03 / 05 / 2024

Modern Ahşap Dekorasyon iletişim

Modern Ahşap Dekorasyon iletişim

Modern Ahşap Dekorasyon Ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Hasan Tawouz tarafından kuruldu.

Pazarcıkoğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pazarcıkoğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Pazarcıkcı tarafından kuruldu.

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Büyükçakır tarafından kuruldu.

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Reza Ghezelbash tarafından kuruldu.

Sita Ahşap Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Sita Ahşap Dekorasyon Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güner Tamtabah ve Şeyda Şimşek ortaklığında kuruldu.

Rosem Ahşap Ev İmalatı Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosem Ahşap Ev İmalatı Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Gül tarafından kuruldu.

Modern Ahşap Dekorasyon Ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Ahşap Dekorasyon Ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Hasan Tawouz tarafından kuruldu.

Entidecor Mimarlık İnşaat Taahhüt Ahşap Sanayi Yapı Malzemeleri Dekorasyon İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Entidecor Mimarlık İnşaat Taahhüt Ahşap Sanayi Yapı Malzemeleri Dekorasyon İthalat İhracat Ltd.Şti. Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin tarafından kuruldu.

Seta Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Özocak tarafından kuruldu.

Kayın Ahşap Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayın Ahşap Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Başat tarafından kuruldu.

Şen Dekorasyon Ahşap İnşaat Taahhüt Hayvancılık Gıda Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şen Dekorasyon Ahşap İnşaat Taahhüt Hayvancılık Gıda Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şen tarafından kuruldu.

Topaloğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Evramob Şubesi açıldı!

Topaloğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Evramob Şubesi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Endora Ahşap Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endora Ahşap Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 40 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Metin Çevik tarafından kuruldu. 

Grup Ahşap Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup Ahşap Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Muslihittin Bayraktar tarafından 250 bin TL sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu. 

Modern Ahşap Dekorasyon iletişim Haberi

Modern Ahşap Dekorasyon iletişim

Modern Ahşap Dekorasyon Ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Hasan Tawouz tarafından kuruldu.

Modern Ahşap Dekorasyon Ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi konusu:
Ahşap pencere, kapı ve bunların kasaları ve eşikleri ile ahşap merpen, tırabzan, veranda, parmaklık vb. imalatı Ahşap prefabrik yapılar ve ahşap taşınabilir evlerin imalatı Başka yerde sınıflandırılmamış inşaat doğrama ve marangozluk ürünleri (ahşaptan kiriş, kalas, payanda, beton kalıbı, çatı padavrası, vb.) imalatı Çeşitli malların bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı) (bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret hariç) Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı) her...