03 / 05 / 2024

MOD Gayrimenkul Frankfurt

MOD Gayrimenkul Frankfurt

MOD Gayrimenkul Frankfurt’ta 2. konut projesi için hazırlıklara başladı. Firma İstanbul’da özellikle Basın Ekspres Yolu ve çevresinde konut, rezidans, sağlık merkezi ve eğitim kurumları inşasına odaklandı.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Alhuda Prospects Gıda Restaurant Taşımacılık Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alhuda Prospects Gıda Restaurant Taşımacılık Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mod Kanaan Nassan ve Omar Alnahass ortaklığında kuruldu. 

Mod Bahçlievler'de esnek ödeme planı!

Basın Ekspres Yolu üzerinde Mod Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Mod Bahçelievler'de esnek ödeme planı ile herkes ev sahibi olacak. 

Mod Bahçelievler projesinin yüzde 40'ı satıldı!

Mod Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Mod Bahçlievler projesinin yüzde 40'ı satıldı. Projenin kaba inşaatında da sona gelindi..

MOD Gayrimenkul Frankfurt’a 150 konut yapacak!

MOD Gayrimenkul Frankfurt’ta 2. konut projesi için hazırlıklara başladı. Firma İstanbul’da özellikle Basın Ekspres Yolu ve çevresinde konut, rezidans, sağlık merkezi ve eğitim kurumları inşasına odaklandı.

Basın Ekspres Yolu kentsel bir kimlik kazanarak değerleniyor!

MOD Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yirik, özellikle son yıllarda hızla değer kazanan Basın Ekspres Yolu ve çevresinde yaşanan gelişmeler hakkında bilgi verdi.

MOD Ekspres Konutları Basın Ekspres'te yükselecek!

Mod Ekspres Evleri İstanbul Avrupa Yakası Basın Ekspres'te Mod Gayrimenkul tarafından inşa edilecek. Proje yıl sonuna doğru satışa sunulacak...

Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut geliyor!

MOD Gayrimenkul Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut inşa edecek. Proje Basın Ekspres Yolu’nda 8 dönümlük bir alanda hayata geçirilecek.

MOD Gayrimenkul 2 yeni projesi için düğmeye bastı!

MOD Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu’nda inşa ettiği MOD Bahçelievler projesinden sonra iki yeni projeye başlayacak. Firma, 300 home ofisten oluşan MOD Ekspres'i 2018, 300 konuttan oluşan MOD Güneşli'yi ise 2019'da hayata geçirecek.

MOD Bahçelievler’de 60 aya yüzde 0,69 faiz!

MOD Gayrimenkul’ün Basın Ekpsres Hattı üzerinde hayata geçirdiği MOD Bahçelievler, kolay ödeme planıyla ev sahibi olmak isteyenlere büyük avantaj sağlıyor.

MOD Bahçelievler'in metrekaresi 4 bin 950 TL'ye!

MOD Gayrimenkul tarafından inşa edilen MOD Bahçelievler projesinde tüm sosyal donatılara yer veriliyor. Projede dairelerin metrekaresi 4 bin 950 TL'den başlıyor.

MOD Ekspres ve MOD Güneşli projeleri yolda!

Bahçelievler, Basın Ekspres Yolu ve çevresinde birçok rezidans, site, plaza, eğitim ve sağlık kurumu inşa eden MOD Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde MOD Ekspres ve Güneşli projelerini hayata geçirecek.

MOD Bahçelievler, geniş mutfaklarıyla müstakil ev konforu sağlıyor!

Birinci el konut sahibi olmak isteyenlerin öncelikli taleplerinin başında büyük mutfak geliyor. Kullanıcı talepleri doğrultusunda proje geliştiren MOD Gayrimenkul’ün geniş ölçekli planladığı MOD Bahçelievler dairelerinde yer alan mutfakların büyüklüğü 12.84 ile 13.62 metrekare arasında değişiyor.

MOD Gayrimenkul Frankfurt Haberi

MOD Gayrimenkul Frankfurt

MOD Gayrimenkul İngiltere’nin AB’den ayrılma kararının sonra Avrupa’nın yeni finans merkezi olması düşünülen Frankfurt’ta, 150 konut hayata geçirecek. 

MOD Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yirik, İstanbul’un ardından MOD markasını Frankfurt’a da taşıdıklarını kaydederek şunları belirtti: “Frankfurt’ta kendi arsamız üzerinde 150 konutluk yeni konut projemize başlıyoruz. Proje 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere lüks dairelerden oluşuyor. Bu projemizden önce Frankfurt’ta 45 daireden oluşan ilk projemizi tamamlamış ve yoğun ilgi görmüştük.”


Özgür Yirik Frankfurt’un gayrimenkul sektörü açısından öneme sahip olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Almanya’da uzun zamandır yatırımlarımız devam ediyor. Frankfurt’u tercih etmemizin en önemli ise Brexit sonrasında İngiltere’nin AB’den ayrılma kararından kaynaklanıyor. İngiltere’nin AB’den kopmasıyla birlikte Frankfurt’un Avrupa’nın yeni finans merkezi olacağı konusunda uzmanlar hemfikir. Bununla birlikte Almanya’da inşaat sektörü her...