18 / 05 / 2024

MODEKO hedefleri

MODEKO hedefleri

İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda 26'ncı kez gerçekleştirilen MODEKO tamamlandı. Beklentinin üzerinde iş bağlantıları gerçekleştiren katılımcılar, Fuar İzmir Alanı'nda düzenlenecek MODEKO 2016 için stant büyütme talebinde bulundu.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

MODEKO Fuar İzmir'de açıldı!

Türkiye'nin en kapsamlı mobilya ve dekorasyon fuarı MODEKO kapılarını açtı, fuarda 350 markanın yeni dönem koleksiyonlarını görmek mümkün.

MODEKO 2016, 27. İzmir Fuarı 24 Şubat'ta başlıyor!

Eski İzmir evleri ve tarihten kesitlerin canlandırılacağı aktivitelerin olacağı "Smyrna Sokağı"nın yeralacağı MODEKO'da stand açacak 300 firmanın ürünlerini görmek için 50 ülkeden sektör temsilcileri ve alıcılar Fuar İzmir'i ziyaret edecek.

Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı!

‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

Kılıçoğlu Kiremit'in 2016 hedefleri anlatıldı!

Kiremit ve çatı teknolojilerinde Türkiye'nin referans markası Kılıçoğlu, geçtiğimiz günlerde farklı bölgelerden katılımcı 250 bayisini Antalya Rui Belek Hotel'de, 2016 hedefleri doğrultusunda kurumsal stratejisini ve yol haritasını bayileri ile paylaştı.

MODEKO ilk kez Fuar İzmir'de!

Efor Fuarcılık 27. İzmir Mobilya Fuarı'nı (MODEKO) ilk kez Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir'de düzenleyecek. Fuara katılım geçen yıla göre yüzde yüz arttı.

Samsun Canik'te en büyük kentsel dönüşümlerden biri gerçekleşti!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçede 11 yılda yaptıkları fiziki ve manevi yatırımlarla Canik'i 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için model ilçe haline getirdiklerini söyledi.

Samsun Canik kentsel dönüşümde 2023 için model ilçe oldu!

Canik Belediye Başkanı Genç, ilçede 11 yılda yaptıkları fiziki ve manevi yatırımlarla ilçeyi 2023,2053 ve 2071 hedefleri için 'model ilçe" haline getirdiklerini söyledi.

İdris Güllüce kentsel dönüşümü değerlendirecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yarın düzenlenecek Kentsel Dönüşüm Buluşması'nda “Kentsel Dönüşüm Projeleri”nde bugüne kadar gelinen noktayı, yeni başlayacak projeleri ve kentsel dönüşümdeki hedefleri kamuoyuyla paylaşacak.

Altunbüken Holding'den gayrimenkule lüks giriş!

Kıymetli maden ve kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Altunbüken Holding, 25 yıldır sürdürdüğü gayrimenkul geliştirmede yoluna yeni markası Relux Gayrimenkul ile devam edecek. İşte şirketin hedefleri...

MODEKO hedefleri Haberi

MODEKO hedefleri


İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda 26'ncı ve son kez gerçekleştirilen MODEKO İzmir Mobilya Fuarı tamamlandı. Beklentinin üzerinde iş bağlantıları gerçekleştiren katılımcılar, Fuar İzmir Alanı'nda düzenlenecek MODEKO 2016 için stant büyütme talebinde bulundu. Katılımcı, ziyaretçi ve protokol ziyaretlerinin verimli geçtiğini söyleyen Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, gelecek sene MODEKO'nun en az yüzde 40 büyüyeceğini söyledi. MODEKO İzmir Mobilya Fuarı 200'ün üzerindeki markası 192 katılımcısı ile başarıyla tamamlandı. Önemli kurumların üst düzeyde temsilcileri de fuara geldi. İzmir Valisi Mustafa Toprak da, AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ile birlikte fuarı ziyaret etti. Mobilya sektörünün gerek istihdama ve gerekse gelir ve değer artışına önemli katkıları olduğuna dile getiren Vali Toprak, sektörün ülkemizde hak ettiği yere ulaşması...