27 / 04 / 2024

MOD Bahçelievler iletişim

MOD Bahçelievler iletişim

MOD Bahçelievler projesinin tüm dairelerinde biri salona, diğeri yatak odasına açılan çift balkon bulunuyor.

Mod Bahçlievler'de esnek ödeme planı!

Basın Ekspres Yolu üzerinde Mod Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Mod Bahçelievler'de esnek ödeme planı ile herkes ev sahibi olacak. 

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim!

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 363 daireden meydana gelen proje Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur tarafından inşa ediliyor.

Mod Bahçelievler'in inşaatı yüzde 90 tamamlandı!

Yüzde 40'ı satılan Mod Bahçelievler projesinin kaba inşaatı tamamlanmak üzere. Projede metrekare birim fiyatı 4 bin 950 TL'den başlıyor...

Mod Bahçelievler projesinin yüzde 40'ı satıldı!

Mod Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Mod Bahçlievler projesinin yüzde 40'ı satıldı. Projenin kaba inşaatında da sona gelindi..

Mod Bahçelievler'de 24 ay 0 faiz fırsatı!

Mod Bahçelievler projesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 950 TL'den başlıyor. 

MOD Bahçelievler’de metrekaresi 4 bin 950 TL!

MOD Bahçelievler’in yapımı devam ediyor. Kaba inşaatı bitmek üzere olan proje 2018’in Eylül ayında sahiplerine teslim edilecek. Metrekaresi 4.950 TL’den avantajlı fiyatla satışa sunulan proje, tamamlandığında %40 oranında değer kazanacak.

MOD Bahçelievler'de metrekaresi 4 bin 950 TL!

Hızlı değerlenen Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan ve ulaşım ağlarıyla yakınlığı ile merkezi konumda yer alan MOD Bahçelievler’de dairelerin metrekaresi 4.950 TL’den satışa sunuluyor.

Başakşehir Tual Bahçekent iletişim!

Dağ Mühendislik tarafından inşa edilen Tual Bahçekent projesi 1.730 konut ve 186 ticari birimden meydana geliyor. Başakşehir Tual Bahçekent iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Esta Bahçelievler iletişim bilgileri!

Esta İnşaat tarafından hayata geçirilen Esta Bahçelievler projesi 471 daire ve 40 ticari birimden oluşuyor. İşte Esta Bahçelievler iletişim bilgileri...

Esta Bahçelievler iletişim!

Esta Bahçelievler iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Esta Bahçelievler projesinde teslimler 28 ay sonra yapılacak...

MOD Bahçelievler’de 60 aya yüzde 0,69 faiz!

MOD Gayrimenkul’ün Basın Ekpsres Hattı üzerinde hayata geçirdiği MOD Bahçelievler, kolay ödeme planıyla ev sahibi olmak isteyenlere büyük avantaj sağlıyor.

Mod Bahçelievler'de inşaatın yarısı tamam!

Basın Ekspres Yolu’nun gözde projelerinden MOD Bahçelievler’in yapımı hızlı sürüyor. Kaba inşaatın yüzde 50’si tamamlandı. Projenin kaba inşaatı yıl içinde tamamlanacak, 2018 Eylül ayında ise sahiplerine teslim edilecek.

MOD Bahçelievler'in metrekaresi 4 bin 950 TL'ye!

MOD Gayrimenkul tarafından inşa edilen MOD Bahçelievler projesinde tüm sosyal donatılara yer veriliyor. Projede dairelerin metrekaresi 4 bin 950 TL'den başlıyor.

MOD Bahçelievler iletişim Haberi

MOD Bahçelievler iletişim

Günümüzün markalı konut projelerinde alandan kazanmak amacıyla çoğunlukla balkona yer verilmiyor. Bazı projelerde kullanılan Fransız balkon uygulaması ise Türklerin alışık olduğu balkon keyfini vermiyor. Yakın zamanda yapılan bir araştırma Türklerin %79.6’sının balkonu evin vazgeçilmez bir parçası olarak gördüğünü ortaya koyuyor. Yatay mimaride planlanan MOD Bahçelievler’in daireleri, bu alanda balkonlu yaşam konforunu geri getiren daire planlamasıyla fark yaratıyor. Tüm daire modellerinde biri büyük biri küçük olmak üzere çift balkon bulunuyor. Büyük balkon mutfak ve salona, küçük balkon ise ebeveyn yatak odasına açılıyor. 


Balkonlu yaşama dönüş

MOD Bahçelievler’in 2.5+1 daire modellerinde balkonlar 2.28 ve 7.92 m2, iki farklı büyüklükteki 3.5+1 daire modellerinin birinde 2.27 ve 7.18 m2, diğerinde 1.79 ve 10.29 m2, 4.5+1 dairelerde ise 1.79 ve  6.80 m2 büyüklüğe sahip bulunuyor. 


MOD Bahçelievler’de...