29 / 04 / 2024

Modular Dynamıcs İnşaat nerede

Modular Dynamıcs İnşaat nerede

Modular Dynamıcs İnşaat Ve Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmed Fatih Akbulut ve Ahmet Görür ortaklığında kuruldu. 

Magne Dynamıcs Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magne Dynamıcs Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Özcan tarafından kuruldu.

Nexus Dynamıcs Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Dynamıcs Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hassan Waqar Azım tarafından kuruldu.

Marıne Dynamıcs Patentli Sistemler Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marıne Dynamıcs Patentli Sistemler Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Tareq Alı Mohammad Abulaban, M. Abdulrahman H Almuhana ve Zeki Arıtürk ortaklığında kuruldu.

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

CS Özben İnşaat Müteahhitlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CS Özben İnşaat Müteahhitlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Selim Özben tarafından kuruldu.

CS Sistem Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

CS Sistem Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Celal Öztürk tarafından kuruldu.

Modular Dynamıcs İnşaat Ve Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Modular Dynamıcs İnşaat Ve Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmed Fatih Akbulut ve Ahmet Görür ortaklığında kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İcs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atacan Aşula ve Nihat Salihoğlu ortaklığında kuruldu. 

Ics İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ics İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ünal Sezer, Süleyman Ağır ve Yavuz Yurtbaşı imzasıyla kuruldu.

CS Tasarım Mimarlık İnşaat Yapı Pazarlama Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

CS Tasarım Mimarlık İnşaat Yapı Pazarlama Ticaret ve Limited Şirketi, Cüneyit Sevim, Cengiz Sevim, Erkan Atlı ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Başakşehir, Toros Caddesi Arterıum 4.Kısım'da kuruldu.

CS GYO İnşaat Otomotiv GIDA Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CS GYO İnşaat Otomotiv GIDA Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Caner Şenel ve Murat Karagöz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Dynamıc İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dynamıc İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fevziye Aygün tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Ağustos 'ta Güngören, Güneştepe Mahallesi, Yasal Sokak 'ta kuruldu.

Modular Dynamıcs İnşaat nerede Haberi

Modular Dynamıcs İnşaat nerede

Modular Dynamıcs İnşaat Ve Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmed Fatih Akbulut ve Ahmet Görür ortaklığında kuruldu. 

Modular Dynamıcs İnşaat Ve Teknolojileri Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT 1-Toplu ve münferit konut, site, fabrika ve işyeri binaları inşa etmek, satmak, inşaatların projelerini çizmek, çizdirmek ve yaptırmak, inşaatla ilgili her türlü taahhüt işi yapmak veya yaptırmak. 2-Konusu ile ilgili her türlü konut, işyeri, sanayi sitesi, otel, motel, tatil köyü, turistik tesis inşaatlarını gerek ihale usulü, gerek pazarlık usulü ve gerekse bayındırlık birim fiyatları üzerinden ya da daire karşılığı yapmak, satmak, bunlarla ilgili müteahhit sıfatı ile taahhüde girmek. 3-Yurt içinde ve yurt dışında sınai yapılar, ikametgahlar, turistik tesisler, her türlü inşaatlar, yol, kanalizasyon, kanal, baraj, iskele, liman, havaalanı,...