16 / 05 / 2024

Modern ofis dizaynları

Modern ofis dizaynları

Çalışanların ergonomi ve konfor beklentisi artarken, bu ihtiyaçlara göre ve verimli şekilde düzenlenmiş modern ofislerde çalışanların iş yerinde kalma süresinin yüzde 35 oranında fazlalaştığı açıklandı.

SKYCITY’nin ofis yönetimi YKS’ye emanet!

Türkiye’nin en hareketli iş hayatına sahip kentleri arasında bulunan Denizli’nin modern ofis projesi SKYCITY, ofis yönetimi için YKS Tesis Yönetimi ile anlaştı. 

Akyapı Ofis, Gönye Proje tarafından tasarlandı!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal'ın iç mekan tasarımını gerçekleştirdikleri Akyapı Ofis, konforu ön plana alırken aynı zamanda kullanıcılarına fonksiyonel kurgusuyla modern bir çalışma ortamı sağlıyor. 

Sinpaş İş Modern Ambarlı: Topraktan kazanmak işinize gelsin!

Sinpaş İş Modern Ambarlı projesi "Topraktan kazanmak işinize gelsin" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje atölye, depolama ve ofis ihtiyacına yönelik bir proje olarak planlanıyor.

Sinpaş İş Modern Ambarlı ön talep!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan Sinpaş İş Modern Ambarlı projesi atölye, depolama ve ofis ihtiyacına yönelik bir proje olacak. İşte Sinpaş İş Modern Ambarlı ön talep dönemi başladı.

Ofis Karat Bakırköy satışta!

Doğumevi arsasında yükselecek modern ofis projesi Ofis Karat Bakırköy'ün satışları başladı. Emlak Konut GYO güvencesindeki proje, iş hayatının tüm gereksinimlerini karşılayacak.

OSRAM modern ofis aydınlatmasında İnsan Merkezli Aydınlatma dönemi!

Aydınlatma çözümleri alanında öncü ve yenilikçi kuruluş OSRAM, ofislerde bireysel aydınlatma için Scriptus aydınlatma armatürleri serisini hayata geçirdi.

Addo Furniture’dan modern ofis yaşamına özel yeni ürünler!

Ofis mobilyaları sektöründe tasarımın gücünü yansıtan özgün ve modern koleksiyonlar geliştiren Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriş yaptı.

Bursa modern konutlarıyla kabuk değiştiriyor!

Sanayinin başkentlerinden Bursa, son yıllarda modern şehircilik yolunda attığı adımlarla öne çıkıyor. Kentin batısında markalı konut, ofis ve AVM projeleri yükselirken, kentin doğusu da yerel yönetimlerin öncülüğünde başlatılan kentsel dönüşüm projeleriyle kabuk değiştiriyor.

İşte ofis dizaynında yeni trendler!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esen Evran bugünkü yazısında çalışma mekanlarını ve ofis dizaynlarını anlattı. İşte Evran'ın o yazısı...

İşte kampanyalı 38 ofis projesi!

Uluslararası şirketlerin başta İstanbul olmak üzere büyük şehirleri bölgesel üs seçmesi modern ofis yatırımlarına yönelik ilgiyi artırdı. Hizmet ve yapı standardı yüksek A sınıfı yatırımlar yatırımcısına çok kazandırıyor...

Bulvar 216'ya Tago Architects imzası!

Tago Architects tarafından tasarlanan Bulvar216, her kata ait özel girişlerle sağlanan cadde konsepti ve yükselen modern ofis katları ile İstanbul Anadolu Yakası’nın sosyal gereksinimlerini karşılarken, iş hayatının ihtiyaçlarını da cevap veriyor.

Balgat Plenty Busines'ta modern ve ferah ofis konsepti!

İş adamlarının aradığı trafik yoğunluğunun dışında, ana arterlere yakın, modern ve ferah ofis konsepti ise Plenty Business’ta hayat buluyor. Gözüm, “Sakin ve huzurlu bir iş gününe başlamanın ilk koşulu şüphesiz trafiğe takılmadan işe varabilmek." dedi.

Ankara iş dünyasının ofis tercihi değişti!

Ankara’da iş dünyasının ofis tercihi de değişti. Dar, kullanışsız, ‘apartman dairelerinden’ çıkan firmalar, modern, kaliteli ve teknolojik plazalara yönelirken, maddi olarak da yük olmayacak iş merkezlerini tercih ediyor.

Modern ofis dizaynları Haberi

Modern ofis dizaynları

Anadolu Gayrimenkul, İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre ve Şehircilik UYG-AR Merkezi ile işbirliği içinde "Değişen Ofis Alanı Kullanımı Talepleri ve Yeni Pazar Dinamikleri Araştırma Projesi" başlıklı bir araştırma raporunu hayata geçirdi. Ofis sektörünün mevcut durumu üe ofis yatırımındaki tercihlerin ve gelecek trendlerinin incelendiği raporda; zamanda bir yolculuk ile ofis mekânlarının tarihsel gelişiminin yanı sıra sektörün mevcut durumu da derinlemesine analiz edildi. Toplantının açüış konuşmasını yapan Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, "Uzmanlaşmak istediğimiz ofis sektöründeki dinamikleri kapsayan araştırma için, işbirliğine gittik. Bir yıl süren yoğun bir araştırma ve çalışma sonucu geleceğe ve sektöre ışık tutatacağma inandığımız bir çalışmanın ortaya çıkmasından mutluluk duyu„ yorum" dedi. 



Ofislere duyulan ihtiyaç değişmeyecek 

İTÜ Çevre ve Şehircilik UYGAR Merkezi'nden Dr. Kerem Yavuz Arslanlı tarafından hazırlanan ve...