06 / 05 / 2024

modef expo ne zaman açılacak

modef expo ne zaman açılacak

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bu yıl 30’uncusu düzenlenen 30. MODEF EXPO 2013 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı kapılarını açtı. Açılış Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun katılımıyla gerçekleşti...

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

Türkerler İnşaat, Münih Expo’da 3 projesiyle yer alacak!

Türkiye’de 25 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne öncülük eden Türkerler, Expo 2018 Fuarı’nda Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak.

İnşaatın Zirvesi 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşuyor!

Dünya emlak sektörüne yön veren CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde 25 ülkeden, 30'un üzerinde konuşmacı 500'den fazla uluslararası katılımcı 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşacak. 

Antalya Expo Kulesi'ne ''Dünya'nın En İyi Kültürel Yapısı'' ödülü!

Taca İnşaat'ın inşa ettiği Antalya’nın simge yapılarından biri olan Antalya Expo 2016 Kulesi, ENR tarafından Dünyanın En İyi Yapıları 2017 ödül töreninde “Dünyanın En İyi Kültürel Yapısı” ödülü aldı. 

Eminevim, Müsiad Expo’da!

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 95 bin kişiye ulaşan Eminevim yeni projeleri ve hedefleriyle Müsiad Expo Fuarında yerini aldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek’inde ziyaret ettiği standa ilgi yoğundu.

EXPO'da ziyaretçi sayısı 160 bine ulaştı!

EXPO 2016 Antalya sergi alanının açıldıktan sonraki ilk dört gününde 100 bin kişi ziyaret etti. Bugüne kadar 160 bin kişi ziyaret etmiş bulunuyor.

Antalya City Expo 2016 Fuarı ne zaman?

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarı (City Expo), Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği'nin işbirliğiyle 16 Mart tarihinde kapılarını açacak.

Çilek MODEF EXPO'da yoğun ilgi gördü!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen MODEF Expo 2015 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.

MODEF EXPO'ya yoğun ilgi!

İnegöllü 181 mobilya firmasının katıldığı 34’üncü MODEF EXPO, sektör temsilcilerinin yüzünü güldürdü. 50 ülkeden alım heyetinin geldiği fuarda yurtdışından gelen müşterilerle yüksek oranlarda ihracat anlaşması imzalandı.

Mobilya sektörüne MODEF EXPO morali!

İnegöllü 181 mobilya firmasının katıldığı 34’üncü MODEF EXPO, sektörün yüzünü güldürdü. 50 ülkeden alım heyetinin geldiği fuarda yurtdışından gelen müşterilerle yüksek oranlarda ihracat anlaşması imzalandı.

MODEF EXPO Fuarı'nı 2 günde 7 bin 896 kişi ziyaret etti!

Türkiye'nin önemli mobilya üretim merkezlerinden Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bu yıl 34'üncüsü düzenlenen MODEF EXPO Fuarı'nı, ilk 2 günde yaklaşık 8 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Contract Hotel (COHO) Expo Fuarı ne zaman yapılacak?

Bursa’nın ev sahipliğinde Türkiye’de ilk kez düzenlenecek Contract Hotel (COHO) Expo Fuarı’na ilgi büyük. 11-14 Kasım tarihlerinde yapılacak fuar için şu ana kadar 150 firma kayıt yaptırdı.

Roll Mobilya MODEF'e hazır!

Roll Mobilya Sahibi Kemalettin Kayıran, özgün çizgilerini, 3 - 7 Kasım'da İnegöl Modef Expo Fuarı'nda sergileyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

modef expo ne zaman açılacak Haberi

modef expo ne zaman açılacak


Bursa’nın İnegöl ilçesinde bu yıl 30’uncusu düzenlenen 30. MODEF EXPO 2013 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı kapılarını açtı. Açılışa Bursa Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kaymakam Ali Akça ile diğer yetkililer ve vatandaşlar katıldı.


Fuarın açılışında konuşan İnegöl Belediye Başkanı ve İFOR Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Alinur Aktaş, “Türkiye, son 11 yılda ekonomik, sosyal birçok sorununu çözmüş, büyük bir ilerleme yaşamış, dünyanın da dikkatini çekmiştir. 2000'li yılların başından itibaren kurumsal yapısını oturtan ve markalaşan İnegöl mobilya sektörü, yılda 2 defa düzenlenen MODEF fuarları ile kalite ve pazarlama anlamında büyük bir ivme kazanmış, ‘Türkiye'nin modası İnegöl Mobilyası’, söylemi ile sektöre...