02 / 05 / 2024

Mogan gölü adres

Mogan gölü adres

Hava sıcaklığının eksi 20 derecelere düştüğü Ankara'da Mogan ve Eymir gölleri dondu. Hafta içinde okullarda eğitime ara verilen başkentte yoğun kar yağışı, kimilerine büyük zorluk kimilerine ise kar keyfi yaşattı.

Mogan Gölü 1. etap projesi Ekim'de tamamlanacak!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı rehabilitasyon ve rekreasyon alanı çevre düzenlemesinin Ekim ayında tamamlanacağı müjdeledi.

Mogan Gölü çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

Ankara'da özel çevre koruma alanı kapsamında olan Mogan Gölü'nün yanındaki kaçak yapılar yıkıldı. Göl kenarındaki kulübe ve konteynerler de kepçelerle taşındı. 

Mogan gölü Kuğu Gölü Villaları'na değer katıyor!

Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde olan Gölü Villaları, Mogan gölündeki temizleme çalışmalardan en fazla etkilenen projelerin başında geliyor.. 

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat!

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat listesi 1 milyon 390 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara'da Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde yer alıyor...

Ankara Mogan Gölü 450 günde temizlenecek!

Gölbaşı’nın 30 yıldır temizlenemeyen doğa harikası gölü Mogan’da çalışmalar gelecek ay başlıyor. Mogan, 450 gün sürecek temizlikle eski günlerine dönecek

Ankara Mogan Gölü yeniden doğuyor!

"Mogan Gölü'nün Dip Çamuru Temizleme Çalışması Protokolü", Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından imzalandı.

Ankara Mogan Gölü denetleniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mogan Gölü’nü kirlettiği iddia edilen göl çevresindeki tüm işletmeleri tek tek denetledi.

Mogan Gölü ihalesi TBMM gündemine taşındı!

Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara'daki Mogan Gölü'nün temizlenmesi çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Mogan Gölü ihalelerinin neden sonuçlanmadığını soran Gök sorularını, Başbakan Davutoğlu'na iletti.

Büyükçekmece Gölü, molozların döküldüğü adres haline geldi!

Megakentin en önemli su havzalarından Büyükçekmece Gölü, hafriyat atıklarından oluşan molozların döküldüğü adres haline geldi. Belediye Başkanı Hasan Akgün, gölün ekolojik dengesini de etkileyen moloz yığınlarına tepki gösterdi.

Mogan Gölü’nün temizlenmesi için yapılan ihale ikinci kez iptal edildi!

Mogan Gölü’nün temizlenmesi ile ilgili ihale sürecini başlatan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ihaleyi ikinci kez iptal etti. İptale gerekçe olarak şirketlerin beklenenin üzerinde fiyat vermesi gösterildi

Gül İnşaat 11.Mahalle Evleri satış ofisi!

Gül İnşaat 11.Mahalle Evleri satış ofisi irtibat ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 11.Mahalle Evleri projesinde ara kat 2+1'lerin fiyatları 426 bin liradan başlıyor...

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

11.Mahalle Gül İnşaat satış ofisi!

11.Mahalle Gül İnşaat satış ofisi telefon ve adres bilgiler haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü'nde yükselen 11. Mahalle Evleri projesi Ekim 2018'de teslim ediliyor...

Mogan gölü adres Haberi

Mogan gölü adres

Hava sıcaklığının eksi 20 derecelere düştüğü Ankara'da Mogan ve Eymir gölleri dondu.


Hafta içinde okullarda eğitime ara verilen başkentte yoğun kar yağışı, kimilerine büyük zorluk kimilerine ise kar keyfi yaşattı.


Soğuk nedeniyle donan Mogan ve Eymir göllerinin üzerinde buz tabakası oluştu. 


Göllere gelen başkentliler, öğle saatlerinde başlayan karın altında yürüyüş yaptı, buzda kalan tekne ve kayıkları da fotoğrafladı. 


-Belediye Başkanı'ndan uyarı


Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Mogan Gölü'nün uzun yıllar sonra ilk kez donduğunu belirterek, "Tüm Ankaralıları bu güzel manzarayı görmeleri için buraya davet ediyorum" ifadelerini kullandı. 


Vatandaşları can güvenlikleri açısından, donmuş gölün üzerine çıkmamaları konusunda uyaran Duruay, Mogan Park'taki güvenlik görevlilerinin gerekli tedbirleri aldığını dile getirdi.  


-Kuşlar için bayat ekmek kampanyası


Gölbaşı’nda 250'nin üzerinde kuş türü olduğuna işaret eden Duruay, soğuk hava şartlarında kuşların aç...