28 / 04 / 2024

Modda Port'ta teslimler başladı!

Modda Port'ta teslimler başladı!

İzmir körfezi manzarası ve modern mimari tasarımıyla dikkat çeken Modda Port'ta teslimler başladı...



İzmir körfezi manzarası ve modern mimari tasarımıyla yatırımcıların dikkatini çeken projeler arasına adını yazdıran Modda Port'ta anahtarlar sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yatırımcıların örnek daireyi gezerek tam not verdiklerini kaydeden Satış ve Pazarlama Yöneticisi Cem Tekoral, projeden konut alan Serkan Yılmaz'a anahtarlarını teslim etti.

Cem Tekoral yaptığı açıklamada Alsancak liman arkasında en son yapı teknolojileri kullanılarak hayata geçirilen Modda Port'un, özgün mimarisi ve deniz konseptiyle ilgi gördüğünü belirtti.

Modda Port ta teslimler başladı!

Yaptığı açıklamda Modda Port projesinin A Plus kategorisinde, tek bloktan oluşan bir residence projesi olduğunu dile getiren Cem Tekoral, “Modda Port projesi tasarımını Ege Denizi’nin masmavi renginin huzurundan alan, minimalist, her detayı incelikle tasarlanmış olan deniz ile iç içe bir proje. Projenin her katında 3 ile 4 dairenin olduğu Modda Port'ta, geniş ve ferah iç tasarımlar ile büyük hacimli daireler bulunuyor. İç ve dış mimariyi tasarlarken büyük hacimli konutlara yer vererek sakin ve huzurlu bir yaşamı ön plana çıkartmak istedik. Katlarda az konutun olduğu ve tamamı mesken olan çok özel bir projeyi yaşama geçiriyoruz. Butik bir proje olan Modda Port projesinde 22 katta toplamda 77 adet bağımsız bölüm bulunacak” dedi.


Geri Dön