05 / 05 / 2024

Mohamad Bassel Maatouk

Mohamad Bassel Maatouk

Amco İnşaat Tekstil Tarım İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Easen Matook, Ahmad Maatouk, Mohamad Matook, Mohamad Bassel Maatouk tarafından 320 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Nature Harvest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nature Harvest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL’ye Mohamad Ayouch tarafından kuruldu.

King Dis Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

King Dis Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bakrı Zackarıa Rasoul ve Mohamad Bakrı Rasoul tarafından kuruldu.

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Onut, Mostafa Parıdar, Pourıa Parıdar ve Seyed M. Sadralsadat ortaklığında kuruldu.

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Fadı Bawadkjı ve M. Issam Bawadkjı ortaklığında kuruldu.

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Sami Kourabi tarafından kuruldu.

Istıkrar Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Istıkrar Property Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedel ile Mohamad Khair Diab tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Mimary Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mimary Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyad Attar, Mohamad Zaki Nashed, Mülhem Attar ve Ravad Attar tarafından kuruldu.

Mill Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mill Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile mohamad Marquise ve Taber Al-Lami ortaklığında kuruldu.

Arabisk Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arabisk Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Sami Nasri tarafından kuruldu.

Umran Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umran Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Wael Haji Mohamad tarafından kuruldu.

Arrow Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arrow Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Hasan Jlousi Zada tarafından kuruldu.

Lamarco İnşaat Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamarco İnşaat Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Sayah tarafından kuruldu. 

Mohamad Bassel Maatouk Haberi

Mohamad Bassel Maatouk
Amco İnşaat Tekstil Tarım İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Easen Matook, Ahmad Maatouk, Mohamad Matook, Mohamad Bassel Maatouk tarafından 320 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da kuruldu. 


Amco İnşaat Tekstil Tarım İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde...