23 / 07 / 2024

Murat Karagöz

Murat Karagöz

CS GYO İnşaat Otomotiv GIDA Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Caner Şenel ve Murat Karagöz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Shenyan Baotong Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Shenyan Baotong Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kızılkula tarafından kuruldu.

Wombat Group Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Wombat Group Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kızılkula tarafından kuruldu.

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Düz ve Turan Şen ortaklığında kuruldu.

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

Deem Aqua Su Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Deem Aqua Su Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Murat Parmaksız tarafından kuruldu.

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda  Oğuz Tevfik Karagöz  tarafından kuruldu.

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bilal Karagöz tarafından kuruldu.

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de İbrahim Tanrıverdi, İsmail Tanrıverdi ve Murat Kızılboğa ortaklığında kuruldu.

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Gökay Karagöz ve Mehmet Gökhun Karagöz ortaklığında kuruldu.

Nis Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nis Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmecit Karagöz, Mahmoud Sevilam ve Ömer Öztürk ortaklığında kuruldu.

Hnds Endüstriyel Tesisler İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Hnds Endüstriyel Tesisler İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Nurullah Karagöz ve Deniz Ulutaş tarafından kuruldu.

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret  Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet Şerafettin Karagöz tarafından kuruldu.

Beydeniz İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Beydeniz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karagözoğlu tarafından kuruldu.

Murat Karagöz Haberi

Murat Karagöz

CS GYO İnşaat Otomotiv GIDA Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Caner Şenel ve Murat Karagöz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu. 


CS GYO İnşaat Otomotiv GIDA Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak. Resmi ve özel kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları, ticari yapılar, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, otoparklar, garajlar, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, okul, sağlık merkezleri inşasını yapmak. Kat karşılığı veya kendi adına inşaat işleri yapmak, pazarlamak. Her türlü tadilat ve montaj işleri,  peyzaj ve çevre düzenlemeleri yapmak Yurt içi ve yurtdışında her türlü yol stabilize çalışmaları, beton, asfalt yol...