15 / 05 / 2024

Moda City ulaşım

Moda City ulaşım

Ankara’nın yeni yaşam merkezi Moda City bünyesindeki yaşam sokağı mevcut oda sayısına eklediği her biri birbirinden farklı yeni stüdyo daireleri ile özellikle genç konuklarına sunduğu alternatifi artırdı...

Sur Yapı Tempo ulaşım bilgileri!

Sur Yapı imzasını taşıyan Sur Yapı Tempo City Kağıthane projesinde 217 daire ve 17 ticari birim yer alıyor. İşte Sur Yapı Tempo ulaşım bilgileri...

Bakırköy City Beyaz İnşaat ulaşım!

Bakırköy City Beyaz İnşaat ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Bakırköy Kartaltepe bölgesinde inşa ediliyor. 42 bin 310 metrekare inşaat alanından oluşan projede 120 aya varan vade yapılıyor.

Küçükçekmece Toya Moda ulaşım!

Daire alanları 40 metrekareden başladığı proje toplam 426 daire ve 36’ya yakın mağazadan meydana geliyor. Küçükçekmece Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında Bakırköy’e 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Sefaköy Toya Moda ulaşım bilgileri!

Daire alanlarının 40 metrekareden başladığı proje toplam 426 daireden meydana geliyor. Sefaköy Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında Atatürk Havaalanı ’na 3 dakika mesafede yükseliyor.

Ankara Doğa City ulaşım!

Natura Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan projede daire tipler 3+1 olarak dizayn edildi. Ankara Doğa City ulaşım bilgisi kapsamında şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Fikirtepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım!

Toplam 192 adet daireden meydana gelen projede fiyatlar 480 bin TL'den başlıyor. Fikirtepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım bilgileri kapsamında proje Moda'ya 750 metre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Rezidans ulaşım bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje toplam 3 bin 339 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Moda'ya 750 metre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Toya Grup Toya Moda ulaşım!

Toya Grup tarafından hayata geçirilen Toya Moda projesi Sefaköy ‘de yükseliyor. Toya Grup Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında proje İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Sefaköy Toya Moda ulaşım!

Sefaköy Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havaalanı’na 3 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Toplam 439 daireden meydana gelen proje toplam 21 bin metrekare arazı üzerine yayılıyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri ulaşım bilgileri!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje Moda’ya 750 metre mesafede bulunuyor. Toplam 192 adet daireden oluşan projede daireler Adalar ve Fenerbahçe Marina manzarasına sahip.

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım!

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım bilgileri kapsamında proje Moda’ya 750 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. Toplam 9 ofisin de bulunduğu projede daireler 91 ile 204 metrekareden oluşuyor.

Demirli My City ulaşım!

Demirli My City ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul İl'i Anadolu Yaka'sı Kadıköy İlçe'si Göztepe'de, Hilton Otel'in hemen arkasında yer alıyor. Projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Karasu Ekşioğlu City ulaşım!

Karasu Ekşioğlu City ulaşım bilgileri kapsamında proje Sakarya İl'i Karasu İlçe' sinde ormanın bittiği yerde, Sakarya Nehri’nin Karadeniz’le buluştuğu noktada yer alıyor. Projede toplam 400 adet daire bulunuyor.

Moda City ulaşım Haberi

Moda City ulaşım

Yatay otel konsepti ile klasik otel dizaynına farklı bir bakış açısı getiren N’evo Studios, Ankara’da Çayyolu, Park Cadde gibi şehrin önemli yerleşim merkezlerinde ev rahatlığında konaklama imkanı sağlıyor.


NFN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öztürk, Moda City Yaşam Sokağı’nın hızla büyüdüğünü ve Ankaralılar için her geçen ay daha da gelişen yeni bir yaşamın kapısını araladığını kaydetti.


 -Üniversitelilere yeni mekan-


 Öztürk, yaşam sokağı projesini hayata geçirirken bünyesindeki N’evo Studios’un bir otelden beklenenden daha fazlasını sunması için çaba gösterdiklerini ifade ederek, şunları söyledi:


“Şehrin karmaşasında dikey bir bina içine sıkışmadan yatay konseptte, ev ortamında konaklama imkanı sağlayan N’evo Studios’un diğerlerinden en belirgin farkı her dairenin farklı mimari ve dekorasyon ile döşenmiş olması. Herkesin beğenisi farklıdır. Kimi mavi ağırlıklı kimi pembe ağırlıklı oda ister. Bazısı avangart,...