29 / 04 / 2024

modern iskele sistemleri ne işe yarar

modern iskele sistemleri ne işe yarar

Son 10 yılda Türkiye'de güvenlik standartlarındaki değişim ve inşaatların daha hızlı yapılma zorunluluğu, iskele-kalıp gibi alt sektörlerde dinamik bir dönüşüm süreci oluşturuyor...

Modern Kodlama Sistemleri Makine Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Modern Kodlama Sistemleri Makine Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Göktepe Usta tarafından kuruldu.

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Demir ve Tolga Şahin ortaklığında kuruldu.

Ziraat Bankası'ndan çiftçilere büyük destek! Modern basınçlı sulama sistemi için düşük faizli kredi imkanı! 

Ziraat Bankası, Modern Basınçlı Sulama Kredileri kapsamında çiftçilere büyük destek sağlıyor. Peki modern basınçlı sulama sistemleri neler?

Yurdakul İskele Ve Kalıp Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yurdakul İskele Ve Kalıp Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Yurdakul ve Muhammet Yurdakul ortaklığında kuruldu.

Venüs İskele Sistemleri Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs İskele Sistemleri Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited  Pendik’te Yılmaz Göğer tarafından kuruldu.

Cla Yapı Denizcilik İskele Sistemleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cla Yapı Denizcilik İskele Sistemleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Furkan Erdoğan tarafından kuruldu.

Özaybi İnşaat İskele Ve Kalıp Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaybi İnşaat İskele Ve Kalıp Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Ahmet Özaybi tarafından kuruldu.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sabak tarafından kuruldu.

Cesur İskele Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur İskele Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile Fırat Usburak ve Mehmet Buğra Sezer tarafından kuruldu.

Scafıs Kalıp Ve İskele Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scafıs Kalıp Ve İskele Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Sevgi tarafından kuruldu.

Bilge İskele Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge İskele Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeliha Bilge tarafından kuruldu.

Fa İskele Ve Kalıp Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fa İskele Ve Kalıp Sistemleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Alameşe tarafından kuruldu.

modern iskele sistemleri ne işe yarar Haberi

modern iskele sistemleri ne işe yarar

TÜRKİYE son 10 yıldır adeta bir şantiyeyi andırıyor. Bir yandan altyapı, bir yandan konut inşaatları, her bölgede ve şehirde sayısız proje sürüyor. Ekonomiyi destekleyen 40'a yakın sektörü doğrudan, 70'e ulaşan ürün grubunu da dolaylı olarak etkileyen inşaat sektöründe, teknolojiden işçi güvenliği alanındaki yönetmelik değişikliklerine kadar hemen her alanda önemli bir değişim dinamiği var. Bu değişim iskele-kalıp gibi bazı önemi alt sektörleri de doğrudan etkiliyor ve büyümesini sağlıyor. Türkiye'deki inşaat sektöründeki dinamiklerin değişimini Avusturyalı Doka Kalıp İskele Türkiye Genel Müdürü Ender Özatay ile konuştuk. 


İKİ ÖNEMLİ DİNAMİK

Ender Özatay son birkaç yıldır özellikle iskele-kalıp sektöründeki hızlı büyümeye dikkat çekiyor. Bu büyümenin ardında birkaç farklı dinamik olduğunu belirten Özatay, sektörün çehresinin değiştiğini, "kara kalıptan", modern kalıp ve iskele sistemlerine doğru önemli bir değişim...