihracat rakamını yaklaşık 3 Milyar Dolar’a çıkardı. Bunun 1 Milyar Dolar’ını ciddi iş bağlantıları kurduğumuz İMOB ile gerçekleştirmiştik. Bu sene de fuarda, iş hacmimizi yüzde 20 oranında...