28 / 04 / 2024

Modern Park

Modern Park

Taha-Mekay İnşaat Tuzla Modern iletişim bilgileri detayları haberimizde yer alıyor. Tuzla Modern projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks daireler bulunuyor

Taha-Mekay İnşaat Tuzla Modern ev fiyatları!

Taha-Mekay İnşaat Tuzla Modern ev fiyatları kapsamında yer alan konutların fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Taha-Mekay İnşaat Tuzla Modern projesi kapsamında teslimler 2014 Mayıs'ta yapılacak

Park Modern Vadi fiyat listesi Ekim 2023! Park Modern Vadi nerede?

Park Modern Vadi villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Park Modern Vadi fiyat ları ne kadar? Park Modern Vadi nerede? İşte detaylar...

Park Modern Vadi satışta! Yeni Proje

Ankara'da inşa edilen Park Modern Vadi projesi satışa çıktı. Peki, Park Modern Vadi projesindeki konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte proje hakkında merak edilen tüm detaylar...

Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak!

Uşak’a kazandırılan 120 bin metrekarelik Kent Park alanı yenilenmenin anahtarı oldu. Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak. 

Büyükçekmece'ye modern park geliyor!

Büyükçekmece Belediyesi, 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan ömrünü tamamlamış Saydağ park alanını tamamen yenileyerek,modern park inşa edecek.

Hakkari'ye modern park yapılacak!

Hakkari Belediye Başkan Vekili Epcim, kentin en önemli sorunlarından olan alt yapı ve su sorununu çözmek için hummalı bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Yıldız Park Modern Konutları'nda 2+1'ler 487 bin TL'ye!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından İstanbul Caddesi üzerinde inşa edilen Yıldız Park Modern Konutları'nda son daireler satışta. 1+1'lerin satıldığı projede 2+1 dairelerin fiyatları 487 bin TL'den başlıyor.

Cizre'nin çehresi değişti!

Cizre Belediyesi'nin 22 dönümlük alan üzerinde inşa ettiği modern park, mahallenin çehresini değiştirdi.

İzmir Menderes'e ay yıldızlı park geliyor!

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında ilçe merkezi girişine kazandırılacak modern park için çalışmalar hızla sürüyor.

İzmir Selçuk'a modern eğitim merkezi geliyor!

Selçuk Belediyesi, eski Halk Eğitim Merkezi'nin bulunduğu alana modern kütüphane, etüt merkezi ve çocuk trafik eğitim parkı yaptıracak.

Çayırova Aşık Mahzuni Şerif Parkı yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Çayırova Aşık Mahzuni Şerif Parkı’nda yapılan çalışmalar sona erdi. Biten çevre düzenleme çalışmasıyla birlikte bölge modern bir dinlenme alanına sahip oldu.

Endülüs Park Residence’ta kaçırılmayacak fırsat!

Muhteşem mimarisi, seçkin markalar ile donatılmış modern ve zarif dekorasyonu ile hayalinizdeki evi sunan Endülüs Park Residence’ta sınırlı sayıda kalan daireleri için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Şehitkamil Belediyesi'nden modern park!

Şehitkamil Belediyesi, hızla büyüyen ve gelişen Fıstıklık Mahallesi’nde vatandaşların ihtiyacını karşılayacak yeni bir parkın yapımına başladı.

Eskişehir Basın Parkı hizmete açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ,Basın Parkı'nda peyzaj düzenleme çalışması kapsamında parkı yeni ve modern bir görünüme kavuşturmak için başlattığı çalışmalarını tamamladı.

Modern Park Haberi

Modern Park

Anadolu yakasında Tuzla ilçesinde yükselen Modern Park, Taha İnşaat ve Mekay İnşaat İş Ortaklığı'yla inşa ediliyor. Taha-Mekay İnşaat Tuzla Modern iletişim bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Taha-Mekay İnşaat Tuzla Modern kapsamında toplam 13 bin 500 metrekare arsa alanı ve de 182 adet daire bulunuyor. Projedeki konutların alanları 82 metrekare ve 206 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


 


Taha-Mekay İnşaat Tuzla Modern satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dublekslerden oluşuyor. Projede 3 blok bulunuyor. 


Taha-Mekay İnşaat Tuzla Modern satış fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Taha-Mekay İnşaat Tuzla Modern kapsamında cafe, hiper...