02 / 05 / 2024

Moda Bademli projesi

Moda Bademli projesi

Dairelerin 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandığı proje Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de yükseliyor. Projede 157 konut yer alıyor. Peki Moda Bademli ne zaman teslim?

Moda Bademli daire fiyatları!

Daire tiplerinin 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edildiği proje Emine Örnek Kolejinin karşısında hayata geçiriliyor. Moda Bademli daire fiyatları ara kat 3+1 daireler 700 bin TL'den başlıyor.

Ege Yapı İzmir Bademli fiyat!

Ege Yapı İzmir Bademli fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı İzmir Bademli projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede?

Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede sorusunun yanıtı ve detayları...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi ön talep topluyor! Yeni Proje!

Konut projeleri için yatırımlarını hızlandıran Ege Yapı İzmir'de hayata geçireceği Bademli İzmir Projesi için ön talep toplamaya başladı.

Ömer Kumova İnşaat'tan 420 milyon TL'lik ciro hedefi!

Projeleriyle bölgelere cazine katmaya devam eden Ömer Kumova İnşaat, Bursa'da Moda Bademli, Balat Stili, Batıkent Residence, Park Natura ile ruhsatı çıkmak üzere olan 3 yeni projesini hayata geçirecek. Firma, 2017-2018 döneminde 420 milyon TL ciro hedefine ulaşacak.

Toya Moda Küçükçekmece ödeme seçenekleri 2017!

Toya Grup imzası taşıyan Toya Moda projesi 426 konut ile 36 ticari üniteden meydana geliyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 3 dakika uzaklıkta yükseliyor. İşte Toya Moda Küçükçekmece ödeme seçenekleri 2017...

Bursa Zer Bademli Evleri 2017 Mart'ta teslim!

Bursa'da 2005 yılından bu yana iş merkezi ve plaza projeleri inşa eden Zerrin Özgüle İnşaat, ilk villa projesi olan Zer Bademli Evleri ile gayrimenkule girdi. Sadece 9 tane olması ile dikkati çeken proje Yeşil Çevre Evi sertifikasını da almaya hazırlanıyor.

Ömer Kumova İnşaat, Moda Bademli ile rekor kırmayı hedefliyor!

Ömer Kumova İnşaat, 190 milyon liralık 157 villa ve konuttan oluşan Moda Bademli projesini 30 ayda teslim etme planıyla Bursa rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

Sefaköy Toya Moda Evleri satış fiyatları!

Toya Grubu projesi olan Toya Moda Evleri İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de bulunuyor. Toya Moda Evleri'nde teslimler 2016 Aralık'ta yapılacak..

Genç mimarlar Moda'ya salıncak kurdu!

"Mahallede Karşılaşmalar" temasıyla Moda sokaklarını sanat eserleriyle buluşturan Red Bull Art Around'da bu yıl üniversite öğrencilerinin de bir projesi yer alıyor.

Toya Moda Evleri'nde 3 bin 900 TL peşinatla ev!

İstanbul Sefaköy'de yer alan Toya Moda Evleri'nde 3 bin 900 TL'den başlayan peşinatlarla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Toya Moda projesi bu yıl Aralık ayında teslim edilecek...

Toya Moda Sefaköy ödeme kampanyası!

Toya Moda Sefaköy ödeme kampanyası kapsamında konut teslimlerine kadar kredi taksitleri Toya Yapı tarafından karşılanıyor. Toya Moda projesi bu yıl Temmuz ayında teslim edilecek...

Toya Moda projesi Hans Grohe kalitesini evinize taşıyor!

Batarya ve duş markasının anlaşmasını tamamlayan Toya Moda’da konutlar %100 Alman kalitesi; yekpare dökümlü ve tasarım ödüllü ürünlerle yüzyıllık deneyimi yansıtan Alman markası HansGrohe imzası taşıyor.

Toya Moda projesi inşaat sektörünü modayla buluşturdu!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Toya Yapı imzası taşıyan Toya Moda projesini inceledi. İşte inşaat sektörünü modayla buluşturan o projenin detayları...

Moda Bademli projesi Haberi

Moda Bademli projesi

Lokasyon bilgisi kapsamında Emine Örnek Kolejinin karşısında hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.  


Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de hayata geçiriliyor. Projede özel havuz ve kapalı otoparkı bulunan teraslı 19 adet villa da bulunuyor.


Ortak kullanım arasında projede 2 kapalı otopark, villalara 4 Kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, futbol ve basketbol sahaları, açık yüzme havuzları, kapalı spor salonları, 0-6 yaş çocuk oyun odası, çocuk oyun parkları, özel peyzaj,resepsiyon, fitness salonu, soyunma odaları, saunalar, revir bulunuyor. 


Moda Bademli ne zaman teslim?

Mart 2018 yılında teslim edilmesi planlanana projedeki 3+1 daireler 195 metrekare, 4+1 daireler 250 metrekare, 5+1 dubleksler 380 ila 480 metrekare büyüklüğe sahip.


Mudanya...