03 / 05 / 2024

Modern Land kupon ödemesi

Modern Land kupon ödemesi

Çinli gayrimenkul geliştirme şirketi Modern Land, "beklenmedik likidite sorunları" sebebiyle vadesi dün gelen yüzde 12.85 faizli kuponun ana para ödemesini ve faiz ödemesini gerçekleştiremediğini duyurdu.

Çinli gayrimenkul şirketi Modern Land temerrüde düştü!

Çinli gayrimenkul geliştirme şirketi Modern Land, "beklenmedik likidite sorunları" sebebiyle vadesi dün gelen yüzde 12.85 faizli kuponun ana para ödemesini ve faiz ödemesini gerçekleştiremediğini duyurdu.

Etiler'deki kupon arazi yeşil alan olarak kullanılacak!

İstanbul Etiler'de Ak Merkez'e komşu olan kupon arazi hakkında açılan davada, kupon arazinin yeşil alan olarak kullanılacağı karara bağlandı…

Ataşehir Modern'de ön talep başladı!

Ataşehir Modern projesinde ön talepler toplanmaya başlandı. Ataşehir’in prestijli ve en büyük projelerinden biri olan Ataşehir Modern’de yüzde 5 peşinat imkanı sağlanıyor. 

Düzceli taksiciler modern yazıhanelere kavuşuyor!

Şehir merkezinde faaliyet gösteren taksiciler modern yazıhanelere kavuşuyor. Düzce Belediyesi tarafından yeni model taksi yazıhanesi Hastane taksiye konuşlandırıldı.

Vodafone Arena’da koltukların montajına başlandı!

Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’da koltukların montajına başlandı. Dolmabahçe'de eski stadyumun yıkılmasının ardından başlayan modern stadyumun inşaatında artık sona yaklaşılıyor.

Seydişehir Emniyet Müdürlüğü'ne modern bina!

Projesi tamamlanan Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yapım çalışmalarına başlandı. Yeni bina Konya ilçeleri arasında en görkemlisi ve modern emniyet binası olma özelliğini taşıyor.

İş Modern Corner projesinin inşaatı başladı!

Sinpaş’ın son 1 yıl içinde geliştirilmesi tamamlanan toplam 800 Milyon Türk Lirası değere sahip ticari yatırımları tam gaz sürüyor. İş Modern Corner projesinin Mayıs 2015 tarihinde ruhsatı alınarak inşaat çalışmalarına başlandı.

1982 yılında Söğütlüçeşme Tren İstasyonu Türkiye'nin en modern terminali olacakmış!

1982 yılında inşası süren Söğütlüçeşme Tren İstasyonu, tamamlandığında Türkiye'nin en modern terminali olacakmış. Yapımına başlandığı günden 1982 yılına kadar 483 milyon lira harcanan terminal için 27 bin metrekare kamulaştırma yapılmış.

Göksu Nehri’nde bakım ve temizlik çalışmalarına başlandı!

Göksu Nehri’nde bakım ve temizlik çalışmalarına başlandı.Göksu Nehri Taşkın Islahı ve Yatak Düzenlemesi projesi kapsamında modern bir yapıya kavuşacak olan nehirde, öncelikli olarak köprüler bakıma alınacak...

Trabzon Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi’nin yapımına başlandı!

Türkiye'nin en büyük ve en modern "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi’nin" yapımına başlandı. Merkez, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Çağlayan’da bulunan 84 dönümlük alan üzerine inşa ediliyor...

Modern taksi durakları kullanımda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Taksiciler Esnaf Odası'nın ( İTEO ) başlattığı proje kapsamında tasarlanan birbirinden ilginç görünümlü modern taş duraklar kentin belirli noktalarına yerleştirilmeye başlandı...

İstanbul'a modern taksi durakları geliyor!

İstanbul'a modern taksi durakları geliyor. İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi ile İTEO'nun başlattığı proje kapsamında tasarlanan birbirinden ilginç görünümlü modern taş duraklar kentin belirli noktalarına yerleştirilmeye başlandı...

Dumankaya Collection Modern'e yoğun ilgi! 89 bin liraya!

Bahçeşehir'de hayata geçirilen Modern Vadi'nin 2. etabı Dumankaya Collection Modern lansman öncesi fiyatlarla satışa sunulması üzerine, yoğun ilgiyle karşılandı...

Modern Land kupon ödemesi Haberi

Modern Land kupon ödemesi

Çinli gayrimenkul geliştirme şirketi Modern Land'in kupon ödemesini kaçırdığını duyurmasıyla Evergrande Group'un borç krizinin sektörü etkileyeceği tedirginlikleri yükseldi.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Modern Land (China) Co Ltd, "beklenmedik likidite sorunları" sebebiyle vadesi dün gelen yüzde 12.85 faizli kuponun ana para ödemesini ve faiz ödemesini gerçekleştiremediğini duyurdu.

Çin Devlet Planlama Teşkilatı, likiditeye ilişkin çoğalan endişelerden sonra bugün büyük miktarda dolar cinsi borcu olan gayrimenkul şirketleriyle toplam ihraç miktarları ve ödeme kabiliyetleriyle ilgili görüşme yapacak.

Evergrande son anda ödeme yaptı

Evergrande Group dolar cinsi bir tahvilinin faiz ödemesi için yeterli parayı geçtiğimiz hafta banka hesaplarına aktararak şirketin temerrüte düşmesine engel oldu.

Çinli Fantasia Holdings de 206 milyon dolar tutarlı borcunun ödemesini zamanında gerçekleştirememişti.

Çinli gayrimenkul şirketlerinin hisseleri, Çin'in pilot emlak vergisi uygulama planına...