06 / 05 / 2024

Modakent A.Ş. Terminal Kurtköy projesi

Modakent A.Ş. Terminal Kurtköy projesi

Modakent Terminal Kurtköy satış fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 3 blok halinde hayata geçirilen Modakent Terminal Kurtköy projesi 216 adet konut ve 13 adet ticari birimden meydana geliyor

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şile Terminal Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şile Terminal Şubesi bugün Şile'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Malatya Havalimanı'na yeni terminal binası inşa edilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada Malatya'ya 26 bin 765 metrekare büyüklüğünde 2,5 milyon yolcu kapasiteli yeni bir terminal binası inşa edeceklerini söyledi.

Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı yeni terminal binasını Ant Yapı inşa edecek!

Rusya'nın Novosibirsk şehrinde yer alan Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı'nda inşa edilecek yeni terminal binası için Ant Yapı ile imzalar atıldı.

Erkilet Havalimanı terminal binaları ihalesi 10 Eylül'de!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, iç ve dış hatlar yeni terminal binalarının ihale tarihinin belirlendiğini açıkladı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Otobüs Terminali'nin inşaatı yükseliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Süleymanpaşa Otobüs Terminali'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor. Terminal 6 bin 440 metrekare kapalı alana sahip.

Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası inşa edilmesi de masaya yatırıldı.

Bursa Terminal Cami açıldı!

BURULAŞ Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafının desteğiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen Terminal Camii, Başkan Alinur Aktaş tarafından ibadete açıldı.

Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı için suç duyurusu!

Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı'nı işleten Avrasya Terminal İşletmeleri, sözleşmesi bitmesine rağmen hala işletmeye devam ediyor. Otogar Esnafları Derneği Başkanı Şahap Önal, savcılığa suç duyurusunda bulundu...

Kayseri'ye 6 yeni mini terminal inşa edildi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin model alınacak projeleri arasında yer alan mini terminal projeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve sektörün temsilcilerinin katılımıyla tanıtıldı. 

İzmir Üçkuyular'a terminal ve otopark inşa edilecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımda önemli bir aktarma noktası haline gelen Üçkuyular'a Terminal ve Otopark inşa edecek.

Kocaeli İtfaiye Terminal Müfreze Binası'nın kaba inşaatı bitti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede oluşabilecek olaylara daha hızlı müdahale edilebilmesi için itfaiye personellerine inşa edilen Kocaeli İtfaiye Terminal Müfreze Binası'nda sona yaklaşılıyor. 

3 ile yeni terminal binası geliyor!

Balıkesir, Muş ve Kahramanmaraş ilçesine yeni terminal binaları inşa ediliyor. Ulaştırma Bakanı Turhan, yeni terminallerin bu yıl içinde bitirileceğini belirtti.

Modakent A.Ş. Terminal Kurtköy projesi Haberi

Modakent A.Ş. Terminal Kurtköy projesi

Modakent A.Ş. imzası taşıyan Terminal Kurtköy projesi İstanbul Anadolu yakasında Kurtköy'de yer alıyor. Modakent Terminal Kurtköy satış fiyatlarından önce projenin detaylarını anlatalım.


Modakent A.Ş. Terminal Kurtköy projesi 3 blok halinde yükseliyor. Projede daire teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Kurtköy Terminal Modakent projesi toplam 216 adet konut ve 13 adet ticari birimden meydana geliyor. Projede konutların tamamı 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Modakent Terminal Kurtköy satış fiyatları!

Modakent Terminal Kurtköy satış fiyatları için 0216 484 04 84 numaralı hattan Modakent Terminal Kurtköy satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. 


Kurtköy Terminal projesi sosyal olanakları arasında çocuk oyun alanları, spor alanları, yüzme havuzu bulunuyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. 


Terminal Kurtköy satış ofisi adres: Küçükbakkalköy Mh. Merdivenköyyolu Sk. D Plaza No:6 Ataşehir İstanbul


Terminal Kurtköy...