21 / 05 / 2024

Modelpark Eğitim Spor Sanayi Kimin

Modelpark Eğitim Spor Sanayi Kimin

Modelpark Eğitim Spor Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Lütfiye Babur tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

2023-2024 Eğitim Yılı için KYK Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuruları Ne Zaman? Başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın (GSB) KYK yurtlarına dair son açıklamaları sonrasında öğrenci burslarına olan ilgi arttı. Ön lisans ve lisans öğrenci adayları için üniversiteler kapılarını yeniden açtı. Özellikle başka bir şehirde eğitim gören öğrenciler bu tarihleri merakla araştırıyor.

Osmangazi Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediyor.

Rönesans Eğitim Vakfı'ndan Malatya'ya Fen Lisesi!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde Rönesans Eğitim Vakfınca içerisinde 16 derslikli fen lisesi, spor salonu ve yurt binasının yer alacağı eğitim kompleksi inşa ettirilecek.

Bursa Küplüpınar Spor ve Eğitim Merkezi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi’nin Küplüpınar Mahallesi’nde spor ve eğitim merkezi olarak hayata geçirdiği hizmet binasında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kayseri Mithatpaşa'ya büyük eğitim tesisi müjdesi!

KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaklaşan yerel seçimler öncesi Mithatpaşa Mahallesi'ne, spor salonu ve eğitim birimlerinin olduğu büyük bir tesis kazandıracaklarının müjdeledi.

Modelpark Eğitim Spor Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modelpark Eğitim Spor Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Lütfiye Babur tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Etimesgut Belediyesi, içerisinde yaşam, eğitim ve spor merkezlerinin yer alacağı Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesini tamamladı.

Nuh Çimento'dan 17 milyonluk eğitim kampüsü!

Nuh Çimento Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından İzmit eski cezaevinin yıkıldığı alanda 64 derslikli 3 okul ve bir spor salonundan oluşan eğitim kampüsü hayata geçiriliyor.

Bingöl'e 100 yataklı sporcu kamp eğitim merkezi yapılacak!

Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, yaptığı açıklamada, 4 bin 920 metrekare arsa, 4 bin 400 metre kapalı alandan oluşacak 100 yataklı modern Sporcu Kamp Eğitim Merkezi ihalesinin yapıldığını söyledi.

Yozgat'a 100 kişilik Güreş Eğitim Merkezi inşa edilecek!

Ata sporu güreşte Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonları çıkaran Yozgat'a, Gençlik ve Spor Bakanlığınca 100 kişilik Yatılı Güreş Eğitim Merkezi yapılacak.

ESMEK Mahallebaşı Eğitim Merkezi ve Spor Salonu açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’un her alanda kalkınıp gelişeceğini söyledi. Başkan Sekmen, Mahallebaşı semtinde bulunan Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESMEK Mahallebaşı Eğitim Merkezi ve Spor Salonu’nun açılışını yaptı.

Ankara Güzelkent'e Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi geliyor!

ETİMESGUT Belediye Başkanı Enver Demirel, yapımına başladıkları Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi'nde emekli konağı ve spor merkezi ile eğitim ve sağlık alanlarının yer alacağını söyledi.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

Modelpark Eğitim Spor Sanayi Kimin Haberi

Modelpark Eğitim Spor Sanayi Kimin

Modelpark Eğitim Spor Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Lütfiye Babur tarafından kuruldu. 


Modelpark Eğitim Spor Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöreait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık...