04 / 05 / 2024

Mohamad Bachar Abou Al Shaar

Mohamad Bachar Abou Al Shaar

Al Furkan Turizm İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Abdulaziz Alahmad, Majed Kurdi, Ammar Alrefaie, Mohamad Bachar Abou Al Shaar tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Rama Global Emlak Danışmanlık Pazarlama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rama Global Emlak Danışmanlık Pazarlama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nader Abou Hammoud tarafından kuruldu.

All World Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

All World Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Manlaali tarafından kuruldu.

Maria Mourad Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maria Mourad Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad El Mourad tarafından kuruldu.

Balance Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balance Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Daraouzıjammal ve Mohamad Walid Dakhel tarafından kuruldu.

Burak İstanbul Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Burak İstanbul Emlak Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Al Nouri ve Mohamad Alsubh tarafından kuruldu.

Alem Kevser İnşaat Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alem Kevser İnşaat Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khır Alrıfai tarafından kuruldu.

İlbirtu Gayrimenkul ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlbirtu Gayrimenkul ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli Mohamad Zakaria Mahmoud ve Saleh Mahmoud tarafından kuruldu.

Al Watad Tıbbi Hizmetler Gayrimenkul Gıda ve Turizm İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Watad Tıbbi Hizmetler Gayrimenkul Gıda ve Turizm İç Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Albreem ve Ola Abubaker tarafından kuruldu.

Prolink İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prolink İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Yassin tarafından kuruldu.

Artur İnvestement İnşaat Turizm İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artur İnvestement İnşaat Turizm İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Bahra ve Muhannad Tabboush ortaklığında kuruldu.

Hakim Groups Emlak ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakim Groups Emlak ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 TL sermaye bedeli ile Mohamad Hatem Muhrat tarafından kuruldu.

Distance İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Distance İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Youssef tarafından kuruldu.

Zamasa Genius Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Zamasa Genius Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Wasim Modalal tarafından kuruldu.

Mohamad Bachar Abou Al Shaar Haberi

Mohamad Bachar Abou Al Shaar

Al Furkan Turizm İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Abdulaziz Alahmad, Majed Kurdi, Ammar Alrefaie, Mohamad Bachar Abou Al Shaar tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 12 OCak'ta kuruldu. 


Al Furkan Turizm İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi iş konusu; -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis...