05 / 05 / 2024

modern hayvan pazarı

modern hayvan pazarı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün Antalyalıların ihtiyacını karşılayacak modern hayvan pazarı vaadinin gerçekleşmesi için ilk somut adımlar atıldı.

Lüks konut pazarında son trendler neler? 

Son yıllarda lüks konut pazarı dünya çapında alıcıların isteklerini ve yaşam tarzlarındaki değişikliklerle beraber değişiyor. Buna göre, modern lüks evler sadece gösterişli mekanlar olmaktan çıkıp teknoloji sürdürülebilirlik ve kişiselleştirme unsurların da yer aldığı yapılar oldu.

O ilde 4 iş yeri satılıyor! İş yeri arayanlara büyük fırsat! 

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Karaer Mahallesi, Kıbrıs Caddesi'nde yer alan Modern Kapalı Pazar Yerindeki 4 iş yerini satıyor. İşte fiyatlar...

Türkiye’de ilk kurbanlıklar görücüye çıktı! İşte küçükbaş ve büyükbaş fiyatları

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala ilk kurbanlıklar Denizli’de hayvan pazarına getirildi. Küçükbaş ve büyükbaş fiyatları da belli oldu.

Çankırı Çerkeş'teki tarihi yapılar restore edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çankırı Çerkeş'te yeni çarşı, konut ve iş yeri projesi, yeni hayvan pazarı projesi, 4. Murat hamamı ve koruma alanındaki eski iş yerlerini sağlıklaştırma projelerine ilişkin çalışmaları yerinde inceledi.

Kestel'e modern katlı otopark ve pazar alanı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’de inşaatı süren katlı otopark ve pazar alanında çalışmalar hızlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmaların Eylül ayında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

OMM Odun Pazarı Modern Müze 7 Eylül'de açılıyor!

Eskişehir'de Polimeks Holdin'in sahibi, koleksiyoner Erol Tabanca'nın kurduğu OMM Odun Pazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de kapılarını açıyor.

Manisa Modern pazar yerinin dükkanları ihaleye çıkıyor!

Türkiye’nin en modern kapalı pazar yeri projesini Manisa’ya kazandıran Yunusemre Belediyesi, dış cephe dükkanların kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. 

Söke Belediyesi'nden Sosyal Konut Projesi müjdesi!

Söke Belediyesi’ne ait bugün üzerinde hayvan pazarı ve seranın bulunduğu arazide yapılması planlanan sosyal konut projesi ile özellikle dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi hedefleniyor.

Ereğli'ye modern pazar yeri kuruluyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediyesi merkez Pazar yerindeki 2. etap rehabilitasyon çalışmaları tüm hızıyla başladı. Kdz. Ereğli Belediyesi, merkez pazaryerinin yerinde rehabilitasyonu kapsamındaki 2.etap çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli’ye modern kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir modern kapalı pazar yeri kazandırıyor.

Kocaeli'ye modern kapalı pazar yeri!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Perşembe Pazarı’nın kurulması için modern bir pazar alanı oluşturulması için çalışmalar başladı.

Şanlıurfa Şair Nabi Mahallesi'ne modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şair Nabi mahallesinde hayata geçirilen semt pazarı inşaatını inceledi.

Adana'ya 117 dönümlük hayvan barınağı inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, 117 dönüm alanda hayata geçirdiği modern hayvan barınağının ilk etabını Ekim ayı içerisinde hizmete açacak.

modern hayvan pazarı Haberi

modern hayvan pazarı
İlk adım olarak, zemin düzleme çalışmalarına başlandı. İçinde çobanların konaklayabileceği, sürülerin muhafaza edilebileceği, idari ofisler ve çeşitli dinlenme alanlarının düşünüldüğü projeyle, Antalyalıların ihtiyaçlarına cevap verilecek.


Sabah...