11 / 05 / 2024

Moda Bostanı otopark kararı iptal oldu

Moda Bostanı otopark kararı iptal oldu

Moda Sabit Pazarı’nın bulunduğu ve “Afet Toplanma Alanı” olarak belirlenen yeşil alana İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen otopark ruhsatı, Kadıköy Belediyesi’nin başvurusu üzerine iptal edildi.

Caferağa Katılımcı Belediyecilik ile Moda Bostanı kararını verecek!

Kadıköy Belediyesi, Caferağa ve Osmanağa sakinlerinin önerileriyle ortaya çıkan çocuk yuvası, sosyal yaşam evi ve çocuk kütüphanesi taleplerini oylamaya sunuyor. Moda Bostanı olarak da bilinen alana hangi projenin yapılacağına mahalleli tarafından karar verilecek...

Yedikule eski bostan arazisine otopark yapılmasına tepki!

Yedikule'deki eski bostan arazisine otopark yapılması kararına tepki gösteren mahalle sakinleri ateş yakarak kazma ve küreklerle belediye ekiplerini durdurdu...

Piyalepaşa Bostanı’nı HE Mimarlık rehabilite edecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş’ın altına otopark yapmak istediği Beyoğlu Piyalepaşa Bostanı rehabilite edilecek.

Piyalepaşa Bostanı'na otopark mı yapılacak?

Kasımpaşa Vadisi’ndeki Piyalepaşa Bostanı’nın geçmişi 450 yıla dayanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin otopark yapmak istediği 450 yıllık bostan yıkılacak.

Piyale Paşa Camii’nin arazisindeki otopark projesi iptal mi edildi?

Koruma Kurulu, Piyale Paşa Camii’nin tarihi bostanını yıkacak otopark projesini iptal ederek bostanı tescilledi. İlk kez bir bostan arazisi kültür varlığı olarak korumaya alındı.

Piyalepaşa bostanı yıkılıyor mu?

İstanbul'da son tarihi cami bostanı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin otopark projesi için yıkılacak. Bostan, temeli geçen günlerde atılan 'zemin altı otopark' inşaatıyla yok olma riskiyle karşı karşıya.

Moda Bostanı'na yapılacak otopark iptal edildi!

Moda Sabit Pazarı’nın bulunduğu ve “Afet Toplanma Alanı” olarak belirlenen yeşil alana İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen otopark ruhsatı, Kadıköy Belediyesi’nin başvurusu üzerine iptal edildi.

Moda Bostanı otopark olmayacak!

Kadıköy’deki ‘Moda Bostanı’ eski Moda Sabit Pazarı’nın bulunduğu ve “Afet Toplanma Alanı” olarak belirlenen yeşil alana İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen otopark ruhsatı, Kadıköy Belediyesi’nin başvurusu üzerine iptal edildi.

Moda Eski Sabit Pazarı'na otopark yapılacak mı? Son gelişme!

Kadıköy Caferağa Mahallesi'nde yer alan ve de Kadıköy Kaymakamlığı tarafından afet toplanma bölgesi ilan edilen Moda Eski Sabit Pazarı'nın otopark yapımıyla ilgili son karar verildi....

TMMOB, Kadıköy Moda Bostanı projesinin durmasını istiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Kadıköy Moda Bostanı'nı otopark yapma girişimine bir tepki de TMMOB'dan geldi. Mimarlar Odası, verilen otopark ruhsatı ve izinlerin iptal edilmesini istediklerini söyledi..

TMMOB, Moda Bostanı'nın otopark ruhsatının iptalini istedi!

Mimarlar Odası İstanbul Şubesi, bostan olarak kullanılmaya başlanan yeşil alanın otoparka dönüştürülmesi için verilen ruhsatın iptalini istedi. Açıklamada "İBB Kadıköy Moda Bostanı'nı otopark yapma girişimini derhal durdurmalıdır" deniliyor.

Moda Eski Sabit Pazarı'na otopark yapımı yeniden değerlendirilecek!

Kadıköy'deki Moda Eski Sabit Pazarı'na dün iş makinaları otopark inşaatı yapmak üzere girdi. Kadıköy Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri çalışmayı durdurdu. Alınan bilgilere göre İBB projeyi tekrar değerlendirme kararı aldı.

Büyükşehir, Moda otoparkı projesini tekrar gözden geçirecek!

Kadıköy Moda Eski Sabit Pazarı'na iş makinaları otopark inşaatı yapmak üzere girdi. Vatandaşın itirazı üzerine Kadıköy Belediyesi zabıta ekipleri çalışmayı durdurdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeyi tekrar değerlendirme kararı aldı.

Moda Bostanı otopark kararı iptal oldu Haberi

Moda Bostanı otopark kararı iptal oldu

Bostana otopark yapılmasını istemeyen ve yaklaşık 3 haftadır çadır kurarak nöbet tutan vatandaşlar, müjdeli haberi alınca büyük sevinç yaşadı. Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ait arazide 31 Temmuz günü çalışma yapılmak istenmiş, mahalleli toplanınca çalışma geçici olarak...