05 / 05 / 2024

modda

modda

Modda Mavişehir 'de 3 Mart'a kadar geçerli olan fiyatlar 255 bin liradan başlıyor, Modda 'nın teslimlerinin Haziran 2014'te gerçekleşmesi planlanıyor

Modda Port'ta teslimler başladı!

İzmir körfezi manzarası ve modern mimari tasarımıyla dikkat çeken Modda Port'ta teslimler başladı...

Modda Port'ta 5.9 milyon TL'ye 2+1! Teslimler Haziran 2023'te!

Ontan İnşaat tarafından hayata geçirilen Modda Port'ta fiyatlar 5 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Modda Bulvar'da 0.99 faiz fırsatı!

Bornova Kamil Tunca Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Modda Bulvar projesinde 0.99 faiz fırsatı başladı. İşte Modda Bulvar projesi kampanya detayları...

Modda Port'ta 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ontan İnşaat imzası ile inşa edilen Modda Port'ta fiyatlar 5 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Söz konusu projede fiyatlar 2021 yılının Mart ayında 1 milyon 300 bin TL'den başlıyordu.

Modda Port fiyat!

Modda Port fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Modda Port fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Modda Port nerede?

Modda Port nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Modda Port nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Modda Port ön talep topluyor! Yeni Proje!

Ontan İnşaat tarafından İzmir Körfezi’nin tam ortasında hayata geçirilen Modda Port projesinde ön talep süreci başladı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor.

Modda Port'ta teslimler Aralık 2022'de!

‘Yeni Alsancak’ olarak adlandırılan Liman arkasında inşa edilen Modda Port’ta teslim tarihi Aralık 2022 olarak belirlendi. 

İzmir Modda Bulvar'da teslimler Haziran'da!

Bornova Kamil Tunca Bulvarı üzerinde inşa edilen, Modda Bulvar'ın ilk etabında teslimler Haziran ayında başlıyor. 

Modda Bulvar'da ev ve ofis bir arada!

İzmir'in yükselen projesi Modda Bulvar, İzmirlilere bir evden fazlasını sunuyor. 'Her şey evinizin altında' sloganı ile sadece bir ev değil, aynı zamanda yeni nesil bir yaşam biçimi de sunuyor.

Modda Bulvar projesi ne kadar kazandırdı? 

İnşaat, taahhüt, proje yönetimi ve gayrimenkul alanında faaliyet gösteren köklü firmalardan Ontan inşaat, 2006 yılından bu yana Yerel ve Ulusal platformlarda, özellikle Ege Bölgesi'ne birçok ödüllü proje kazandırdığını ve Modda Bulvar'la bugüne kadar yüzde 50 prim yaptığını açıkladı...

Modda Bulvar'da teslimat için geri sayım başladı!

İnşaat, taahhüt, proje yönetimi ve gayrimenkul alanında faaliyette bulunan köklü firmalardan Ontan İnşaat, 2020 yılında da yatırımlarına devam edecek. Üç etaptan meydana gelen Modda Bulvar projesinin ilk etabının eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

modda Haberi

modda

İzmir Mavişehir 'de 15 dönüm alan üzerinde Gözde Grubu ve Ontan İnşaat ortaklığı ile yükselen Modda 'da 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


Modda Mavişehir 'de fiyatlar 255 bin liradan başlıyor, teslimleri 2014 Haziran'da gerçekleşecek olan Modda 'dan konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.


9 katlı 3 blok halinde yükselen Modda 'da yer alan konutların alanları 90 metrekare ile 195 metrekare arasında değişiyor. Zemin +9 kat halinde yükselen Modda 'da 135 konut bulunuyor.


Modda Mavişehir 'in sosyal alanları arasında; otopark, açık havuz, kapalı kondisyon havuzu, spa, sauna, buhar odası, kar duşu, çocuk oyun alanları, cafe fitness ve cafe havuz bulunuyor.


Modda Karşıyaka ; Koçtaş'a 2 dakika, Kipa'ya 3 dakika, Egepark'a 5 dakika, Migros'a 3 dakika, Bostanlı...