06 / 05 / 2024

Modda Bulvar satılık

Modda Bulvar satılık

İnşaat, taahhüt, proje yönetimi ve gayrimenkul alanında faaliyette bulunan köklü firmalardan Ontan İnşaat, 2020 yılında da yatırımlarına devam edecek. Üç etaptan meydana gelen Modda Bulvar projesinin ilk etabının eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Modda Bulvar projesi tanıtıldı!

İzmir'in Bornova İlçesi'nde hayata geçirilecek olan Modda Bulvar projesi tanıtıldı. 15 bin metrekarelik arsa üzerine kurulacak bin 50 konutluk projenin tanıtım kokteyli iş dünyasını bir araya getirdi. 

Bulvar Loft İncek satılık daire fiyatları!

Bulvar Loft İncek satılık daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında tamamlanması planlanan proje Akfen İnşaat imzası taşıyor...

Modda Suites satılık daire!

Toplam 72 daireden meydana gelen Modda Suites projesi Temmuz 2019 tarihinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Modda Suites satılık daire fiyatları 394 bin TL'den başlıyor.

Atakent Bulvar Atakent satılık daire!

Ön taleplerin toplandığı Bulvar Atakent projesi 22 bin 274 metrekare alanda yükseliyor. Proje 394 konut ve 31 ticari birimden meydana geliyor. Atakent Bulvar Atakent satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Modda Senkron Ümraniye satılık daire!

Dekon İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Modda Senkron projesi 168 adet daire ve mağazalardan meydana geliyor. Modda Senkron Ümraniye satılık daire satışları yakın zamanda başlayacak.

Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları!

Altı blokta 822 daireden meydana gelen Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları 303 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Akfen İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen proje toplam 1.555 adet daireden oluşuyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık mağaza,cafe ve kreşin açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak.

Bulvar İstanbul Cadde satılık dükkan!

Bulvar İstanbul Cadde satılık dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Açık artırma ile satışa çıkarılan projede başvurular www.bulvaristanbul.com.tr adresi üzerinden kabul ediliyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık mağaza fiyatları 850 bin liradan başlıyor. Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde projesinin açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak...

Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Bulvar İstanbul Cadde satılık mağazaların fiyatları 850 bin liradan başlıyor. Başakşehir'de yer alan Bulvar İstanbul Cadde mağazalarının açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılıyor...

Bulvar Bağlıca Evleri satılık!

Elmaslar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede toplam 73 adet daire yer alıyor. Bulvar Bağlıca Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Çankaya Kuzu Effect satılık!

Çankaya Kuzu Effect satılık daire tipleri 2+1'den 6+1'e kadar farklılık gösteriyor. Toplam 179 mağazanın bulunduğu proje Turan Güneş Bulvarı ile Zülfü Tiğrel Caddesi’nin kesiştiği noktada yükseliyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri satılık!

Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri satılık dairelerin tipleri 2 oda 1 salondan 7 oda 1 salona kadar değişen seçeneklerle dizayn edildi. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yer alan projede toplam 1.555 adet daire bulunuyor.

Bulvar İstanbul Evleri satılık!

Bulvar İstanbul Evleri satılık dairelerin tipleri 2+1'den 7+1'e kadar değişen seçeneklerle dizayn edildi. Proje içerisinde Bulvar Rezidans, Bulvar Göl ve Bulvar Etabı ile birlikte yükseliyor.

Modda Bulvar satılık Haberi

Modda Bulvar satılık


Ontan Grup, İzmir bölgesine kazandırılan; Bornova 414, Bornova Bahçe, Modda Mavişehir, Modda Suites , Modda Bayraklı , Ontan Rezidans, Ontan Manisa ve Modda Bulvar gibi projelerinin yanında Mozambik, Rusya, Azerbaycan, Cezayir, Sri Lanka gibi birçok ülkede de taahhüt çalışmalarına devam ediyor. 

İzmir'in Bornova ilçesinde inşa edilen Herşey Evinizin Altında sloganıyla Karma konseptiyle dizayn edilen Modda Bulvar projesinde 500 kişilik kültür ve sanat merkezi, modern sanatlar müzesi, bilim müzesi ve alışveriş merkezleri bulunuyor. Modda Bulvar Projesi’nin en değerli özelliklerinden ‘lokasyonu’ Modda Bulvar projesinin şehir içi ve şehirlerarası yolların kesişme noktasında yer alıyor. Yapımı tamamlanacak metro hattının projenin önünden geçecek, metro istasyonu ile yeni yapılacak Uçan Yol‘un projeye 100 metre mesafe uzaklıkta bulunuyor. Ege Üniversitesi birkaç dakika uzaklıkta bulunan Point AVM’ye...