15 / 05 / 2024

MODEKO 2016

MODEKO 2016

Eski İzmir evleri ve tarihten kesitlerin canlandırılacağı aktivitelerin olacağı "Smyrna Sokağı"nın yeralacağı MODEKO'da stand açacak 300 firmanın ürünlerini görmek için 50 ülkeden sektör temsilcileri ve alıcılar Fuar İzmir'i ziyaret edecek.

Yataş Selena'ya 27. İzmir Mobilya Fuarı'ndan ödül!

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27. İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu.

27. İzmir Mobilya Fuarı açıldı!

5 gün sürecek MODEKO 2016 27. İzmir Mobilya Fuarı kapılarını açtı. Açılışa, İzmir’in fuarcılıkta yaptığı sıçrama vurgusu ile mobilya üreticilerinin sanayi sitesi talebi damgasını vurdu.

MODEKO 2016, 27. İzmir Fuarı 24 Şubat'ta başlıyor!

Eski İzmir evleri ve tarihten kesitlerin canlandırılacağı aktivitelerin olacağı "Smyrna Sokağı"nın yeralacağı MODEKO'da stand açacak 300 firmanın ürünlerini görmek için 50 ülkeden sektör temsilcileri ve alıcılar Fuar İzmir'i ziyaret edecek.

MODEKO yüzde 50 büyümeyi hedefliyor!

İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda 26'ncı kez gerçekleştirilen MODEKO tamamlandı. Beklentinin üzerinde iş bağlantıları gerçekleştiren katılımcılar, Fuar İzmir Alanı'nda düzenlenecek MODEKO 2016 için stant büyütme talebinde bulundu.

MODEKO Fuarı 2016'da yüzde 40 büyüyecek!

İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda 26. ve son kez gerçekleştirilen MODEKO İzmir Mobilya Fuarı final niteliğinde tamamlandı. Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, gelecek sene en az yüzde 40 MODEKO'nun büyüyeceğini söyledi.

Bulvar İstanbul'da teslimler 2016 yılının 2. çeyreğinde yapılacak!

Bulvar İstanbul projesi Özkar - Özülke İnşaat imzası taşıyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa edilen Bulvar İstanbul'da daire teslimleri 2016 yılı 2. çeyreğinde gerçekleşecek.

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de teslimler 2016'da yapılacak!

Ağaoğlu imzası ile yükselen My Newwork, 'Yeni iş, yeni hayat, yeni eğlence' sloganıyla hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden proje daire teslimleri 2016 yılının sonunda gerçekleşecek.

Medi-Tour 2016 Mersin'de yapılacak!

Akdeniz Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (ASCAME) Lojistik Komisyonu Başkanlığını yürüten Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Şerafettin Aşut, Medi-Tour 2016 organizasyonunun Mersin'de yapılacağını söyledi.

My Newwork Ataşehir'de teslimler 2016'da!

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de hayata geçirilen My Newwork Ataşehir projesi 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. My Newwork Ataşehir'de teslimlerin 2016'da yapılması planlanıyor.

Resim İstanbul Orman Sancaktepe'de Eylül 2016'da teslim daireler!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlardan meydana gelen Resim İstanbul Orman Sancaktepe projesi kapsamında yer alan daireler 2016 yılının Eylül ayında teslim edilecek.

Türkiye ve Rusya 2016'yı turizm yılı ilan edecek!

Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi toplantısında iki ülke arasında 2016 yılının "turizm yılı" ilan edilmesi projesi ele alınacak.2 016'nın Rusya-Türkiye arasında "turizm yılı" olması konusundaki ayrıntılar konuşuldu.

Ege Yakası 2016'da teslim!

Ege Yakası projesinde Sinpaş 40.yıl kampanyası kapsamında 80 aya kadar taksitlendirme imkanı sunuluyor. Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde hayata geçirilen Ege Yakası 2016'da teslim edilecek.

Crystal Tower Beylikdüzü'de teslimler 2016 yılında!

Suudi Arabistan'da birçok başarılı projeye imzasını atan Mekke merkezli Maknoon Gayrimenkul, Beylikdüzü'ndeki Crystal Tower projesiyle Türkiye pazarına girdi. Projede yer alan daireler 2016'ın ikinci çeyreğinde teslim edilecek...

MODEKO 2016 Haberi

MODEKO 2016

MODEKO'yu düzenleyen Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, basın toplantısıyla bu yılki organizasyonla ilgili bilgi verdi. İşleyen, İzmir Mobilya Fuarı'nı Türkiye'nin en büyük kompleksi Fuar İzmir'de düzenlemenen heyecanı ve mutluluğunu yaşadığını söyledi. İşleyen "Her geçen gün yükselen başarıyla dünya çapında tanınan ve dikkate alınan fuarımıza, son dönemde birçok üretici katılamıyordu. Türkiye'nin en büyük Avrupa'nnın ise ikinci büyük fuar kompleksi Fuar İzmir'de bu yıl önde gelen yaklaşık 300 firma katılacak" dedi. Hedef pazar olarak belirlenen 50 ülkenin yoğunlukta olduğu sektör temsilcilerinin fuar kapsamında İzmir'de ağırlanacağını belirten İşleyen, pek çok ilden de otobüs seferleriyle piyasadaki alım heyetlerinin fuarı ziyaret edeceğini söyledi. 


Sabah Egeli










Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Ülkenin önde gelen 300 mobilya firmasının yeni ürünlerini sergileyeceği MODEKO 2016, Fuar İzmir'de...