16 / 05 / 2024

CS GYO İnşaat Otomotiv GIDA Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CS GYO İnşaat Otomotiv GIDA Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CS GYO İnşaat Otomotiv GIDA Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Caner Şenel ve Murat Karagöz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.



CS GYO İnşaat Otomotiv GIDA Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Caner Şenel ve Murat Karagöz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu. 


CS GYO İnşaat Otomotiv GIDA Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak. Resmi ve özel kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları, ticari yapılar, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, otoparklar, garajlar, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, okul, sağlık merkezleri inşasını yapmak. Kat karşılığı veya kendi adına inşaat işleri yapmak, pazarlamak. Her türlü tadilat ve montaj işleri,  peyzaj ve çevre düzenlemeleri yapmak Yurt içi ve yurtdışında her türlü yol stabilize çalışmaları, beton, asfalt yol çalışmaları yapmak ve taahhütleri yerine getirmek. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü, demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tesisat, dış cephe, izalasyon,, dekorasyon malzemeleri, banyo ve mutfak aksesuarları, kapı ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak -Her çeşit restoran ve lokanta, pastane, kafeterya, kafe, işletmeciliği yapmak, kiralamak, kiraya vermek, konusu ile ilgili alet ve edevatları satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Bay ve bayan kuaför hizmetleri, solaryum, güzellik ve estetik merkezi, güzellik salonu, cilt ve vücut bakımı, makyaj, lazer ve iğneli epilasyon ve benzeri hizmetler veren işletmeler açmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. -Her türlü gayrimenkul almak, satmak, kiralamak ve komisyonculuğunu yapmak, -Her türlü motorlu ve motorsuz kara araçlarını kiraya vermek, kiralamak Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, taksi, motosiklet, bisiklet, ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz araçların toptan ve perakende alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.  Oto galerilerini açmak,  işletmek veya işlettirmek. Motorlu kara nakil vasıtalarının  yedek parçalarının toptan ve perakende alım satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak -Otomobil sektöründe faaliyet göstermek her marka ve modeldeki araçların tamiri, bakımı, onarımı, iç ve dış yıkama işlerini yapmak -Tekstil sanayiine ait her türlü hammadde yarı mamul ve mamul maddelerin, giyim sanayi ürünleri her nevi yünlü, pamuklu, ipekli, suni sentetik plastik maddeler iplik ham bez ve kumaşların yurt içinde ve yurt dışında üretilmesi alım ve satımı ithalat ve ihracatını yapmak.



Geri Dön